Står och låtsas inte se att du står precis bredvid.

Först vill jag säga grattis till min underbara farfar som skulle fylla 80 år idag. Kan inte fatta att det snart har gått 3 hela år sen du togs ifrån oss. Kommer ihåg det som igår när jag satt och höll din hand, saknar dig lika mycket som då. Hoppas du har det bra där du är nu, bästa du <3

För det andra tänkte jag berätta min såååå händelserika dag.. jobbade till 2, sen blev det hem och slänga i sig nåt att äta för att sen möta Johannes vid 711. Så följde jag med honom till vinmonopolet, och andra ärenden han skulle göra! Sen blev det hem och inte göra mycket. Just nu i detta ögonblick sitter jag och lyssnar på låtar som har ordet Evelina i sig. Pappa sa för nåt år sen att jag var döpt efter låten Evelina av Peter lemarc, vet inte om han var seriös men den lyssnar jag på nu haha!

Imorn har jag sovmorgon för dom som ville veta, ska bli sååå skönt!

Känns som jag har nåt roligt att dela med mig av men kommer bara inte på det, joooobbigt. Aja haaa dé


I admit it, I left you standing there and now I regret it.

igår blev det upp vid 5 igen för jobb, tiden gick asfort! var en ny norsk kille som jobbade där bara igår som var astrevlig så tiden bara fooooor iväg, vi fattade dock inte varandra så fick prata lite norsksvengelska haha. efter jobbet så hade vi sällskap hem, visade sig att han bara bodde nån minut ifrån oss, sen när vi skulle skiljas så stod vi bara och typ skratta sen helt plötsligt var jag påväg hem, så kom jag på då bah fan kunde ju frågat om facebook så kunde man fått nåra fler kompizaaar, men bajs då!! aja får se, kanske går på honom på stan eller nåt haha!
iallafall sen kom jag hem så blev det lite tetrisspelande med michan, sen hände det inte så mycket mer. gick oh la mig tidigt eftersom jag var tvungen att gå upp kl 5 idag IGEN och IMORGON.. döööööö.
idag har jag också jobbat självklart, om det var nån som missade det. gick brabra, dock så var det inte lika roligt idag, jobbade med polacker som pratade sitt egna språk så jag satt och lyssnade på dom på rasterna och hittade på vad det var dom pratade om, ganska underhållande haha. sen blev det hemgång i spöregnet. hemma så har jag inte gjort så mycket, ätit, kollat på himym.. aa typ det spelat lite spel ocksåååå. ohså sällskap med en michelle som sitter brevid!
hopp, fanns inget mer roligt att berätta, snart är det läggdags yeeey.
jusssstteee, vårat vin är färdigt nu iaf, så ganska bra anledning till att festa i helgen tjoho.

Tror nån va lite trött igår..


I threw my hands in the air, I said show me something. He said, if you dare come a little closer.

Fii, måste gå upp kl 5 på morgonen ända till torsdag, inte farligt många dar men sjuukt jobbigt ju! Idag var första dan, råka gå till fel ställe... haha. Kom rätt tillslut iaf, efter jobbet blev det hem och träffa Micha som har anlänt, tjuhuuu!! Sen drog Kellan och Micha till Ikea och jag stannade hemma och somnade i sängen haha.

När alla tjejer var hemma igen så lagade vi wook och nu sitter vi och gör inte så mycket, måste nog sova snart! Tänkte att jag skulle dela med mig av lite bilder på lägenheten för dom som vill se höhö.


Så snurra min jord igen, radion spelar vår sång.

