7/7

Har inte hänt så mycket på senaste tiden, mest jobbat och slappat! Känt mig väldigt ensam eftersom jag inte umgåtts med nån på jättelänge eftersom alla var på bråvalla och grejer, men sen i onsdags så blev det aw, tänkte "aefan den här onsdagen ska jag ta det lugnt, åker hem tidigt eftersom jag jobbar imorn" MEN, började med att jag och broder daniel åkte in och mötte calle-wille, linda, martin och sofia på enjoy där vi pratade massa sen drog vi oss ner till hugo lagom till 10 då det öppnade och hade 50 % i baren, haha! Så eftersom det var så billigt, så kände jag äsch varför inte shotta lite, så jag och hannah råkade nog ta några shot för mycket! Sen röjjde vi på dansgolvet alla farmorskökare som var ute, gamla som nya, och hade det sjukt kul!! Blev dock lite för full och skulle såklart skämma ut mig som alltid hahha.. sen blev det att traska hem tillsammans med micha och gurra, fick höra dan efter att jag tydligen skulle lägga mig ner på backen hela tiden, wtf hahahha.. 
Gick alla fall hem till linda och sov. Hon skulle dock upp vid 7 typ, så jag gick upp med henne så skjutsade hon hem mig så hann jag sova en timma till innan mamma var tvungen att skjutsa mig till jobbet haha! Kände mig inte alls bakis, haha, helt sjukt eftersom vi shottade så mycket, men jag mådde bra som alltid!

Sen jobbade jag på fredagen och i lördags så jobbade jag med men efter jobbet blev det grillat med familjen eftersom lollo var hemma över helgen, så kom farmor också! Efter det åkte jag och emme till tilda där vi förfestade lite innan förfesten. Sen kom johanna och mimmi och hämtade oss så åkte vi till jocke där vi var några stycken innan vi drog till puls! Tyckte jag drack lika mycket på puls som jag gjorde på hugo i onsdags men blev inte alls full, kände mig lite social men inte full, jättekonstigt! Iaf sen blev det fyllekäk med tildutt innan jag gick hem till linda och joinade henne och lollo i soffan haha. Alla tre sov där och ingen i sängen.. Så igår städade jag rummet och kollade på pretty little liars, sen på kvällen åkte vi till cissi i linköping för att äta middag och snacka skit. Mycket trevligt och sjukt god mat!! Och idag har jag solat, yeeees, det var det. Herråååå
 
 

RSS 2.0