25/3

Den här veckan har jag gymmat med mimmi (och jag drog mig inte ur, inga dåliga ursäkter, nope ingenting), kollat på film och käka grillspett med bror och syster, gått på maxi med mimmi, städat hennes bil och haft vampire diaries och top model-mys. Sen i fredags kom lollo och sawii hit, så då blev det mathandling med linda och sawii till lördagen. Så på lördagen var vi ett gäng, grillade, spelade spel och åt efterrätt. Wooiiktigt Wooligt!

Sen på söndagen gjorde jag inte så mycket, kollade på 13 snart 30 med linda sen blev det sängdags!! Och så igår blev det att gå upp vid halv 6, för att skjutsa sawii och lollo till tåget sen blev det hem och inte göra så mycket, på kvällen blev det att kolla på talang och laga mat med lenny sen somnade jag redan vid 11. Så vaknade vi 5 idag och var aspigg, dock somnade jag om vid halv 7 kanske haha. 
 
Idag blir det nog inte mycket att göra heller, ska väl se på solsidan.. sen hämta mamma och pappa vid flygplatsen ikväller. Yee, annars inget. ROLIGT LIV!! Nae men börjar jobba lite nästa vecka, så det ska bli roligt!!!
 
 
 

18/3

Mhm, födelsedagen började med att jag halvt hann sminka färdigt mig innan mimmi, malin och tilda och becca (i skype) kom och överraska med chokladtårta som vi sen åt ute på altanen i solen. Micket gott! Sen när de dragit så spelade jag lite super mario och vann skiten, ÄNTLIGEN!! Och sen så kom lenny, farmor och farbror jonte så åt vi smörgåstårta. Tack igen, tur att man har så fin familj och fina vänner!!

På torsdagen så mötte jag maliin, så gick vi och fika på waynes sen hem till henne och spelade monopol. 

I fredags så mötte jag mimmi på stan, gick en sväng sen promenera vi hem till henne och var där en stund. Sen blev det iväg och hämta nisse för att sen hämta upp nisses hund, för de skulle vara hundvakt. Fifan vilken energisk hund alltså, blev jätterädd, hoppade upp på mig och ville springa efter mig. Fan va hundrädd jag är om de inte är lugna. Kommer ihåg när vi var hos malins syster några stycken och caspar (hennes systers hund, som är jätteliten) var med och jag blev så rädd för honom för han sprang efter mig så jag skrek och gömde mig bakom emmes rygg och efter det har jag nog alltid varit lite skrajj för den lillen alltså hahhaha. Nae kattmänniska är vad jag är!!

Sen vid halv 7 snåret tog jag spånkan bort till thessan där det bjöds på tacos med lite andra kolisar! Riktigt trevligt, och nämnde nog några ggr om hur gott tacos är, sen togs drickan fram så körde vi lite spel och efter det traskade vi faktiskt ner till hugo. Eftersom jag är 21 nu, får jag ju gå dit på fredagar, går dock aldrig ut på fredagar, men då var det ett undantag! Hade det astrevligt, träffade på linda också haha!! Sen kom lillebror och hämtade mig och den här gången dök jag faktiskt upp haha..

I lördags så låg jag och drog mig ganska länge sen blev det att göra sig iordning, vid 5 kom mimmsan så fixade vi oss sen började vi med tacos (idag igen, men vafan det är ju gott) sen runt 7, rullar de andra in. Så blev det lite förfest och tacos för att fira mig lite, vid 12 så åkte vi in till pulsan och pölsa. Sjukt roligt, lyckades att inte skämma ut mig för en gångs skull haha.. sen när pöls stängde så drog jag, andreas och jonas för att käka pizza, men fanns ingenstans att sitta, så blev att åka hem till andreas oh käka den sen slagga i soffan. 


Så i söndags vaknade vi astidigt såg några filmer sen kom snälla mammsen och hämtade mig. Så kom jag hem och skulle precis somna så kommer mimmi och väcker mig haha. Så bjöd henne på tacos och sen såg vi på lets dance. Och igår gjorde jag ingenting alls, gick igenom alla mina spotifylistor haha (inget.liv.se) och idag har jag inte heller gjort nåt, eller skjutsade mamma och pappa till flyget för de ska till portugal, annars inget. MEN imorn då ska jag faktiskt träna med mimmi, jag vet, helt sjukt. 

Jävlar vilket långt inlägg de blev idag då haha
 





 

12/3 mah birthday

jahopp, vad har hänt de senaste dagarna då? I fredags blev det taco hos mimmsan, och eftersom nisse hade fyllt år ett par dagar tidigare så köpte jag med mig en tårtbit och gifflar som vi sen käkade till efterrätt framför lets dance! 

I lördags så hjälpte jag mamma att städa sen på kvällen kom kellan och emma, så åt vi chips, popcorn och dipp framför mello. Sen kollade vi igenom massa gamla och fula bilder från gymnasiet och gc, hahaha.. asso.

I söndags spela jag super mario till lenny och farmor kom, då blev det faktiskt grillpremiär!! Micket god mat, sen så följde jag med linda och tvätta bilen.
 
Igår så kom malin och mimmi hit, så leta vi roliga minnen på facebook (haha) sen så åkte vi med mimmi in till stan när hon skulle till jobbet, så blev det subway och lite shoppning.
 
Idag så gick jag till tandläkarn i de fina vädret, sen hem för att sola lite på verandan. Sen har jag inte gjort så mycket, bara slappat!

OCH nu är det ju faktiskt en ny dag som råkar vara min födelsedag, woop woop

 

6/3

Ser att det är många nyfikna läsare inne här varje dag, så därför ska jag uppdatera er om de senaste dagarna.
 
Jag har inte gjort ett piss, typ. Legat hemma, spelat sims, sett på serier, ätit lite då och då. Jaa i stort sätt bara det!
 
Nae, men har träffat Linda, Marcus, Mallan och Mimmi också så lite har jag kanske gjort, sen i lördags blev det förfest hos Emma, gick in för "fullt ös, medvetslös" och så blev det. Brände massa pengar och blev ganska rund om fötterna hahah.. aldrig igen alltså. Tur att man är rolig iaf.. Aja nästa gång är det min tur att ta hand om er andra när ni är svinfulla mina kompizar!! Hihi 
 
Jahopp, min plan är alla fall att ligga hemma och vara deprimerad tills jobbet börjar. Ska va enhetsledare på farmors, woop woop, såå snart är jag i gång igen! Sen vet jag inte om jag ska plugga eller resa, sånt som märks.
 
 







 
 

RSS 2.0