To be alone with you.

glömde maxi påvägen hem om ni ville veta. alla fall väl hemma så somnade jag DIREKT. vaknade vid 8 igen, ajabaja. så nu kommer jag verkligen inte kunna somna i natt...

drömde sjukaste mardrömmen. det var 50 % på allt i maxi, så jag och kelsey skulle åka dit för att shoppa eftersom det var 50 %. men sen började en man skjuta på folk, så visade det sig att det va ett stort gäng som hade gjort så att inga kom in eller ut från maxi och försökte man rymma så blev man skjuten, och det här hade tydligen jag och kellan varit med om förut men vi klarade oss, och då var det också 50 % på allt. asso så lurade dom bara folk så att det skulle bli mer instängda! iaf sen så var vi skitskraja, och jag försökte hitta ett ställe att ringa till mamma på. så jag kunde säga hejdå. så ringer jag och börjar astjuta och säger att jag kommer dö och att det här blir det sista samtalet och grejer, oh mamma verkade inte ens bry sig. hahah. sen hände lite mer saker. men alla fall SJUKT LÄSKIG.

sen så vakna jag från drömmen och satte mig lite vid datan sen lite vid skype, sen så kom mamma och pappa hem med glillsplett, så det blev att äta det framför oc, och nu ska jag väl försöka bli lite trött så jag kan somna!

imorn blir det att gå upp vid typ 6 ?!?!?! gaaaah, ska mötas vid kvart över 7 i rese sen ska alla 3:or åka till sacomässan. och det planeras för fulla muggar för mig och kellan med en lista och grejer. go peters!!


aeerå haha, inte så jätteseriöst, men vem vet.

Yeah, you are my dream, there's not a thing I won't do. I'll give my life up for you, cause you are my dream.

HAHA, trodde jag glömde uppdatera igår så tänkte göra det nu, men nae hade ju uppdaterat !!

igår somna jag i alla fall väldigt tidigt för att vara jag, somnade typ 12, fast var ändå lika trött när jag skulle gå upp idag. kom inte på några julklappar heller, kan vara för att jag inte tänkte så mycket eftersom jag höll på oh somna. hehe

idag så har vi alla fall haft barteknik, sen så efter den lektionen åkte jag, mimmi och kellan till lager 157, fick med mig en tröja och ett skärp. sen pallra vi oss till stan för att hämta fribiljetter, men de va slut. sen köpte vi lite mat och åkte till skolan igen för att mimmi ska ha matteprov om 5 minuter. så kände att jag kunde följa med och plugga lite, men blev inte så mycket pluggande haha. 

inom loppet på 2 min hann jag somna, snarka, drömma ooooch bli skrämd så jag vakna. haha, där har vi en powernap! :D

sen efter hon har haft matteprov ska vi till maxi och hämta fribiljetter sen heeem!





I'm not a perfect person, there's many things I wish I didn't do.

hopphopp, dagen började med lite samäll, sen så efter det så blev det att gå till sibylla med kellan och köpa mat sen äta den hemma hos kellan framför tvn, haha. sen så somnade jag lite och kellan satt vid datan. sen bestämde vi oss för att hämta hennes nya mobil som kommit på posten så åkte till skvallertorget oh så tillbaka. så satt hon oh trixa med den medan jag ägde på wordfeud, hihi! :D

iaf sen kom mamma och pappa och hämtade mig, oh så fick vi stå i ganska lång kö för att komma till åby eftersom en personbil hade krockat med en lastbil tror jag det var, usch.. får hoppas dom är oskadda. 

sen hemma så har jag duschat och kollat på dhw med mammsen och pappsen. och nu ska jag kika lite på vad man kan önska sig i julklapp, det är ju så himla svårt ... sen ska jag sova!