igår vankades 20 årsfest för sara, så vi var några stycken som tog bussen till dom och förfestade där, sjukt trevligt! sen pratade marre med några gottlänningar som ville att vi skulle komma på deras förfest också, så det blev att ta bussen dit sen. inga av oss hade stämplar så vi ritade våra egna i tron om att vi skulle komma in! efter förfesterna så tog vi på oss skorna och traska ner till nattklubben, jag och adam ställde oss i kön och vakten studera noga våra stämplar och släppte in oss, såjaa!! sen så gick vi upp oh hämta emma och johannes som lyckades smita in utan att vakterna såg haha, sneeaky! eftersom som vi alla var så snåla och inte ville betala för garderob så blev det att dansa med jackorna på haha, askuuul var det iaf!!
när det tändes på dansgolvet så gick vi därifrån men jag och emma var sugna på donken så vi gick dit men såg att kön började på gatan så tänkte att vi går till subway istället, så stod vi i den kön så tar brödet slut haha.. tur att det finns en subway till! utanför första subwayen raggade vi upp två norskar som såg så förvirrade ut och sa att det fanns ju en till subway, dom hade bott där sen dom var små och visste inte om det haha. så vi gick med dom dit, men när vi var framme hade dom stängt... så då följde vi efter killarna till en annan donken och köpte på oss lite, sen blev det hem och keeeka, sen sovdags!! sjukt värd kväll, jajamen
idag så har vi möblerat om lite så att micha som kommer imorn ska få plats, sen har vi bara slappat. nu har vi precis käkat pizza och har påbörjat vårt shrekmaraton!

Far longer than forever.

Igår blev det också att gå upp vid 5 för att jobba, men igår var det kul att jobba iaf och dagen gick sjukt fort! Sen kom jag hem och Tilda med nåra minuter senare, så fixade vi mat och kollade på prison break! Efter det drog vi två upp till pöjkarna och spela FIFA, haha! Det gick väl som det gick, men nästa gång ska vi krossa dom, för vi blev ju bättre och bättre för varje match vi körde! Efter FIFA spelandet blev det hemgång och jag var tydligen så trött så jag somnade med datan på magen!

Idag har jag inte gjort så mycket, kollat på båda legally blonde filmerna och nu ser jag på svanprinsessan. Ikväll står 20 årsfest på schemat, taggar redan!


Want me to wait for you? aint nobody got time for that!

har helt glömt bort att berätta att jag höll nästan på att dö TVÅ ggr förra veckan, både i fredags och i lördags haha!! i fredags efter jobbet så hade jag och linh väääldigt bråttom till bussen så vi blev ninjas och flög över staket och kröp under buskar naeråå, men vi skulle alla fall korsa en väg och det var en tunnel nån meter ifrån så vi såg inte att en bil kom, men aa det gjorde det och var nära på att köra över oss båda, hela mitt liv hann spelas upp framför mina ögon, MEN vi klarade oss.. undra hur mycket han skrek åt oss haha. men vafan man kan ju inte missa bussen ju.. inte ok!
sen var det i lördags, jag hade köpt fruktvin och fattar inte hur man får upp den där jäkla korken så jag står där ett tag med huvudet över flaskan (trög som jag är) så bah helt plötsligt PANG BOOM, så flög korken i 567 km/h rakt upp i taket bara nån ynka pyttemillimeter ifrån mitt stackars huvud, sen så råka jag då vaska typ en tredje del av fruktvinet tack vare det!! aja jag är glad att vara i liv, hörde att det fanns folk som hade dött av att få en vinkork i huvudet..
japp det var det, idag gick jag upp kl 05.00, YEY. för att jobba. stod typ i disken hela dagen. så kände mig asäcklig och ganska så ful eftersom jag inte hann sminka mig innan jobbet, aldrig känt mig så ful förr faktiskt, gick runt med luva på väg till bussen och hem haha. så tänkte hoppas inga av killarna är hemma när jag kommer hem, så var dom ju såklart det men hann smita in i duschen innan nån hann se mig, pjuuh.
just nu sitter jag och fryser rumpan av mig och så är jag så hungrig så jag tror jag kommer dö, ännu en gång. sååå nu blir det lite matfix sen ska jag slappapapapaaa och mysa ner mig i min alldeles underbara chilifilt!!
har suttit i minst en halvtimma om inte mer för att leta bild, HITTAR INGEN.. ååh. ger upp

I said baby you're my dream, he said no hun, just your wish.

