ajuste..

sen glömde jag tillägga att ag försov mig, idag ... sen så att min mobil FUUUNKAR IGEN! :D
och så kanske det är bäst att packa ner filmkameran i väskan nu så jag inte glömmer det imorn.
och nu ser jag inte vad jag skriver längre för att lampan släcktes och ljuset kommer bara från datan.
så nu ska jag soooova .... natti

bläääähähä

aha, idag då så hade vi nationella, det gick hyfsat. sen bar det iväg till stan med malin och mimmi, trevligt :D sen blev det att åka hem, och väl hemma satte jag mig vid datan sen så faktiskt, så var jag ute och sprang i en halvtimme, jag vet, förvånande! men alla fall det blev bara en halvtimme för när jag sprungit i en halvtimme kom jag på att jag hade glömt låsa ytterdörren till huset, så det blev att springa snabbt hem igen, sen orkade jag inte gå ut och springa igen. hehe.. sen så hoppa jag in i duschen, och efter det blev det att spela lite wii med lollsan. och sen plugga jag faktiskt. och nu sitter jag vid datan igen. men tänkte somna till date movie efter att jag skrivit klart det här inlägget.
och så blev jag lite sur nyss för på fredag så om jag ska åka hem från stan på kvällen måste jag åka vid 10 och det är väl lite väl tidigt, men sover jag över går bussen kl 9 på morronen och bussen in till kolmården går halv 11. uuusch. och mamma kunde inte hämta mig för hon skulle spela gooolf, buhuuhuuh ...
men en rolig sak i det tråkiga är det här klippet, asso fan va kul det. helt ... kul!
ooooch imorn ska jag ju färga håret också, hoppas det blir bra :D !!!
men nu är det läggdags, godnattis!

In a mile you'll be feeling fine

yees, nu är jag färdig med franskan, bara matten kvar!!
haha men aa idag hade vi kök, gjorde massa olika sallader och till lunch blev det kyckling, klyftpotatis, sallad och vitlökssås? haha gott vare alla fall!! :D
sen så sluta vi vid kvart över två typ, så blev det att sitta och sola med sofia i resecentrum tills bussen kom, så tog jag den hem, satte mig och plugga och åt och nu ska jag fortsätta med matten, så japp, hoppas jag orkar göra klart det, så jag slipper jobba med det dem andra dagarna hehehehhe :D
och så kom jag på värsta bästa iden, att jag och malin kunde gå en lång promenad, men hon va ju sjuk ! xD

i'd swim the ocean for yooouuuuuu

haha och så jag och malin, vi skulle göra en lista på 100 saker vi måste göra inom ett år och vi har bara kommit till punkt 37, HAHA och vi börja med den 21 september 2009. haha
och bara för att jag fortfarande har tråkigt så kan ni få se dessa fina och roliga punkter :D

c-c-c-c-c-p liiiistaaaaa !!'

ehhehe.. gör allt annat bara för att inte plugga. men ska nog göra nåååågra mattetal snart så jag blir lite trött. men först ska jag ta några roliga saker från en cplista med 1000 saker. och så många orkar ingen läsa därför ska jag ta dem bästa heheheh :D lite sånt där man kan skratta åt när man är trött!