Trouble is my only friend and he's back again.

sjukt jävla tråkig måndag!!! det ända som gjorde min dag lite kul var skype med kelsey och michelle sen skype med MAAALIN!! sen med mimmsan! :D

mallan verkar ha det bra iaf, jag vill också bort från tråkiga sverige och åka utomlands och bara leva liiivet, men nae. skolan förstör mina chanser :( aerå, men en sista minuten resa skulle inte sitta helt fel!

imorn är det samhäll, sen så vet jag inte riktigt hur det blir, men hoppas på något så jag slipper sitta hemma och deppa till carry you home låten hah! 

aja nu ska jag borsta tänderna sen somna till oc



Keep your hopes up high and your head down low.

okej, ska väl ta och skriva lite om helgen lå. den började i fredags, haha. iaf hade estet sen efter esteten så fick jag och mimmi stjuss av tilda hem till mimmi, så åt vi lite och så, sen så kom tilda och hämtade oss igen, som vanligt typ 20 minuter efter hon egentligen skulle kommit hah! 

sen så åkte vi in till skarphagen och hämtade viktor och freddie så blev det en roadtrip till DH, lyssnade på musik, stannade på mack och köpte godis och spela lite ipodspel haha. sen va vi framme, överraska mattis lite, hälsade på min bror, åt äcklig gyrostallrik, kollade på dead by april och deras ursnygga sångare haha, kollade på när killar shuffla, sjuuuukt coolt. ska lära mig det! och så till sist så kollade vi på scenaktiviteter, en kille som vann det nåt annat år när han beatboxa var där och beatboxa sen gick han ut i publiken och FRIA till sin tjej, jätteguuulllligt!

sen blev det roadtrip hem i regnet med hög musik och fult sjungande och dansande i bilen utan att veta att killarna i bilen brevid såg och satt oh garva åt oss HAHA. åkte väl därifrån vid 1, men kom hem vid 4 eftersom vi skulle lämna mimmi i blacka, viktor och freddie i skarphagen, hämta upp danny och hans kompisar från puls och släppa av hans kompisar vid mcdonalds sen stjussa hem danny till näkna OCH sen blev jag avlämnad hemma hos mig haha :D 

i lördags blev det att göra sig iordning, sen vid halv sex fick jag stjuss till kellan där michelle skulle firas för fulla muggar, det blev god mat, presentöppning, våghals och roliga listor! sen blev det vidare mot puls där man träffade massa man kände och hade allmänt kul, sen slutade kvällen med taxi hem. sjuukt kul lördag!! 

igår så gjorde jag ingenting. satt vid datan, sov, åt.. aa typ det haha. men sen på kvällen blev det lite första adventsmys framför tvn, sen upp till rummet igen och sova. och idag vakna jag typ 8, och nu ska jag käka frulle!




If I die young, bury me in satin and lay me down on a bed of roses.

jahopp, idag har jag haft heldag med hotell, helt okej faktiskt. sen så efter skolan så gick jag och kellan hem till henne och fixa och trixa lite, sen så skulle jag färga håret på henne och kände också att jag med behövde göra det. så vi gick till konsum och köpte hårfärg sen färgade vi håreet. jappjapp!!

sen så efter det så tog jag bussen hem, hemma så har jag bara suttit vid datan och pratat med kellan i telefon och i skype och planerat lite inför nyår och sånna saker haha. men nu känner jag hur magen behöver ha mat så ska faktiskt ta nåt att äta sen somna till oc. 

har sovmorgon imorgon till kl halv 1, sen efter esteten som vi har då blir det en roadtrip till DH med mimmi, tilda, viktor och freddie! :D



I hope you had the time of your life.

sådär, igår så hade jag samhäll, astrött var jag, somnade nästan sittandes haha. sen efter det så fick jag S T J U S S av mimmi hem och hemma så gjorde jag det vanliga, sov alltså. sen så ringde tilda och sa att hon skulle våldgästa mig, men det blir ju inget våldgästande om man vet om det HAHA :D iaf så kom hon så åt vi popcorn, chips, drack saft och körde fifa och mariokart. har klurat ut att vi är lika bra på fifa också hah! 