sitter här och har inget att göra, för vad ska man göra om det inte finns nåt att göra?! kluring. det är i sånna här stunder jag saknar hugo och gucci som man kunde ha vid sin sida just nu :(( har alla fall suttit hur länge som helst och räknat på hur mycket jag får göra av med per månad och vad jag minst kommer tjäna i månaden.. så jag vet om jag kommer gå plus eller minus, men nu ser det ut att gå plus om nån månad iaf haha!
sitter också och kollar på biljetter hem, men måste höra med jobbet om jag kan ta ledigt när det precis är nyöppnat, hömhöm. men får hoppas att det går, har redan bestämt vilka jag ska träffa och iiinte träffa (internskämt, bara mimmi som fatthhaar), det gäller att planera lixom annars kommer jag inte hinna allt jag vill göra på en vecka hemma i norrpan, haha !! naerå, det är nåt jag hatar med mig själv att jag aldrig kan bestämma mig och att jag alltid måste veta allting och hur mitt liv ska se ut. varför kan jag inte bara låta allt vara och se vad som händer istället för att planera allt i minsta detalj redan nu, har blivit som mimmi, en planeringsslampa hehe.
snart kommer alla fall tilda och kellan hem såå kanske jag blir lite gladare, har också blivit utmanade av adam och johannes på FIFA-turnering nån dag, vi kommer krossa dom, helt klart! och ikväll blir det prettyyyyy liittle liiars igen, woop woop.
nu ska jag alla fall hitta på nåt att göra, JUSTE snart kommer micha hit också lite mindre än en vecka kvar, hur kul?!?! JÄÄTTE :D
bara för att jag är dålig på att ta bilder så lägger jag upp lite på dagar jag saknar,

do you want me or not? cause if you don't I try to go on with my life.

i lördags blev det förfest hos oss, körde ryktet går, typ som viskleken fast man ritar haha! sen 13, när man räknar till 13 och varje gång man kommer till 13 ska man bestämma en regel på någon av siffrorna, sjukt kul. valde bästa regeln, så blev det gap om vad som var rätt och inte, svårt att förklara men har nog aldrig skrattat så mycket i heeeeela mitt liv. naerå, men kul var det! sen drog vi vidare till nåt dräggigare ställe än puls, finns det? jajamen ! kändes som det var typ bara 16-17 åringar där, men vi hade kul ändå och dansa så fult vi bara kunde!! sen efter krogbesöket så gick jag, marre, tilda och johannes till subway för att käka lite nattmat som man säger på norska hos kellan som jobbade! och efter det blev det hem, såååå hiimla skönt att man kan gå överallt, slippa ta taxi hem efter en utgång är ju typ bästa som finns!!
dagen efter bestod av inget mer än mat, glee och prison break och idag har det inte heller hänt så mycket, jobbade till 3 sen hem för att göra ingenting, åt lite mat och färgade lite hår, jappjapp. roligt liv jag har va?! fast det är ganska roligt, tjejkväll varje kväll är ju inget man ska klaga på inte.
längtar till sommaren för då vill jag resa, bli brun, dyka, surfa och slösa alla pengar jag har!! har även blivit sugen på att plugga vidare, typ nästa år, jag och malin har ju för länge sen bestämt att vi ska flytta till göteborg och plugga och gifta oss med andreas wijk såå, det blir ju perfekt!
vet dock inte hur länge jag ska stanna här, kanske trivs så bra så att jag flyttar hit permanent, kaaaanske bara kanske. naaa men får se vart vindarna tar mig. nu ska jag fortsätta lyssna på min favoritlåt som inte finns på spotify, hatart. sen blir det säängdags
några få bilder från lördag. en bild ska föreställa apelsinmarmelad som adam ritade, kanske borde satsa på att bli konstnär!

And if you're still breathing, you're the lucky ones.

hopp, igår så fick jag gå upp vid 5 för att hinna komma till jobbet, det var inte jobbigt att gå upp för jag var inte trött, men att se alla andra få sova vidare sved lite i hjärtat haha! efter jobbet så blev det hem, kom väl hem vid halv fem sen somnade jag till halv 9 haha. trött cheey. vid halv 11 kom marre och tilda hem så såg vi på film sen blev det läggdags!
idag så hade jag sovmorgon, så sjuuukt skönt! blev att göra sig iordning med lite musik i högtalarna och sen gick jag och kellan för att möta johannes sen till vinmonopolet för att köpa lite dricka till kvällen. sen mötte vi också upp emma så vi gick vi lite på staden, har äntligen köpt mig lite hårfärg så jag kan få bort min så fina utväxt!!
sen blev det hem igen så nu sitter jag kellan och johannes och kollar på film, pratade lite med linda på facetime också hon verkar ha det bra hemma, hon tänker sno min säng nu när jag är borta !
kollade igenom massa gamla bilder iigår och saknar studenveckan ganska så jättemycket!