1. Bygga sin säng av bananer

2. Limma ihop två CD-skivor, och få en dubbel-CD

3. Slå sin CP-kompis i magen och ta kort på hans roliga min

4.  Videofilma när man borstar tänderna

5. Ta på sig diskhandskar innan man hälsar på någon

6. Spela in väderrapporter på video

7. Ringa televerket och anmäla att ens telefon inte fungerar

8. Klä sig i duschen för att spara tid

9. Ge dricks till brevbäraren på morgonen

10. Snyta sig i byxorna

11. Hälla rödfärg över sig när man kommer för sent, och skylla på en trafikolycka

12. Betala folk för att heja på en, så att andra ska tro att man har många kompisar

13. Skrika till folk som står nära

14. Stanna klockan för att spara tid

15. Cykla till Madagaskar

16. Ha snorkråketävling med sina CP-kompisar

17. Försöka stjäla tandpetare på restaurangen

18. Skriva en CP-lista om datorer och kalla den PC-listan

19. Skicka julkort i april

20. Ramla med flit

21. Skicka hotbrev till sig själv

22. Föreslå grovhångel till folk på bussen

23. Rapa och skylla på att man hostade

24. Smyga svartklädd i mörka gränder och jaga råttor

25. Fråga skolmaten efter deras recept

26. Skriva en bok om mögel på vitt bröd

27. Hurra varje gång CD-spelaren byter låt

28. Dra "galna kosjukan"-vitsar på McDonalds

29. Komma på ett spontant besök hos någon man inte känner

30. Tro på sina egna lögner

31. Prutta med armhålan för att lätta upp stämningen vid en abort

32. Äta smink för att få ett vackert inre

33. Ta med sig sitt jaktgevär in på Kolmården

34. Skriva en dagbok där man ljuger för sig själv. t.ex. idag var jag i Afrika och red på elefanter, fast man inte va det!

HAHAH


ingen sommar utan reggae

haha .. aa nu har jag gjort en planering, som MÅSTE följas!!!!!!!!!!

I've forgotten what it feels like to feel normal, to be normal

haha okej bara för att jag inte orkar göra läxor så kommer en stoooor bild på en snygging som jag kan dregla över istället. hehehehheheh och ni med hihi :D snällt av mig!
okej den blev inte så stor, :(

i'm shu shu shakin, shu shakin now

jahopp, idag så stannade jag hemma, kände mig lite huvudvärkig. mamma fyller dessutom år idag.
men alla fall, vakna vid 6, somna om till halv två sen så hade huvudvärkisen gått över för det mesta sen så åkte jag och lollo och handlade mat för att laga tills mammsen kom hem. så det blir tacorulle mums, och pannacotta till efterrätt. sen kom linda och farmor och så fika vi och jag skulle egentligen göra läxor idag hade jag tänkt. men aa som vanligt orkar jag inte även fast jag har as mycket att göra nu.. !!!!! usch och fy och blä och allt annat jag skulle kunna skriva. buhu.
massa äckliga läxor har jag. så himla skönt det skulle vara att veta att man inte har något att göra utan att känna sig stressad över att behöva göra klart något. uuuiiiiiuuuusch.
men aa jag ska väll försöka göra lite läxor nu i alla fall.

Its kind of hard with you not around, know you're in heaven smilin down, watchin us while we pray for you, every day we pray for you.

I fredas var det matte och engelska, inget speciellt som hände, sen så efter skolan åkte vi hem, sen tog vi bussen in till stan igen till nkpg by night, som var as kul! haha .. fast tappa min klocka bland allt folk vi scenen, men hittade den efter allt folk gått därifrån, och var inte sönder trampad. som tur va!
sen i lördags så blev det att åka till kolmården för en introduktionsdag, som bestod av prat, mat, antisimex, farmorskök, nya personer, många igenkända ansikten, marine world, foto till tidning?, glass, vänner, syskon och så delfinshow. det va också kul, men lite långdraget, kom vid 11.00 sluta 17.00 hah. men efter det så drog jag tilda mimmi och malin till roos för lite grillning, där var även gurka och andreas. och mattis kom senare på kvällen.
det var också kul! :D vi körde lite kubb, åt och kolla på tv! sen blev det att gå hem och ta nåt gott ehhehe och sen sova. sicken liten tjockis jag är. xD
och idag då så blev det att vakna, sen åka och fira min farbror, sen åka hem äta och sitta vid datan. och nu ska jag hoppa in i duschen. sen blir det att kanske göra några mattetal om jag orkar, sen blir det film och sovtaaajm!
längtar inte till skolan imorn för den delen. vill ha sommarlov!!!
hehe jaa ser ju lite roligare ut med en bild, och den här bilden är ju fortfarande rolig. snyggingen i indien HAHA!

NKPG by night HERE I COME eller WE COME kanske .. äsch

.

Now the sun's gone to hell, the moon's riding high, let me bid you farewell, every man has to die.