sen efter att hon hade gått så kollade jag på dhw med mamma och pappa, sen så eftersom jag sov middag kunde jag såklart inte somna sen så satt vid datan och upptäckte läskigaste saken, man skulle kolla på en bild på tre pickar i tio sek sen så skulle man kolla upp i taket så såg man en människa, så det satt jag och gjorde flertals ggr för att det var så himla coolt att det kunde bli så haha, sen så somnade jag till slut, juste laddade ner roligaste appen också camwow, alla har den säkert redan, men den satt jag och underhöll mig med också iinnan jag somnade haha :D

idag så hade vi barteknik, gjorde drinkar med alkohol i den här gången, aaaasgoda blev dem, så nu vet jag vad jag ska beställa på nästa utgång haha! :D sen efter bartekniken kom jag hem.. ehm aa somnade igen då, sen så kollade jag på oc och åt, sen tog jag en dusch sen så städade jag faktiskt rummet. och nu ska jag dippa morötter och gurka och se på oc, seeeyaa!!




If you can love somebody, love them all the same.

dagen var ju inte sådär jättemycket att skryta med, men den började med att gå upp och göra sig iordning för att åka in till skolan och ha mentorsamtal, gick brabra, sen så gick jag till kellan. där så åt vi lite mackor sen så kollade vi på tv och bakade världens godaste kladdkaka, sen så blev det att ta bussen hem, hemma har jag inte alls gjort så mycket för världen, mest bara legat och degat i sängen lyssnat på musik och sovit och nu ska jag ta nåt att äta!



Sunday, bloody sunday.

fick ett sms av allra bästaste mallan i natt att det var något mer i plastpåsen med oc serierna som jag fick tillbaka, så såg det imorse och var tvungen att kolla och i låg en ram med en jättefin text och så hörlurar som jag skulle få av henne, TACK SÅ ASMYCKET BÄSTA VÄN !!!!!!!! om jag ska erkänna så fick jag lite tårar i ögon haha :D 

annars idag så har jag inte gjort så mycket, kollat på oc, ätit, spelat tvspel och wordfeud med lenny sen gjort burritos och suttit vid datan! det var väl det, sunday bloody sunday som sagt! haha

och nu tvingas jag vara med i skype, livet är för härligt haha aerå :D imorn blire alla fall utevcklingsamtal med Lola sen hem igen och göra ingenting!


Open up your mind and then open up your heart and you will see that you and me aren't very far apart.

gårdagen fick 5 av 5 toasters, abso fucking lutley! började med lite datakunskap på morgonkvisten sen för lite projektarbete med kellogs i cafet sen lite tacos på det också! efter det blev det att ta bussen hem, duscha och lite så sen så kom mimmi så skulle vi ju klippeliklippa filmerna, men det gick ju inge vidare iofs så det fick -13245 av 5 toasters. först så dampar datan så ville slå sönder den hehe, sen så förlorar jag på mariokart. bajs.
iaf sen så åkte jag och mimmut och köpte pizza till oss och danne, så åt vi den, sen så fixa vi iordning lite i tvspels rummet sen kom tilda, viktor, johan och freddie, så körde vi FIFA, guitar hero, diddy kong racing och kollade på the hangover. haha rolig kväll faktiskt, kan ju säga att jag har blivit ganska så bra på FIFA, tjohoo

sen drog dem vid 2 kanske, idag så vakna jag vid tolv, gjorde iordning mig lite sen fick jag stjuss till kellogs så drog vi till staden för köp av blommor till mallan och lite kebabkäk. sen drog vi hem till kellogs igen och åt lejte sen tog vi bussen hem till mig och klippte färdigt filmen eftersom det inte cpa lika mycket som igår. sen tog vi våra fina fötter och traskade upp till mallan.