Cause there's never a right time, right time to say goodbye.

Dagen har bestått av jobb, sen hem och kolla på butterfly effect med kellan, adam och johannes! Sen drog dom och vi har bara chillat framför glee. Nyss kom marre och tilda hem från tha work och jag måste gå och lägga mig.. ska upp kl 5 imorn för att jobba :(( blöö. Ligger alla fall nerbäddad i sängen nu och klar för läggdags, ska bara sätta på listan med lite finare låtar, yesh !


You can't keep on like this, now's a better time as any.

Idag gick jag upp och käka frulle med Tilda vid halv 8 sen gjorde mig iordning om jag skulle jobba! Efter att jag var färdig la jag mig under täcket och kollade på spiderman och väntade på att adecco skulle ringa.. såå ringer dom inte BARA för att jag var färdig.. så somnade om sen blev det bagels med Kellan framför Charlies änglar och då passar det att ringa så blev att jobba själv IGEN! sen när jag var färdig gick jag hem

senare åkte jag, Kellan, Adam och Johannes till Ikea för att handla på oss lite grejer sen blev det hem igen och nu ska vi se nästa avsnitt av preeetty little liiiaars, som jag längtat!!!!


Lights will guide you home and ignite your bones and I will try to fix you.

så himla ovärd dag alltså!! skulle komma så fort jag kunde till nån konstig grej vid flygplatsen så hinner jag bara vara där i TVÅ timmar, plus att jag fick vara själv också ! hela bussresan tog fan längre tid än vad jag fick jobba.. blää. sen kom jag hem och satte mig i sängen sen kom också kellan, adam och johannes (adams kompis som flyttade hit i natt) så keeeka vi lite pyttipanna sen drog kellan till jobbet och tilda aka tha dagisfröken kom hem från jobbet, så chillidilla vi lejte, tror vi utmanade dom på nån fifaduell nån dag haha. sen följde jag med tilda som skulle och jobba igen för att passa på att köpa lite mat, sen traska jag hem igen och har inte gjort alls mycket. tyyp lagat mat, ätit den, sett på heroes och lyssnat på fina låtar haah!
och uppdatering om 30+aren, han hade både smsat OCH ringt till mig idag... och pinsammast var när jag sluta jobba såg jag att ett okänt nummer hade ringt, tänkte att det kanske var nåt jobb så ringde tillbaka så var det 30+aren.. jooobbbigt, så var tvungen att säga att jag fortfarande jobba och han bah men hör av dig när du slutat, mmm.... NAAT! haha
men nu ska jag alla fall fortsätta att se på heroes elleeeer lyssna på musik.. hm svårt val.
juste blev bästis med ett pensionärspar när jag väntade på bussen hem, hörde dock inget av vad dom sa men jag log och nickade och skrattade lite när dom skrattade haha.. hörde några få ord som, "marinsoldat", "BOOM BOOM BOOM tuuuusen soldater på rad", "fotboll i island", "polen" .. ja det va typ det jag hörde.. trooooor att han pratade om sin ungdom som marinsoldat och fotbollsspelare.. men vet inte riktigt. men trevliga var dom i alla fall!
det var det, hoppas jag får jobba mer imorn annars vet jag inte vad jag gör!
juste igen, kom på meningen med livet.. mat, jappjapp

Only know you love her when you let her go.