<3
men iaf idag har jag vart i skolan vi hade först svenska, där vi håller på med reklam fortfarande. haha jag erika och sofia har kommit på värsta bästa hahah. det är en reklam om en kartong som kan användas till allt. men aa kul var det iaf.
sen hade vi lite naturkunskap forska lite om coca cola, med malan och mimmi. sen åkte vi till staden och åt och kolla på kläder. hitta inget, förutom hårfärg.. som jag använde för ett tag sen, men aaaaah det blir fan ingen skillnad jag får panik! mitt hår vill stanna brunt :(
eller jo jag köpte svarta genomskinliga strumpbyxor oxå, jag undrar hur mkt pengar jag har lagt ut på hårfärg och sånna strumpbyxor egentligen.. hmm nåt att klura på.
hahah jag måste ha varit väldigt trött, men somna vid datan idag igen .. vet inte varför jag är så himla trött. men alla fall jag var pigg till en början sen låg jag på mage i sängen med datan framför mig sen ropar syrran, eller jag hör det lite svagt så väntar tills hon ska ropa nästa gång, så jag kollar runt lite på datan sen så helt plötsligt så somna jag. knäppt. var som i tisdags tror jag det va då somna jag med vid datan, men då kommer jag inte ens ihåg när jag stängde av den eller när jag tog på mig pyjamas .. haha. vaaaaaarje dag den här veckan och nåra förra så har jag tagit en eftermiddagslur.
precis som jag gör här!

det var en gång en kyckling och en cykel som var ute och gick, sen kom en buss och körde på dem då sa någon, kom nu kyckel så går vi!

idag så var det ingen skola, franskan va inställd, aas sköönt!
så det blev bara att gymma, sen åkte jag hem och sen vid kl 6 åkte jag och systrarna in och käka på stan med anny och philip också, aas kul var det! hahah satt där tills halv elva kanske och nu är jag hemma, och har as ont ihuvudet så mkt som jag har skrattat. men nu ska jag se film sen sova, sen blir att gå upp halv 7 imorn som vanligt, bläää!

feeling the moment slip away

jahopp, idag så hade vi kök, vi gjorde as äcklig ärtsoppa, sen äckligt dillkött med dillsås och potatis heheh. inget var speciellt gott alltså. sen gjorde vi även vanlijbullar och semlebullar haha, det var därimot as gott men man kunde inte äta mer än en för då skulle man spy. sen så såg vi en film om mat och så åt vi upp glassen som vi gjorde förra gången. så himla god vill nästan göra den nu :D
sen så sluta vi vid två, så kom jag hem sen så nu ska jag nog göra nåt gott och sen vet jag inte. hm

Say something once, why say it again?

haha .. igår så efter att ha sett shes the man åt vi mat, sen så träna, hehe jag och lollo wii. sen så gick vi ner till konsum och köpte lite godsaker, och därefter åkte jag och lollo upp till farmor där jag gjorde lite läxor och såg på wipe out, sen åkte vi hem och jag kunde typ inte somna förrens halv 1, 1 nån gång.. blä. men idag ska det bli andra bullar, jajamensan.
idag så hade vi hotell och servering. sluta 2 men kom iväg från skolan vid 3 typ för att jag vänta på malan, som också hade låst in nyckeln i skåpet, haha. sen så åkte vi hem och sen vi halv 7 träffades vi igen vid "ön" hehe ooccch tog en 80 minuters promenad, det va as skönt. den här veckan börjar mitt hurtiga liv HAHA okej .. kanske inte hurtiga men jag ska alla fall springa och gymma och vara ute och gå lite mer en vanligt.. ehe. har ju det i uppgift på idrotten i 5 veckor framöver. sen kom vi hem och nu är jag nyduschad och ska ta nåt att äta sen så blir det film och sovtajm. yes!


I change shapes just to hide in this place, but I'm still, I'm still an animal.

det blev ingen kinamat med tjejerna i alla fall igår.. hehe eller någon grillning som vi hade planerat lite smått. istället blev lite slappdag till en början sen satt jag och kolla igenom massa gamla fotoalbum. sen tog jag och hanna cyklarna upp till emme där vi prata och hade det kul! :D
sen cykla vi väl hem vid halv 1, så kom jag hem tog ett glas cola och somna .. haha
och idag så har jag kollat på shes the man med lollo, haha ..
sen ska vi ta ett träningspass med bowling, golf, boxning och tennis..... på wii, hahaha.
extremt jobbigt!
och sen ska jag plugga. blää

otroligt va snygg jag är på det här kortet!!