hemma hos mallan bjöds det på god mat och efterrätt, eftersom hon den jäkeln ska til Gran canaria i en hel mååånad (!!!) i alla fall, blev snack och promenad och garvanfall, sjukt trevlig kväll. sen tog vi adjö av bajsmalin :(((( hoppas du har det så bra som det bara går där nere och kommer sakna dig en masssa massssaaa fröggelöggge, hörs på skype!!!!

iaf och sen fick jag stjuss hem av snällisen tildplutt, och nu sitter jag här och funderar på om man ska ta nåt gott och se på oc, men vad finns det att fundera på liksom, klart det blir så. om vi har nåt gott förstås, men det återstår att se, ADIOS MON AMIES!

återigen, HARE SÅ JÄVLA BRA OCH SAKNA MIG INTE ALLT FÖR MYCKET! HERRRÅÅÅ FRÖGGE, SYNS OM EN MÅNAD!

Det är en vanlig dag och jag har det ASBRA idag!

idag så kom jag till skolan och var själv ända till nån minut innan vi börja, trodde nästan ingen mer skulle komma. haha. hade heldag med hotell, var faktiskt ganska kul lektion, sen efter lunch gick vi till president och fråga lite frågor. efter det så blev det att ta bussen hem. kollade lite på oc och var allmänt glad. sen så körde jag lite superario men dog hela tiden så gav upp och körde gta ist. men blev astrött helt plötsligt och slumra till lite med kontrollen i handen. HAHA, sen vakna jag till av att jag körde in i nåt på gta eftersom jag höll i x knappen på kontrollen när jag slumra till. sen var jag så trött så ja la kontrollen åt sidan och somnade en stund och vaknade sen igen för att det var nån himla gubbe som stod och skrek på min på spelet haha.. 

sen efter det så kollade jag lite oc igen, och nu har jag precis tvättat av sminket och ska sitta med varmånga mot ansiktet nu tänkte jag haha, sen vet jag inte vad jag ska göra!

imorn blire lite skola, sen klippning av våra filmer och efter det fifakväll med nåra fina vänner!!

sa jag att jag mår asbra? 



You can take everything I have, you can break everything I am.

idag så har jag inte gjort så mycket, hade barteknik, gjorde typ ingenting. sen så kom jag hem så körde jag lite supermario och sen så somnade jag haha. sen har jag ätit rester av kina maten och kollat på oc och nu tänkte jag köra lite mario iigen, jappjapp! :D



I wanted words but all I heard was nothing.

efter att jag ätit igår blev det att köra lite mariokart sen supermario, gick asbra för att vara så länge sen man körde men är man bäst så man liksom! 

sen så ville mimmi prata med mig på skype, så prata lite med henne sen kom även johan, kelsey och dennis med samtalet så snackade med dom ända till klockan 2 typ haha. sen så somnade jag till oc.

idag så hade vi samhäll, sen så blev det att gå lite på maxi med mimmi, sen hem till mig och köra lite mariokart. idag gick det inte alls lika bra, blev lite skrikande och lite förlorande och lite ner i sjön åkandet men vi var glada för det, haha. sen så åkte mimmi hem så la jag mig i sängen och somnade tills nu. 

och nu väntas det på kina mat, men först ska jag duscha sen vid 9 börjar ju dhw, tjohoo! :D


saknar gamla åbygänget!!

There's just too much that time cannot erase.

SÅÅJA, nu ska jag äta god mat, (rester från igår haha) sen ska jag allt KÖRA MARIOKART, tjoho! :D

om ni ville veta asso..

gaaah, vi har två goda matrester, antingen varm smörgåstårta ELLER kotlett*** i ugn med asgod sås och potatis.
vad ska jag ta? vad ska jag ta?? får bli lite av båda, HAH


When I see your face, there's not a thing that I would change. Cause you're amazing, just the way you are.

aeee, orkar inte plugga. just nu har jag alla fall skrivit färdigt loggboken som ska vara inlämnad imorn. och nu ska jag göra färdigt samhällsuppgiften så jag kan spela lite mariookart!!!!