woop woop, idag var jag på intervju för en ny restaurang som ska öppna på flygplatsen den 4 mars, fick jobbet!! men det var bara 50 % så ska fortfarande jobba på adecco dom dagarna jag inte jobbar på flygplatsen! sen ringde också 7 eleven och skulle fråga om jag ville jobba hos dom, men var tvungen att tacka nej, snacka om att det är lätt att skaffa jobb här haha.
iaf sen tog jag bussen hem med musik i öronen, nästan bästa som finns, bara drömma sig bort liiixom! när jag var framme i centrum så tog jag spårvagnen till skatteverket och på spårvagnen träffade jag en kille som var med oss på nyår som bara snacka engelska och var efter mig nästan hela kvällen, så började han prata med mig och bah men vi måste ta en kaffe nån dag, kan du ikväll, kan du imorn, kan du på onsdag, kan jag få ditt nummer? jättejobbig, sen är han typ 30+....... gaah haha. jobbigt att han är kompis med våra kompisar så om jag ser honom igen får jag väl ljuga och säga att jag har pojkvän eller nåt så han slutar fråga haha , elak jag är !!
men alla fall på skatteverket fick jag sitta en timma och vänta på min tur sen gick jag hem och väntade in kellsan som kommit hem igen efter att varit i nöörrköping i en vecka! så vi keka lite bagels sen dissa hon mig för adam :( så nu har jag bara suttit vid datan, ska göra lite mat och se på film nu tänkte jag, yeeshyesh
vill dela med mig av min fina bakrundsbild på datan också

Make up your mind and come to a decision.

Idag blev det först frukost framför prison break sen kom Emma så fixade vi lite matsäck som vi tog med oss upp för floien (ett berg) sen väl uppe så åt vi och sen traska vi hemåt igen! Riktigt bra söndagssyssla!!

Hemma så blev det mer prison break sen blev det lite styrka med tildutt, och så lite zumba på det haha! Efter det kom Adam och senare marre och Linn så lagade vi asgod mat och kollade på how i met your mother! Pratade också med Mimmi i Skype ett tag hohi och nu ska jag sova, miiiicket trött yao


Bara bara bara bere bere bere

Kvällen började med lite förfest hos Linn, asmysig lägenhet!! Sen drog vi vidare till en fotbollsbar och dansa sen mot mcdonalds för lite fyllekäk till burlesque(?) hemma i lägenheten! Helt klart godkänd kväll!!

Sen idag blev det soffhäng framför prison break, sen tog vi tag i våra liv och gick ner och handla mat, så nu har vi precis fixat den och ska mysa ner oss framför titanic! Till efterrätt blire chips, grönsaker och dipp, jag mår mer än bra!


Now you see it, now you don't.

hittade faktiskt förvånansvärt bra till jobbet igår, även fast det tog en timma att gå i rask takt haha. det var på en medicinskt universitet jag var på, så fick typ fixa mackor hela dan, kändes som att jag var på praktik fast att jag får betalt, sooooft! sen kom jag hem så blev det lite how i met your mother med marre, sen kom även emma på besök. sen vid halv nio när tilda kom hem från jobbet så fixade vi lite kääk, köttfärssås med pasta, kämpegott! pratade lite med farmor som hade varit på sjukhuset idag också, så får verkligen hoppas att hon blir bättre!!
idag så råkade jag försova mig, skulle gått upp kl 6, men vaknade och somnade om så nästan 40 min senare hoppade jag upp ur sängen och fixade iordning mig. sen orkade jag inte stressa, så kollade faktiskt upp buss, och googlade vägen till busshållsplatsen, gick suveräääänt! sen kom jag till jobbet och gjorde samma som igår. efter det så visste jag inte om jag skulle gå hem eller ta bussen så tänkte jag om jag går till närmsta busshållsplats och det kommer en buss precis då så hoppar jag på den, såklart kom det en buss PRECIS när jag är vi hållplatsen så hoppade på den med hopp om att jag skulle komma till centrum, vilket jag gjorde, pjuh!
så blev pw därifrån och hem, hemma så blev det en powernap på mer än två timmar haha.. och nu ska jag ta en dusch, sätta på partymusiken i högtalarna och fixa iordning mig tills ikväll då det blir feest!

If I only knew back then, there's no gettin' over.

Ahopp, det är hit jag ska imorn, tar bara 46 minuter att gå sååååå aa. får se om jag hittar, vågar inte sätta mig på en buss jag inte vet var jag kommer hamna haha!

meeen önska mig lycka till!

Open up your mind and then open up your heart and you will see that you and me aren't very far apart.

Känslan när man står och försöker dansa zumba till ett youtubeklipp och man kollar ut genom fönstret och ser tre killar står och pekar på en!

Blev ganska mycket asgarv för min och tildas del, sen kom marre hem så körde vi 20 minuter killer core workout, ehm aa här ska det byggas muskler...