It's a hard thing, faking a smile when I feel like I'm falling apart inside

och så i fredags då, igår alltså så var jag ledig från skolan för att gå på min farfars begravning.och det va väldigt sorligt. speciellt att gå fram med familjen och lämna en ros på kistan. och allas minnen av farfar.
sista låten på begravingen va, aldrig ska jag sluta älska dig. :'(
sen när vi kom hem så kom mimmi till mig och jag färga håret, ingen större skillnad bara att det inte är lika rött.
sen så åkte vi till krokek med hannas kompisar, och det va kul, sen kom även emme och malin.
och nu idag då så vakna jag för typ två timmar sen.. senare ska jag nog vara med tjejerna och göra nåt kul, jag är typ sugen på att äta kinamat på stan! men vi får väl se ..
en bild som hanna tog, hehe snodde den från facebook :D på bilden är det mimmi, jag och helena :D

Don't let your eyes refuse to see

i tordags var det skola, vi hade svenska och naturkunskap. inte så värst kul, eller jo naturkunskapen va ganska kul, vi ska få filma in en film om nåt som påverkar miljön på något sätt.
sen så efter skolan åkte jag, hanna, malin x2, och mimmi till stan och åt glass, så himla gott!!
sen så gick vi på stan lite och jag köpte en vit t-shirt och ett svart skärp sen så köpte jag present till mamma för jag trodde hon fyllde nu på månda men jag har trott att vi ligger en vecka före eller vad man säger jag trodde det va den 22 april i torsdags HAH.. så mamma fyller inte förrens nästa månda. jag trodde också att jag skulle till kolmården idag (lördag) haha men det va också nästa lördag.. knasit.
men alla fall sen åkte vi hem och jag gjorde väl inget speciellt.

take only what you need from it

oj, jag har inte uppdaterat på massa dar heh,
men i onsdags på kvällen då jag och hanna skulle på promenad gick vi först till konsum och köpte nötter, cola, chips, dipp, gräddfil och en kinderäggschoklad. haha
sen gick vi till gransjönäs och satte oss på bryggan med lite musik och åt lite haha .. och aa vi köpte kinderäggschokladen för att blanda dippen och gräddfilen, men sen kom vi på att vi inte hade nåt att bland i så först blanda jag i gräddfilsförpackningen men det gick inte så bra så jag hällde ut det i en plastpåse och blanda i den istället, och det gick lite bättre haha.
sen när det började bli för mörkt och läskiga ljud traska vi hemåt.
bilder från hannupai.blogg.se

never say never

haha idag så hade vi idrott och franska .. kul båda två. ska få göra vad vi vill dem 5 idrottslektionerna framöver.. jag, malin, mimmi, erika och sofia ska gymma på badhuset :D
sen så på franska redovisa jag och felicia om notre dame haha :D men det gick nog bra!
och sen kom jag hem satte mig på gräsmattan och kela med katterna.. sen så somna jag vid datan med fingrarna på tangentbordet asso HAHAH .. mamma fota till och med men den bilden tänker jag INTE lägga upp hahaha ..¨
och nu kom hanna med världens strålande ide.. först ska vi gå till konsum.. köpa lite fika sen gå till gransjönäs fota lite och sitta på bryggan och fika!! :D
vi måste ju få upp vår kondis lite så vi börjar med att gå haha.. sen kanske vi springer.. nån gång framöver :D
och hugo ligger här.. så himla söt! :o
men nu ska jag hämta kameran, ta på mig strumpor och be pappsen om lite cash for the fikat. seeen dra sig mot konsum och allt dedär hehehe :D!!'
va as länge sen vi va på äventyr, men NU SÅ!

don't you know...