aha det var väl det jag hade att uppdatera för tillfället. sjukt uttråkad är jag i alla fall. vill vara pysslig och göra värsta fina julklappslistan även fast det är mer än en månad kvar. så har jag dumma samhällsuppgiften som är ivägen haha.
ae nu jäklar ska jag allt plugga!! haha



I stare at my reflection in the mirror, why am I doing this to myself?

i lördags så blev det som sagt en hemmakväll, sen runt halv 10 så möttes jag och malin och gick en promenad med capsar på nästan 2 timmar. trevligt trevligt. sen kom jag hem vid halv 12 igen så käkade jag lite chips och dipp framför oc.

sjuukt skönt att vara hemma en lördag efter att ha gått ut nästan alla andra enda sen jag fyllde år haha.

och så igår blev det att gå upp och göra sig iordning sen åkte jag och mamma till candyland och köpte på oss massa godis och sen vidare till maxi där vi köpte mat och så. sen hemma så kom pappa hem från att ha varit i portugal i nästan två veckor, så fick han lite farsdagspresenter sen så kom linda och farmor över så åt vi lite, sen så körde jag linda och danne lite nitendo 64 som linda äntligen har kommit tillbaka med haha. 

efter det så kom mallan så gjorde vi varmsmörgåstårta och åt det, chips och dipp och godis framför heroes. tjockisar!! sen så följde jag henne en bit hem sen hemma igen så körde jag lite tetris och somnade med datan på.

och idag ska jag plugga lite sen vet jag inte. tagga skolan imorn kanske.. eller inte


Can you tell me what I should do to be the most important thing in your life.

kände att jag inte ville att det skulle bli ett aslångt inlägg så skriver om dagen idag i ett nytt istället hah :D

idag så var jag och fira min farbror, så åkte in med mamma och danne. där så åt vi massa gotteri och lekte lite med kusinen oskar på 4 år. sjukt sööt och coolaste hockeyfrillan haha. så frågar min andra farbror när han fyller år och han bah "ehm kanske en annan dag" jäättesöt!

sen efter att vi firat honom så åkte jag, mamma och danne till djurmagasinet och kolla lite, sen gick vi till toysrus och köpte hopprep och rockring som jag ska använda flitigt nu. sen gick vi till mediamarkt och kolla lite, hitta massa som jag ska önska mig i julklapp om jag kommer ihåg. 

och nu är jag hemma och har ätit och spelat lite tetris. skulle egentligen vara med mimmi, kelsey och nåra fler. men känner att jag inte orkar så blir en hemmakväll framför oc istället!


What if I fell to the floor, couldn't take all this anymore. What would you do?

gårdagen började med att försova sig, stängde av alarmet i sömnen för att jag drömde att det var någon som inte ville sluta ringa mig haha. sen så var jag beredd med frukosten, rester från kinamaten men insåg sen att jag inte hann äta upp den så tog med den till kellan istället haha!

hemma hos kellan så arbeta vi lite med projektet sen så filma vi lite, gick väl bra. sen åkte jag hem och gjorde mig iordning lite sen så fick jag stjuss av snälla mamma till kellan igen. så åkte vi med mimmi till gurra, men eftersom det hade hänt en olycka när de va påväg hem så fick vi sitta och vänta typ 40 min i mimmis bil på dem. men vi hade det kul iaf haha :D

sen var vi som sagt hos gurra och hade det trevligt, sen runt halv ett snåret var jag tvungen att ta mig till bussen. vid busshållsplatsen hör jag massa konstiga ljud som gör så att jag inte vågar lyssna på musik haha, sen så ser jag bussen komma i 140 typ och eftersom det va dimmigt såg han mig typ inte så var tvungen att tvärbromsa ganska många meter från hållplatsen. sen väl i stan ska jag ta mig ner till rese, så går drottninggatan och ser massa skumma personer, men kände mig rätt så säker eftersom det åkte polisbilar där ahha. 

