If you can't love me now, don't love me later.

Sådär då har en till vecka passerat, ooooch på den veckan har jag varit i Stockholm med Emme, vi tog en tripp dit för att hämta upp hennes Zanzibarkille tidigt dan efter! Så den dagen bjöd på, inlåsning i sitt eget hem (hade dock 5 andra utgångar att välja på som tur va), missfärgning av Emmes hår - blev rosa... haha, felkörning, försök till rappande av låtar, galleriahäng, misslyckad bokning av hotell - var tydligen ett vandrarhem, hungriga tjejer som inte hittar någonstans att äta middag - går till Ica och får en ritad karta ooooch en trevlig överraskning över viber av tjejerna som är i kroatien!

Sen dan efter åkte vi till Arlanda och hämtade upp Adrian sen hem! Kände att jag hade fått feber så somnade direkt när jag la mig i sängen. men sen på kvällen ville Mimmi att jag skulle följa med ut och så var det ju after work! Och eftersom jag fick dåligt samvete över att jag var sjuk så tog jag några panodil och följde med iaf!

Sen har jag också jobbat lite, var ju dock astäppt i näsan så när jag satt i biljettkontoret var det många gäster som sa "oj, du låter förkyld.." Eeeh jaa kan va för att jag är det haha! Sen var det ovanligt många som tilltala mig med mitt namn, blir alltid lika förvånad sen kommer jag på att jag faktiskt har en namnskylt! Så var det också ett gäng grabbar i min ålder som försökte lura mig att de var 12 och skulle betala barnpris "vill du se legg eller, aefan glömde det i bilen" haha.. knäppa, så var det en av dom som stanna kvar när alla andra gått och bah, "men hur mår du Evelina, mår du bra? Hur är det med familjen, husdjuren, mannen? Känner du dig obekväm? Jag brukar få folk att känna sig obekväma!" Haha ae det kan jag verkligen inte förstå varför! Sen fick jag dricks så drog han iväg.

I lördags blev det förfest hos emmeluttan, sen drog vi in till pulsan! Sjukt kul kväll, och på söndagen blev det grillat med familjen sen pizza och bakishäng hos Mimmi med Micha! Mycket snack och massa gott.

Och idag var vi på gymnasieslaget och kollade lite, sen blev det chicken kebab och efter det hem och göra ingenting tills nu!

Jävlar vilket långt inlägg.. hade visst massa att dela med mig av!


I don't want to hold you if you want to go, I'm not going to make you feel love if you don't.

torsdagen spenderades på jobbet och efter det blev det trädgårn med tjejerna! i fredags så jobbade jag också och efter jobbet blev det chillidill och wiispelande med mimmsan och becca! 

och så kom den efterlängtade lördagen! drog först till systemet med emme och mimmi, sen vidare mot blacka för att hänga lite på minneskonserten för bob marley! sen drog vi och käka pizza och mötte upp nisse och hans polare för att gå tillbaka till minnesgrejen för att se kalle bah, men eftersom det blev uppskjutet så åkte vi hem till mimmi igen och gjorde iordning oss! seeeen till minnesgrejen igen, då kalle bah spelade. 

efter det hämtade vi upp micha och åkte til stina för att shotta lite tequila!! sen börjar dramat, åker spårvagn och börjar prata med nån random kille (som sitter själv) , sen när vi hoppar av märker jag att min mobil är borta, och just då pratar den här random killen med en kompis som frågar om nån han kände tappa sin mobil på spårvagnen. hur cooolt var inte det?! så jag och michan drog till puls och mötte upp killen som hittade den, fyfan vad glad jag blev! så vi bjöd honom på en tequila sen drog vi in på puls! väl där inne märker micha att hennes väska är borta sen minns jag inte så mycket tills jag vet att hon ringer så är hon uppe vid sfbio för att leta efter väskan och jag är på puls så jag springer allt jag har dit för att hjälpa henne att leta, så var den inte där.. så tog vi taxi ner till puls igen haha.. sen väl på puls igen så märker micha att hennes mobil är borta, så nästan hela natten gick åt för att leta efter försvunna saker, men lite innan stängning och 12 samtal senare till michans mobil, så hittar mimmi den i sin väska så då blev vi alla glada igen och dansa den sista stunden! och efter det stängt drog vi på efterfest! sjuuuuk kväll men aaasrolig!!

på söndagen blev det donken till frulle med micha sen så tog jag bussen till mimmi och hängde där lite med emme också, sen åkte vi hem och jag somnade ganska snabbt!

idag så har jag degat lite på altanen, och nu ser jag på oc och väntar på min kebabrulle och senare ska jag nog hitta på något med marcus, yeeshyesh!