mhm, idag hade vi kök, och då gjorde vi dessert som choklad mousse, vitchoklad mousse, parfait  (som är typ glass haha) och tekakor. haha det blev asgott. men orkade inte så mycket, blev nästan spyfärdig.
sen efter skolan åkte jag hem och så blev det en liten powernap eller hur det nu stavas.  haha
sen så skulle jag plugga, men som vanligt orkar jag inte. har franska sak till imorn men äsch jag orkar inte haha.
så jag tränar lite imorn på lektion heheh.
sen kl 9 var det dhw, och nu ska jag somna till greys anatomy, det är värsta spännande nu :o
och jag har bara två avsnitt kvar, sen är säsong 3 slut och sen har jag inga mer säsonger :O:O:O
vad ska jag somna till då??!?!
får väl kanske börja se oc, eller heroes eller one tree hill igen ehe.
ajuste MAALIIN vi har ju glömt hjältemidväll varje torsdag. FY!

jag saknar dig min underbara farfar <3

.

aha aha

hade verkligen ingen alls lust att stiga upp till skolan imorse, men sen så missa jag inte bussen, så då blev jag lite gladare... hahah .. har ju missat den de senaste ggrna. sen så hade vi hotell, då skulle vi vara 3 och 3 och åka till stan och intervjua 4 "företag" eller nåt aa.. jag, Erika, och Sofia intervjua dressman, waynes coffee, scorett, expert och ur och penn.. haha. det va faktiskt kul. jag anteckna vad dom skrev. erika ställde frågor och sofia studera kroppsspråket, haha :D
ajuste vi åt lite frulle på macedonalds också. sen så när vi va färdiga drog vi oss tillbaka till skolan och åt lunch sen hade vi servering då gjorde vi typ inget, men duka och prata. :D
sen kom jag hem och gjorde ingenting och nu ska ta ett glas med cocacola och is. sen se greys anatomy, som vanligt!

it's okeyieyieyieyieeeeey


assoo hahahhahah

här kan man bada, i vårt kända betongbad. som luktar choklad. ni kan oxå ta och gå på vår nya bajamaja, där ni kan BAAAAAAAAAAJSA er bruna utan sol. kom gärna och hälsa på dr. mugg, och hans vänner i bamses laand där actionman och barbie bor. och om ni kollar er om riktigt noga kan ni få se en skymt av grodanboll och hans bästisar nalle puh och nasse. och det finns massor av restauranger där ni ka
n
ta ngt att äta t.ex. våra gooda, berömda, smakfylliga, mättande, konstiga, roliga, fina, smakrika, stora, lågprisiga, broderade, dekorerade, krämiga, vackra, feta, smöriga, delikata, betongiga, nästan gratis, fyllda med godsaker, kända, smakliga, ätliga och sist men inte minst BÄST I TEST- betongkaakoooornaaaaa. men ses där inne då alla faaaaaans. om ni vill kan ni oxå ringa och boka ställe att bo
WillyVonkasBetongLand
'
här kan man bada, i vårt kända betongbad. som luktar choklad. ni kan oxå ta och gå på vår nya bajamaja, där ni kan BAAAAAAAAAAJSA er bruna utan sol. kom gärna och hälsa på dr. mugg, och hans vänner i bamses laand där actionman och barbie bor. och om ni kollar er om riktigt noga kan ni få se en skymt av grodanboll och hans bästisar nalle puh och nasse. och det finns massor av restauranger där ni kan ta ngt att äta t.ex. våra gooda, berömda, smakfylliga, mättande, konstiga, roliga, fina, smakrika, stora, lågprisiga, broderade, dekorerade, krämiga, vackra, feta, smöriga, delikata, betongiga, nästan gratis, fyllda med godsaker, kända, smakliga, ätliga och sist men inte minst BÄST I TEST- betongkaakoooornaaaaa. men ses där inne då alla faaaaaans. om ni vill kan ni oxå ringa och boka ställe att bo på hos vår FINFINA president på nummret, 011 726896588364009, RING NU! och du får en betongkaka för endast 995 miljoner. ses där CIIIAAAAAOOOO! mvh BETONG BYGGARNA, evlus och hanus.
'
hahaahhahaa .. en beskrivning på en stad på sims av mig och hannupai. det va läääänge sen xD

jippiiee :D

haha gårdagen bjöd på tacos till både mig och mimmi här hemma hos mig och malin fick kolla på haha:D
sen bar det av in till stan för lokalfest, ganska kul!
sen missa vi ju sista bussen hem hehe 1.37 skulle den gå XD men som tur va så fick vi åka med danny!
sen idag så har jag och släkten varit hos farmor och ätit kallops och äppelpaj, mums :D
oooh nuuuuu ska jag spela sims 2, fan va länge sen det va man körde det. haha måste gå in och kolla på alla mina familjer och mina fina hus.. haha gu så kul! :D
och nu har jag laddat ner lite kort, men orkar inte lägga upp dem nu.