sen när jag kom ner till rese så sitter jag och väntar på bussen. då kommer det en fullis och sätter sig brevid mig och bah "du parta?" "du drinka?" "du lyssna på musik?" du borde tjäna mycke penga så du kan drinka varje dag sen!" "ska du följa med och drinka sen?" .. skitläskig var han, sen så hörde jag inte riktigt vad han sa för jag kollade bort och höjde musiken. så vill jag bara gå därifrån men så ser jag en kille jag känner igen gå förbi och ser att han kollar på mig, så såg jag att det va fille, så jag fort som attan går till honom istället haha. 

sen så ska den där fullisen hoppa på samma buss som mig, så väntar jag att han ska hoppa på före mig så han inte kan sätta sig vid mig. sen så kommer han endå och sätter sig bakom mig, så ser jag att han trycker på stopp vid centrum men han hoppar inte av utan han hoppar av när han ser att jag ska hoppa av. sjukt jävla läskig så jag går suupersnabbt av bussen och går snabbt hem så ser man att han kollar men som tur va gick han andra hållet.

sen kom jag alla fall hem och sov.


"Trust your intuition. The universe is guiding your life."

hopp, gårdagen får 4 av 5 toasters men kvällen får 1 av 5, haha. dagen började med att ha lite barteknik, efter det så åkte jag hem och somna.. som vanligt. sen så började jag göra mig iordning sen tog jag bussen till kellan och så drog vi till gurra för lite förfest, micket trevligt, sen missa vi bussen eftersom den var tvungen att komma precis i tid. haha. så vi stod vid busshållsplatsen och hade det kul.

sen så åkte vi in till hugos för att vi tänkte ha en sjukt kul utgång. MEN när vi kliver in är det kanske 3 pers på dansgolvet, nåra få pers på uteserveringen, så vi satte oss en kvart sen så gick vi till max och åt. det var höjdpunkten på denna tråkiga kväll haha. sen drog vi tillbaka till hugo, kände att jag va tvungen att stanna eftersom mallan och jag skulle ta taxi tillsammans hem, men det blev lite roligare fast sen dog det igen, så vi drog väl hem vid halv 2, så var hemma vid 2 och somna vid halv 3 kanske.

vaknade idag, AAASTRÖTT. tröttare än vad jag brukar va när jag somnar senare än 3 typ, sjukt trött var jag. alla fall så hade jag sminket från gårdagen kvar på mig så valde att stanna i sängen tills vi skulle åka typ haha.
sen i skolan sov jag lite sen hade vi hotell hela dan. efter det så åkte jag hem .. SOMNA och vakna typ vid 7 haha. sen så har jag varit sugen på kinamat heeeela dagen så bad mamma köpa med det hem, såå jävla gott. så det åt jag till oc. så fick jag en sån där fortune cockie också där det stod som det gör på rubriken på lappen i kakan haha.

men nu ska jag sova, och imorgon blire att åka till kellan för att fixa med vårat projekt sen filma lite sen vet jag inte.


What is it with you that makes me act like this?

idag den 8:de november 2011 så upptäckte jag att jag äntligen har fått mina superkrafter. jag har alltid vetat att jag är speciell men idag så fick jag det bekräftat. dagen började som vanligt på tisdagar. med samhäll asså. kollade lite på en dokumentär om Burma, men somnade för att vila upp mina superkrafter lite. efter lektionen åt vi lite mat för att jag skulle få energi. när jag kommer hem så lagar jag lite pannkakor och kollar på oc, när jag sen ska lämna disken i köket så håller jag tallriken med glaset på i höger handen. SNUBBLAR TILL!! glaset flyger och voltar i luften och jag FÅNGAR DET med VÄNSTER handen (ska det så klart stå HAHA), sjukt coolt var det. där ungefär runt klockan 2 den 8:de november fick jag mina superkrafter. bättre sen än aldrig lixom.