Somebody once told me the world is gonna roll me.

woop woop! 

vad har hänt sen senast dååråå?! joo i lördags blev det jobb, efter det var vi några tjejer hos becca och keeeka lite. efter det drog vi till världens och sen till trappan. tog bilen som tur var, för på trappan var det ingen höjdare så drog hem redan vid ett! så på söndagen blev det jobb sen gjorde jag inte så mycket mer, agera lite taxi barrah! 

i måndags blev det häng på nya altanen med lenny hela förmiddagen och sen tog jag bussen till mimmsan i blacka där blev det cheeseballs och big losers! sen på tisdagen så solade vi och gick en långpromenix innan jag drog hem för att göra mig iordning för musikquiz med systrarna. lollo kom ju hem från egypten då, inte träffat henne på mer än ett år, heeeelt sjukt!! och idag har jag inte gjort alls mycket, förutom på kvällen, då blev det lite wii spelande med linda, lollo, sawii och jenny! och nu ska jag börja se om o.c för typ 10:de gången bara för att ha nåt att se på haha. fast det är ju fortfarande lika bra sååå.

juste på musikquizen så pratade jag och lollo massa minnen från sommaren då hon var hemma, kanske var 3 år sen eller nåt. iaf massa roliga grejer ju som när hon kom hem full och hade med sig en katt som hon slängde på mig mitt i natten, eller när hon hade vunnit 3000 kronor på en spelautomat och kommer hem mitt i natten och slänger 30 hundralappar på mig, eller när hon inte kan betala taxin så hon spamringer till mig och knackar på mitt fönster för att jag ska gå ut mitt i natten för att betala den åt henne haha. eller när hon hade lånat mina höga converse som hon inte kan få av sig när hon kommit hem från krogen så hon väljer att sova i dom, eller när hon inte hade pengar till taxi ännu en gång och går in för att föra över pengar till kortet då jag av någon konstig anledning hade drömt att jag skulle få sova i hennes rum den natten så går mot hennes rum med täcke och kudde och kommer på mig själv när jag ser henne sitta där i sängen bah vad fan håller jag på med?! haha.. elllllleeer när hon kom hem mitt i natten och sen gick hon igen utan skor och kom inte tillbaka på ett bra tag så jag låg och oroade mig tills jag valde att säga till pappa att hon inte kommit hem, så visade det sig bara att hon hade varit och hälsat på farfar! aa det var några av alla roliga minnen iaf hahah.. 

och juste igen, pratade med gotland för nån dag sen så får se om jag, marre och michan kanske tar en trip dit i sommar och hälsar på, skulle ju inte sitta fel nae vaaa!

 
 
 

But I would walk 500 miles, and I would walk 500 more.

Jahopp, har jobbat de senaste dagarna förutom i onsdags, trivs fortfarande lika bra!! Stod och sålde skrindor nån timma en dag så kommer två äldre förbi och frågar vilken väg dom ska ta för att slippa alla backar för den äldsta av dom orkade inte gå eller var det var, så drar jag kommentaren "men hyr en skrinda vettja" och ingen av dom gjorde en endaste min hahah, det var jobbigt!

Menee det var väl det.. haha nae men efter jobbet i tisdags, alltså på Valborg så blev det tapasmys hos beccccaa! Syykt jekla go mat asåå! Efter det drog vi och mötte Micha på världens, blev häng där och sen tänkte vi gå ut på Hugo tills vi såg kön, då bestämde vi oss för att åka hem istället. Men de vare värt!

På onsdagen blev det lite tittandes på majtåget med mimmsan, mallan och rikard, sen lyxade vi till det med plankstek!

Igår så satt jag hemma och åt lite sen ringde det på dörren så går dit och ser att EMMEEEE STÅR DÄR!!!!!! Hela 8 månader har tösen varit borta men är äntligen hemma igen!! Becca var också med så vi drog och överraskade mallan och mimmsan också!! Så blev det pommetallrik på hugos, efter det kom Marcus och hämtade mig så bowlade vi, båda sög.. fick typ 200 poäng på fyra rundor hahah.. sen blev det en promenix med hans hundar och sen hem för att sova!!!

Så idag var det jobb igen, och nu ska jag göra mig iordning för lite tjejmys hos becca :))))


RSS 2.0