Nu ska vi i alla fall ner och köpa sallad, naajs


I knew you were trouble when you walked in.

Adecco ringde och fråga om jag vill jobba idag, så sa jag att jag kunde så skulle komma så fort jag kunde! Och eftersom jag inte visste var jag skulle var Tilda och jag tvungna att googla, så fotade jag och tog spårvagnen nånstans. Så ser jag att jag åker fel så hoppar av första bästa hållplats och går nån konstig väg som känns rätt, sen ser jag på andra sidan tågspåret byggnaden jag ska till så jag fortsätter gå för att se om jag kan korsa tågspåret nånstans, men NAE!!! gick i en jävla kvart så fick jag vända och gå tillbaka sen gå runt hela skiten för att seeeen komma på rätt sida! Väl där så fanns det inte så mycket att göra, fick stå lite i kassan och typ titta på haha.

Sen blev det att gå enda hem så ville Tilda ut och gå så vi gick en stund och nu ser vi på pretty little liars, sen ska jag se till så att jag hittar till universitetet jag ska vara på imorn!


Got a secret, can you keep it?

Fyy va skönt det va att sova ut idag, även fast jag var illa tvungen att gå upp innan jag kände för det!

Var på subway idag låå, tror det gick bra men får se, allt kommer på samma gång nu känns det som. Ska på en till intervju på måndag på flygplatsen, gah jobbigt, vet inte var man kommer trivas att jobba mest ju!!

Efter subway gick vi alla fall lite på stan, köpte busskort, skulle kanske till Skatteverket men får bli på måndag istället. Sen köpte vi tunnor till vinbryggningen haha och efter det blev det att traska hem!

Nu sitter vi och kollar på pretty little liars sen kommer nog Adam förbi och visar oss hur man ska göra med vinet!


Har du fått hattefnatt, har du blitt kyckelikoko?

Saknar mina kissemissar :(
Skypade med mamma förut så fick se lille gucci iaf haha, såå söööt ä hon!


Happiness is just outside my window.

Igår blev det springtur med Tilda i regnet på morgonen sen kom vi hem och mös ner oss i soffan med marre också, så såg vi klart filmen vi somnade till dagen innan. Efter det tvättade vi och fixade i ordning lite i rummet, jag och Tilda hade fight om galgarna haha! Sen satt vi ett tag med att få igång tildas internet som inte tycks funka! Och så laga vi asgod mat sen blev det film och sängdags!

Idag blev det upp tidigt för interjuv på adecco, fick jobbet tjohoo! Så börjar redan på onsdag!! Sen ringde även subway så ska dit imorn och prata lite! Sen har vi fixat ett norskt nummer nu också och letat runt efter vinspecialisten som vi ska till imorn och handla lite så vi kan brygga vårt eget vin haha !! Efter det pallra vi oss hem i regnet och har precis lagat mat, så nu ser vi på hot chick! Lite senare ska vi ut och gå, jappjapp


Run forrest, run!

Idag blev det sovmorgon och långfrukost framför pretty little liars med tildutt! Sen har vi legat och jäst i soffan.

Lite senare bakade vi bröd och lagade godaste soppan så kom också Emma på besök så fick hon äteliäta med oss. Efter maten blev det film tittande sen följde vi Emma hem och gjorde det till en pw på vägen tillbaka, och när vi nästan var hemma så möter vi några snygga norskar som frågar var ett hotell låg och en av dom är jag säker på att det var snyggaste killen jag och Tilda såg på Carlings!!! Ödet isåfall, gryyyyymt snygg var han!

Nu är vi i alla fall hemma igen och ska testa om chokladen här är lika god som maraboun hemma, tveksamt alltså. Sen blir det städ och sängen. Gillar bergen ganska mycket faktiskt!


I'll be there for you, like I've been there before.

Sådär, blev en väldigt supersnabb powernap i soffan sen ner till Kiwi med Tilda för att panta nyårsburkarna, efter det blev det en snabbis till Kellan för lite subway mackor!

Hann inte sitta där så länge, fick springa hem för att Emma precis har kommit till bergen och behövde komma in och hämta sina väskor! Så nu är vi hemma och sitter och kollar på vänner sen blir det sängdags, tjululu


But I'm trying to hope with nothing to hold, I'm living on such sweet nothing.