tihi

just nu sitter jag och smäller såna där luftbubblor, ni vet som man kan rulla in saker i som man inte vill ska gå sönder. plast fast med luftbubblor, ttyyp. aa det är kul i alla fall , hehe
kom på mig själv att säga att jag var hos farmor och farfar när jag prata med tilda i telefon. 
men det känns fortfarande inte som han verkligen är borta. och idag var det två veckor sen han gick bort. men han kommer föralltid finnas kvar i våra hjärtan!


from a whisper to a scream

så himla slö jag är haha, plugga aldrig igår och tror inte jag orkar det idag heller så får väl bli på söndag..
ida va jag och danne alla fall hos farmor och åt pannkakor och titta på tv, sen stjussa hon hem oss och jag satte mig vid datan och prata med emme i telefon i 57 minuter haha :D sen så prata jag med tilda i en halvtimma :D och gratta henne förstås! 
ikväll ska jag nog va med emme kanske och nåra mer? vet inte, se talang ska jag alla fall göra hah
och nu är mitt rum städat, ääääääääääälskar när min säng är helt nybäddad, vill bara slänga mig i den,
men då går den sönder haha. så jag undviker nog det.
och bilderna har jag heller inte orkat ladda upp, en latmask är vad jag är.


give me your strength

assoooo jag smälter !!

och idag dåå....

... så vakna vi, åt frukost, städa sen så åkte alla förutom jag då haha .
och nu ska jag först städa mitt rum, sen plocka upp och ner all disk, sen plugga lite matte och till sist lägga mig med nåt gott att äta och kolla på greys anatomy hihi :D!!
och imorn fyller bästa tilds år !!! GRATTTIIIS TILL DIG :D

ingen röst kvar ....

aee fy och blä, nu är man förkyld och har ont i halsen och aaas hostig.. !!
igår i alla fall så hade vi ju ett litet kalas för mig mimmi och tilda!
tilda kom till mig ganska tidigt så att vi skulle hinna fixa en massa saker, som tex göra plats så att alla kan sova i tvspelsrummet, ehe .. sen massa ledtrådar till påskäggsletningen haha.. ett påskägg hissa vi upp i flaggstången, men det hittades ganska snabbt.
sen skulle vi tina fryst kyckling på 4 timmar hahaha .. och det stod på för packningen att den skulle tinas upp 12-24 timmar i kylskåp, men vi klara av det. sen så kom mimmi och vi började med maten. sen när alla kom så åt vi den, och det blev kyckling i en aaaasgod sås och pomme sen till efterrätt, tårta som malin hade gjort(ASFIIIN!) sen kladdkaka som roos hade gjort, den hade ju förstörs på vägen hit men den va asgod! och sen tillsist haha en väldigt konstig glass som vi råka ställa i kylskåpet så den va helt rinnig. haha.
sen så körde vi alias, och brännboll och kolla film och smög ut i natten och ställde en bit tårta utanför ett hus hahha, snälla vi är! xd
jag tilda och hanna gick ut vid kanske 3 sen så gick vi upp på en kolsvart väg och sen kolla vi på en asfin utsikt.. och hugo, katten följde med oss hela vägen haha ... oh så berätta vi lite spökhistorier.. haha :D
sen juste så fick vi presenter, jag blev as nöjd med mina, tack så mkt !!
och bilder från kvällen kommer när jag orkat ladda ner dem på datan hehe :D

dags att sova kanskääääää

är astrött... gäspar mer än 1 gång per minut ... :o
så nu ska jag nog sova, hahah ... och där kom en till gäsp ..
men ja

MAXII

jaha, nu kom jag precis hem från att ha varit på maxi med tilda och mimmi för att handla mat. haha står 5 kassar i hallen som väntar på att få bli uppackade, hoppas allt får plats i kylskåpet hehe :D
men nu är det bäst att börja så det inte blir dåligt :D

