It'll all get better in time.

för idag har varit en bra dag, och jag mår bra idag!
vad har hänt sen senast jag uppdatera råå? nae inte mycket, kan ta upp saker som är värt att komma ihåg när jag läser det här om flera år. en del utgångar, både på pulsan och hugo. ganska roliga allihopa faktiskt, första utgången av dom alla blev en spontan en med tildutt, skulle ha filmmys men slutade med utgång, sjukt kul kväll som slutade på max med roligt folk! sen den andra utgången började med förfest hos tildas kompis bella, sjukt kul där med så åkte vi in till pulsan och skaffa stämpel sen till världens där jag fick en "i love världens bar" tshirt för nåra fem kronor, bara för att bartendern gillade mig så mycket! vet att han heter david nu iaf, haha. sen så drog vi till pulsan för en redlös kväll, med många halkningar.. så aldrig mer klackar på krogen. nejnej. sen nu i onsdags då, började med en förförferre hos mallan, sen drog vi till pappagrappa och förfesta med oskar och filip, sen drog vi ner till hugo och shottade alldeles för mycket. men kvällen var kul, ska dock aldrig shotta mer. så nu efter alla dessa utgångar har jag faktiskt kommit på att jag inte ska shotta mer som sagt, och att jag aldrig ska försöka dricka lika mycket som malin för det slutar aldrig bra!
har också hänt andra grejer, varit på körskolan mycket, går inte alls så bra som jag hoppats på.. bara skjuter upp allt hela tiden för jag känt mig så stressad, vet inte hur jag ska lugna ner mig, gör jag ett fel blir allt fel! sen så har jag träffat mina kompisar, och KELSEY HAR TAGIT KÖRKORT och flyttat till norge med emma och marre, inte lika kul :( sen har jag haft bingokväll med mallan och tildutt, nästa blir med linda förhoppningsvis! sen tacos mys med tilda och mimmi häromdan som slutade med skräckfilmsnatt för mig och tildutt ute i skogen!! har varit på ullared och shoppat loss också ju!
och sååå sist men inte minst så har jag och mallan hälsat på hannupaien i London, började med att vi kom på bara nåra dar innan resan att våra pass gått ut, eller aa det va kellan som kom på det när vi pratade om london. kellan bah: "men eve, ditt pass har väl gått ut?" sen såg malin att hennes också hade gått ut, ganska coolt. så det blev massa strul med det och slutade med att vi fick köpa ett provisoriskt pass för endast 980:- .... och sen betala för sen incheckning på det, 630:- .. men vi kom iväg med vårat flyg iaf, så vi var glada!! nere i London så bodde vi hos hanna, jättemysigt hus! så gick vi massa på stan och upptäckte och shoppa loss, sen blev det utgång en kväll, var på en ascool afrikansk bar sen vidare mot blues kitchen och sen blev det joe's där vi träffa nåra roliga snubbar som vi hade en bit sällskap hem med!
idag har jag alla fall förnyat mitt pass varit på körskolan och sovit lite, sen kom jag nyss hem från en promenad runt strömmen, yeeesbox! så nu är jag glad!

RSS 2.0