eftersom superkrafterna tog ganska mycket på min energi så råkade jag somna till oc och sover så djup att jag inte märkte när mamma kom in och hälsa. hade tydligen shisat(?) på henne men inte sagt något haha. så vaknar jag vid SJUU, av att kellan ringer så pratade vi lite, sen så körde jag lite tetris och sen kollade jag på desperate housewives med mammi, och nu ska jag somna till oc, om det går haha. 

imorgon har vi barteknik eller estetisk verksamhet och efter det vet jag inte vad som händer men på kvällen så blir det nog en utgång om vi är lediga på torsdag! :D


I know that I've got issues, but you're pretty messed up too.

idag vakna jag av att mallan ringde vid 9 då vi hade tänkt boka biljetter till avicii, men sa sen att vi skulle höras senare och se om biljetterna fanns kvar, fanns de kvar skulle vi boka, men haha nja, slutsålt :( 

iaf sen så värmde jag lite burritos och åt det och kolla på oc nere i vardagsrummet så somnade jag till klockan två. sen tog jag en dusch och så efter det så städade jag faktiskt rummet! ÄÄÄÄLSKAAR när min säng är nybäddad !! och så belönade jag mig själv med lite kladdkaka och oc. så nu ska jag borsta tänderna och sen somna till oc och tagga skola imorn, wuhuuu.....

måste bara tillägga att oc är fan den bästa serien, blir så himla glad av att se den, haha!



When everything is wrong, we move along.

hemma hos jessica så åt vi smörgåstårta och chillidilla lite, micket trevligt! :D sen fick vi stjuss in till pulsan där natten spenderades, väldigt kul utgång, men skum på nåt sätt haha. alla fall kom hem vi 4 kanske, sen somna jag och vakna vid 6, helt klarvaken.. kunde inte somna om. så det blev att köra lite tetris haha, sen somna jag vid 8 till 10 typ och då gjorde jag iordning lite burritos och satte mig framför tvn och kollade på oc, ända tills mimmsan ringde och fråga om vi skulle checka på film. så hon kom så såg vi på saving private ryan, faktiskt väldigt bra. haha :D bakade lite kladdkaka till filmen osssååå. 

sen drog hon och jag skulle fixa så att alla london bilder som ligger upp på facebook skulle bli svartvita, så istället för att radera en bild efter en, som jag (osmart som jag är) tänkte göra först, så ska jag radera hela albumet, men funkade det då, aee. fyfan vad arg jag blev kom upp "är du säker på att du vill radera albumet LONDON 2011?" typ HELA ÅTTA GGR, bah JAA FÖRFAN!! fy i faan vad arg jag blev.... sen så skulle jag fixa så alla bilder blev svartvita, så tror jag att alla är det och försöker göra ett nytt album, men funkar det att ladda upp bilderna då, nae (!!!!!) sen en halvtimma senare så funkar det och när dem väl är uppe så är inte ALLA SVARTVITA!!!!!! gaaah. så berättar kellan att man måste spara dem på ett visst sätt för att de ska sparas svartvita, så trycker på spara knappen, men som allt innan så funkade inte det heller.............. då slog jag lite på datan och började tjuta lite. 

sen typ 2 timmar senare DÅÅÅ blev allt klart, tack och lov!

alla fall sen har jag sett lite på EMA live, sen så berätta mallan att AVICII ska komma till sverige den 3 mars, så det ska vi boka biljetter till imorgon då de släpps!!! :D

och nu ska jag fortsätta att se på oc, TJINGALINGA

och så äkta jag när vi kollar på film, HAHA


You can't let go, but you can't change everything.

igår gjorde jag ingenting... som vanligt haha. sen kom kellan vid halv 8, så gjorde vi lite pomme och vitlöksbröd och så kom malin, emme och tilda också. så käkade vi chips, dipp och godis framför idol, sen blev det massa prat och roliga bilder.