I love u, I love u, I love u, I looovee uuuuu

igår så blev det att åka in till stan med malin och tilda, vi leta lite födelsedagspresenter och hitta massa också. sen köpte jag ett par jeansshorts och två vanliga vita linnen för att mamma råkat färga mina vita linnen till rosa xD
sen fika vi lite oh så, sen så när vi var färdiga åkte vi till maxi för att malin skulle handla lite saker till tårtan hon ska baka till oss på onsdag :D efter att vi handlat så satte vi oss och tog en french hotdog, SÅ GOTT!! :D haha och det va typ 40 min innan bussen skulle komma, men sen kommer mamma gåendes förbi för att hon också skulle handla så vi vänta på henne sen åkte vi hem .. och jag och tilds satt först oh dreggla lite åt andreasstil. hahahah .. sen så körde vi lite singstar tills rösten försvann sen buzz quiz sen kom hanna och malin och vi prata lite sen idag så vakna jag utan röst..
så idag blir det att knarka halstabletter hha :D

no sleep tonight

haha, ja igår så kom först gästerna, sen efter att dem hade gått så fixa jag mina naglar, satte dit lösnaglar sen måla på fransk manikyr, då gick det plötsligt bättre, ehe ;D
sen så hade jag och malin väldigt svårt för att bestämma oss om vi skulle hänga med hanna till zacharias, eller mimmi på en fest i svärtinge. men efter massa prat i telefonen hah så bestämde vi oss för att följa med mimmi.
det blev faktiskt en kul kväll! :D
och idag har jag bara slappat, typ.
'
och nu ska jag fortsätta att äta lite påskgodis och se lite på greys anatomy..
sen i kväll kanske jag ska va med malin.
om inte så SKA jag städa.. har jag bestämt.. xD

glaaad påsk, eller något i den stile!N!

igår blev det ingen lugn dag hemma, haha .. eller jo tills typ 8 blev det det, men sen så kom malin, emme, roos och andreas.. och vi körde lite gitarrhjälte och spela spel och sen så körde vi lite buzz quiz, som jag vann på en gång :D!!
och idag ska vi ju fira mig och sen äta påsk mat med släkten :D och ikväll får vi se hur det blir, hanna fråga också om vi skulle hänga med på zacharias, men aa hmm..
och det va länge sen jag la upp bilder, vart är dem egentligen :(
men nu måste jag verkligen göra mig iordning, gästerna kommer om en och en halv timma och jag har inte gjort något :o
måste ju hinna städa kanske också, hehe .. gjorde ju inte det igår..
men men
ååh sommar, sommar, sommar...

!!

psycho killer, qu'est-ce que c'est?
FA FA FA FA FA, FAFA FA FA FA !!

woaah

igår så hade vi bara svenska, en jäkligt onödig lektion.. satt bara och prata lite. sen så sluta vi och jag och malin åkte hem till malin och tilda följde med på vägen, hemma hos malin satt jag och tilda och planera lite till kalaset, ahha ..
sen gick vi hem till mig och jag packa och gjorde lite saker, sen åkte jag och malin till stan och åt på max, usch va äckligt det är där haha.. nae men sen så tog vi tåget till kimstad till mimmi, för att vi skulle sova över där. och sen när vi va framme så gjorde jag klart min hotelluppgift sen så kolla vi på tv och prata .. trevligt trevligt. sen så idag så va vi väl hos mimmi till lite över två. sen så fick vi stjuss av mimmi hem hahah för hon skulle övningsköra. det gick faktiskt as bra! jag måste ta tag i det snart, att övningsköra alltså.
och nu blev jag plötsligt på dåligt humör.. har suttit och försökt att måla fransk manikyr på naglarna ganska länge... men det håller ju fasen på och kleta och kladda av sig överallt så förstörs det.. usch. så nu måste jag ta bort det !!
och idag tänkte jag bara ta det lugnt kanske plugga lite matte sen typ kolla på greys anatomy och städa.
och imorn ska jag firas av släkten.. typ en månad efter min födelsedag, men allt med farfar och det har gjort så att firandet har skjutits upp. sen ska jag kanske följa med mimmi till någon fest.. vi får väl se hur det blir med det.

RSS 2.0