Dagen starta med att gå upp klockan 8 eftersom att vår kära kompanjon Mimmi skulle lämna oss för Sverige. Så vi satte på oss träningskläderna och följde henne till bussen vid halv 9 sen gick vi pw i 40 min och hem för lite magövningar, nu jeflar ska vi bli vältränade (hoppas jag). Sen blev det en varm dusch och frulle framför vänner!

Efter det blev det iväg mot byn igen för lite cv lämnande och kellsan skulle fylla i sin tattoo! Vi köpte också nya block som kommer bli mer än väl använda.

Sen gjorde vi korv med bröd och skulle välja film, Magic Mike blev det "filmen är inte bra, men den är najs att se på!" Haha. Vi skickade också mail till adecco som vi fick svar direkt på, intervju på måndag barrah!

Nu har vi precis myst framför nya spiderman filmen och jag väntar på ett skypesamtal från mamsen, sen blir det pw ner till Kellan på subway för att hon är ensam i 2 timmar!!

Chilifilten var förövrigt det bästa jag tog med mig, i just löööööv it!


Even though it hurts I can't slow down.

inte bloggat på 2 veckor.. DÅLIGT EVELINA!
det har alla fall varit julafton för dom som inte märkte det, så dagarna innan handlade jag julklappar! helgen innan julafton så hade vi lilljul hos becca, åt jättegod mat, oxfile och potatis i ugn. namnam!! sen på lördagen så blev det 20 års fest för dennis, jag och mimmi åkte dit för att fira honom. hade askul, körde hela havet stormar, limbo och massa andra spel haha! sen blev det julsjungande för busschaffisen i en tom buss ner till resecentrum och sen vidare in på pulsan. sjuuukt rolig kväll faktiskt!
på självaste julafton så firade vi den precis som förra året, med massa julmat, lite klappar och kalle anka. fick mest pengar till norge och så massa roliga grejer av lenny! sen på kvällen tog jag bilen och åkte in med mallan, hennes syster och deras kusin till deras kusin kompis, så hängde vi i hans lägenhet och lyssnade på när dom spela gitarr och sjöng, ganska mysigt faktiskt haha, sen blev det att dra sig hemåt! OCH SÅ dan efter på juldagen blev det lunch hos farmor sen vidare på förfest i världens finaste lägenhet, jag och tilda krossa också killarna på fifa sen tog vi bilen till pulsan och röjde loss och sen åkte vi hem, rolig och nykter kväll!
sen då resten av dagarna vet jag inte riktigt vad jag gjort, typ packat och handlat saker till norge, sen blev det en spelkväll hos roosa, och så en sista utgång på puls för att mallan tagit ledigt, det var nog den roligaste utgången på länge! även fast inbillaren i garderoben tog sönder min väska :( (inte med flit haha)
på söndagen tog vi farväl av föräldrar och husdjur och malin! sen skjutsa tildas pappa oss till arlanda. väl i norge så hoppa vi av bussen från flygplatsen till lägenheten en hållplats för tidigt så fick gå i SPÖREGN i en kvart med 23 kg tunga resväskor och 10 kg tunga handbagage hah! sen kom vi till lägenheten, sjukt mysig!
så dagarna vi har varit här har vi firat nyår, blev tre rätters i lägenheten med nåra grabbar också sen kom lite folk till så körde vi spel och hade det astrevligt, sen gick vi ner till bryggen och kollade på raketerna sen hem igen för efterfest! sen har vi bara legat och degat, kollat på film, sökt lite jobb, gått på rundturer.
idag så blev det en pw med tilda innan frulle sen blev det fix och trix sen ut på stan för att lämna massa cvn, hittade ett jättemysigt ställe som jag vill jobba på, egon tror jag det hette, en restaurang där massa roliga männsikor verkade jobba, men dom behövde inte personal förens i maj, men sa att dom skulle höra av sig om de behövde någon innan haha! sen gick vi hem och lagade lite mat och såg på lite greys.
NUUU är inlägget ÄNTLIGEN slut. nu är det sista gången jag säger att jag ska uppdatera oftare, för orkar inte skriva så här långa inlägg igen haha. men gör det bara för min egen skull hehe!

RSS 2.0