idag så har inte heller gjort nånting, skulle städa rummet men hugo låg i sängen och jag ville inte putta bort honom så det blev inget med det, så nu har jag precis hjälpt mamma med maten, och sen blir det att göra sig iordning och dra mig till jessica för lite åbytjejgäng reunion haha, sen vankas utgång.. haha




Today is where your book begins, the rest is still unwritten.

hoppelihopp! 

ae nu blev jag blödig, nians skolavslutnings låt kom upp på spottan :( haha, ae men i tisdags så gjorde jag som sagt inte så mycket, sen kom tildutt och vi bestämde oss för att köra lite fifa, vilket jag verkligen ÄGDE på hehe, alla fall mot tildutt!! sen så kom emme, malin och mimmi så körde vi lite rapparkalja och åt popcorn. sen drog dem och jag spelade lite tetris hehe

igår så började dagen med att hemtelefonen ringde i säkert över en kvart då jag tillslut bestämde mig för att faktiskt ta och svara haha, så var det mimmi som sa att hon och tilda skulle komma om 20, men nja snarare 40 haha. så åkte vi och hämta mallan sen drog vi in till maxi, käka till french hot dog och hämtade fribiljett, sen blev det att åka till smedby för mimmi skulle hämta sitt vin hos mathilda. och sen så blev det att åka hem igen. 

hemma gjorde jag mig iordning för att sen ta en buss till lillen för förfest, men eftersom mimmi inte skulle hinna med bussen och lovade att hinna med nästa så fick jag vänta. men hinner hon med nästa då? NAE... så hoppade på bussen efter många om och men. sen ringer jag till mimmi som då bestlutar sig för att ta bilen.... dålig ide. så jag hoppade av och åkte med henne in, tog ett tag att hitta bra parkering men sen så blev det vid skolan, så fick vi gå till norrtull för att ta 2:an där ifrån.. men kom den? NAE... 

gaaah, såg också när jag och mimmi sen satt på spårvagnen en som liknade min drömkille från magaluf, så kollar jag en extra gång SÅ VAR DET HAN!!!! so close but still so far away lixom...

iaf efter tag kom vi alla fall fram till lillen, där var malin, emme, becca, tilda och nåra fler. astrevligt var det! sen drog vi vidare till hugos, askul kväll, träffade linda och massa andra man kände! :D 

idag så hade jag lovat linda att följa med till arbetsförmedlingen så hon ringde vid 9 och väckte mig så det blev bara att göra sig iordning, så åkte vi in, sen efter det åkte vi hem igen och kolla på white chicks med chips och dipp, underbart!! sen drog hon och jag pratade med kellan i telefonen exakt 91 minutas, hoho, sen ringde jag till mimmi för att se så att allt stod bra till haha!

sen har jag spelat fifa med danne sen sovit tills nu haha!




Our hopes and expectations, black holes and revelations.

när emma, mimmi och kellan kommit blev det att stå ett halvår och välja vad vi skulle ha för mat får åbikrogen, sen åkte vi till mimmi och hämta chips och så till konsum och köpte dipp sen till åbikrog för att hämta maten!

sen kom vi hem till mig igen så åt vi vår mat till en film som hette conviction tror jag, ganska så bra film, sen kollade vi på snygg sexig singel också ganska bra haha! sen efter lite harry potter liknande slagsmål med kellan drog hon och emma, sen drog mimmi! :D 

idag har spelat tetris, ätit pannkakor, pratat halva dan med kelsey i telefon, varit inne på fb, kollat på chuck, ätit chips och dipp och nu ska jag käka pizza sen kommer tilda och mimmi, så får vi se vad som hittas på! 

juste skulle söka efter emme pemmes blogg för hade glömt vad den hette, så kommer jag in på hennes bilddagbok och såg tre fina bilder på oss haha,



RSS 2.0