Don't you worry child, see heavens got a plan for you.

dagen har bestått av lite jobb på morgonen med lenny, sen kom jag hem och gjorde lite frulle och sen skypa jag med hannupaien, som verkar ha det suuperduper, måste verkligen dit och hälsa på, kanske söka jobb där nere samtidigt. yeesh! sen har jag faktiskt inte gjort så mycket, sovit riktigt obekvämt bara för att jag är så snäll och vill att gucci ska ligga så bekvämt som möjligt så blev jag tryckt i ett hörn med väggen som kudde.
det har inte hänt så mycket de senaste dagarna tror jag, eller jag har pluggat på körskolan, kört ganska mycket på körskolan. sen var vi nåra stycken hos mig i lördags innan krogen, micket trevligt! sen efter krogen blev det att sova över hos nissepisse med mimmi eftersom dom inte ville att jag skulle ta taxi hem själver. sen på söndagen åt vi lite frulle och kolla på greys, sen blev det hem till mig och göra mig iordning lite sen mot hallen för att kolla på handbollsmatch, saknar lite att spela det asssooo. men men.
har också gått en långpromenad med mallan och tilda, äntligen fått använda mina nya träningsbyxor, hiho. seen i onsdags så blev det lite körlektion och sen hem och göra mig iordning för förfest hon mallan, med sofia, maria och paulina också, sen åkte vi till världens och efter det till hugo. riktigt rolig utgång haha.
jahopp det var väl det!

But you are gone, not for good but for now. Gone for now feels a lot like gone for good.

hoppedihopp, här sitter jag en onsdags kväll och gör ingenting. eller ska se på how i met your mother nu tänkte jag. idag har jag vaknat, ätit frulle, duschat, pluggat lite teori, kollat på tv, skulle skriva att jag hade ätit lunch också men kom nu på att jag inte ätit nåt sen frukost, oojdå. får ta nåt att äta på nu. iaf det var väl det, eller jag har suttit och kollat på massa gamla videor och bilder, och vill bara återuppleva alla goda tider. som kvällarna med roos och dem, jättelänge sen ju :( jobbigt att man ska behöva bli vuxen alltså.
de senaste dagarna har jag pluggat lite på körskolan med mallan och igår va jag hos tandläkarn. eftersom ståltråden bakom mina undertänder (heter det det?) aja, eftersom den tydligen har lossnat så är det en liten glugg mellan tänderna och då frågade han mig om jag vill ha tandställning där igen för att fixa det och det tar typ 2-3 månader, så vet inte riktigt hur jag ska göra, borde ju passa på nu eftersom det ändå är gratis! får se hur jag gör.
efter tandläkaren så vänta jag på bussen hem, 432. så hoppar jag på den så är det nån som trycker stanna på stället jag ska av men bussen stannar inte så tänkte jag att han kanske skulle stanna på nästa som man också kan hoppa av på.. men nae. den åker han också förbi och även fast man hör stopp plingandet om och om igen så fortsätter han köra och stannar inte en enda gång på strandvägen utan satt där och åt sitt äpple. började tro att han var självmordsbenägen och ville ta med oss in i döden typ åka ner i vattnet. men som tur stanna han sen vid kolmårdenstation, så där fick jag hoppa av och inser sen att nästa bussen går inte förrens om 40 min och att den inte går genom åby utan till stan och där skulle jag få vänta ytterligare en halvtimma och sen alltså vara hemma 2 timmar senare.. så jag ringde till linda och fråga snällt om hon kunde hämta mig och det kunde hon tack och lov haha!! sen hemma så sov jag lite sen så kom tilda och hämtade mig så följde jag med henne till stallet och hjälpte henne att mocka och borsta hästen. var tydligen bättre än mimmi på att mocka, känns bra! sen fick jag också rida lite, sjuukt läskigt haha! efter stallet blev det hem till mig och se på bring it on med lite mackor och varm chokald!
imorn blir det att plugga lite på körskolan igen med mallan!

Now you're lost, lost in the heat of it all, girl you know you're lost, lost in the thrill of it all.

blev lite sugen på att börja blogga igen, bara för att det är kul att läsa nåra år senare liixom.
ssååå, vad har hänt i mitt liv sen senast då? jojo, jag har varit i magaluf, älskar magaluf, sjukt kul resa med mina fina vänner. saknar känslan att må så bra som man gör där nere. iaf riktigt rolig resa.. om jag var otydlig. sen har jag gått och blivit arbetslös, eller asso jag jobbar helger på kolmården men inget annat. så har sökt upp till sälen, men inte fått svar än så hoppas på det bästa. sen har jag faktiskt bokat in en intensivkurs för körkortet låå, så ska börja redan nästa måndag.. gah. sen har även jag, malin och mimmi planerat att kanske flytta hemifrån, OM jag inte får jobb i sälen och kanske hittar nåt annat istället! får inte glömma alla mysiga filmkvällar med hemlagad pizza och massa annan god mat, eller sleepover och skräckfilm hos kellan, och alla roliga utgångar. firade kellan en lördag med massa trevligt folk och den utgången var nog den roligaste på sjukt länge. har också firat lenny, blev en liten överraskningsfest hos fillefjonkan med hamburgare och cheesecake bah.och så har jag faktiskt köpt mig ett par träningskläder, så nu jävlar när jag vaknar tidigt (som jag alltid gör) ska jag träna och bli medtvingad när tilda, malin eller mimmi vill gå ut och gå. fän va grejer som hänt, finns nog mer saker, jobbat får vi inte heller glömma, cashing! haha glömde en till sak, avslutningsfest på kolmården, sjukt kul, blev bjudna på asgod mat sen feeest och dans nere på zansibar!
jahopp, juste har också tagit farväl av emme som åkte till afrika för att jobba i ett år och av hanna som åkte till london för att vara aupair(?) så dom vill jag åka och hälsa på. ska förhoppningsvis hälsa på hanna i slutet av oktober!! vill ju hälsa på systeryster i egypten ossåååå.
idag då, så har jag jobbat och nu ska vi äta lite grillat, najs.










Hit me with your best shot!

okej tilda tyckte min blogg var tråkig och lenny klagar på att jag aldrig uppdaterar. så här kommer en uppdatering, sitter hos tilda och kollar magaluf bilder, köpte lite mat som vi ska göra snart och två lotter, kände att jag har turen på min sida idag efter att ha varit med om en nära döden upplevelse på jobbet. råkade tappa en kniv och den flög mot mig men missa precis haha. aa det va det, tjing tjong !

RSS 2.0