Cause honestly you turned out to be the best thing I never had.

bara för att visa att jag fortfarande lever så slänger jag väl ihop ett litet inlägg, eller vem vet.. kanske blir ett stort ett!
iaf tiden sen senast jag blogga har gått sååååå sjukt fort, nyss var jag liksom i norge och nu är jag hemma i sverige och jobbar igen. sjuktsjuktsjukt. i norge hann jag iaf med att jobba alla sista vardagar innan jag åkte hem, sen hann vi med en tacokväll med gotland, två utgångar med gotland, massa mys med kollektivet och en god sista måltid. sen blev det för mig och micha att packa resväskorna för att flyga hem. hade dock lite övervikt så fick slänga på mig fyra tjocktröjor, en pälsjacka över och två halsdukar.. och nej, jag frös inte. såg dock väldigt tjock ut haha.. 
väl hemma så blev direkt att göra sig iordning för förfest med tjejerna sen utgång på hugo. dagarna efter har jag slappat, solat (ÄÄÄÄNTLIGEN, fyfan va dåligt jag har mått över min vita hy, men nu ska det bli ändring på det) firat mamma, sen igår blev det förfest med michan och mimmsan hos mimmi sen utgång på puuls. fattar verkligen inte vad jag har saknat med det stället.. bara jävla 95or som går ut nu ju. usch och blä! men sällskapet ska jag inte klaga på, bästa mimmi och micha ju, det ända som var bra med hela utgången ! sen tog jag bussen hem och en kille spydde nästan på mig.. sååå jävla äckligt. 
och så idag blev det min första jobbdag på kolmården, satt i biljettkontoret och stod i entrébutiken, det kändes asbra, så tror det kommer bli en gryyymt bra sommar. yeeesh. nu ska jag sova och tagga jobb imorgon med. natti.
 

Kiss me like you wanna be loved

Aefyfan, la ner typ 20 minuter på att skriva ett inlägg så försvinner allt. Ååååhh!! Så börjar väl om igen då.

En vecka till har passerat och tiden går nästan för fort, bara 15 dagar kvar nu..

Iaf förra veckan jobbade jag på ett nytt ställe mitt ute i ingenstans kändes det som. Börjar inte så bra, hittar inte hållplatsen så var nån sekund från att missa bussen. Sen på bussen så var det en jätteläskig man som gick runt och kollade på alla i bussen, sen satt han ner och gungade och pratade med sig själv och upprepade det där flera ggr. Så fick dåliga vibbar av att jag skulle dö den dan, haha! Fortsätter med att jag hoppar av en hållplats för tidigt och där fanns det ingenstans att gå förutom över till andra sidan vägen. Så fick ringa adecco och fråga vart jag skulle, och för att komma rätt var jag tvungen att gå på en smal väg där massa lastbilar möttes och jag knappt fick plats på kanten så bilarna fick sakta ner, lagom läskigt, folket som körde förbi måste tänkt att jag var en jävla idiot haha. Trodde jag skulle dö där med haha. Sen väl på jobbet så råkar jag låsa in mig på toan, började tjuta lite då hahah.. men sen gick dagen helt okej.

Annars förutom att jobbat så har vi käkat subway ute i solen, gått på stan och sen sagt hejdå till enmapemma som lämnat oss den jäkeln!

Helgen började med lite grill med boysen sen i lördags blev det förfest hos Gotland i deras trevånings radhus, sjukt kul med ölspel och roliga regler. Efter det tog vi en fullproppad buss till stan, blev allsång hela vägen till sjöboden. Och efter många roligheter där så blev det efterfest hos oss med gotland! Slutade med att jag somnade i soffan hahha! Har förresten ett nytt smeknamn, ni kan nu kalla mig för Elvis.

På söndagen blev det soffhäng och pizza, igår blev det jobb och idag missade jag att adecco hade ringt så blev att vara ledig. Men det gjorde inget, istället fixade jag pannkisar till födelsedagsbarnet Tilda som fyller 20 idag, så GRATTTTTIS TILL DIG BÄSTA ROOOMMIIEE <3 sen blev det bara soffhäng!

Imorn jag ska jobba igen, jappjapp!!


Everything seems like a city of dreams.

i fredags blev det nästintill bara matlagning, stekte köttisar, gjorde cheesecake, bakade bröd och lite maränger på det haha. sen när vi var färdiga med den delen av påskmaten blev det matlagning till oss själva, kylling, potatis i ugn och asgod sås framför tvn. 

i lördags blev det upp tidigt för att göra sig iordning, sen kom grabbsen och emma, så började vi med resten av påskmaten och när den var färdig så blev det påskjakt haha. och efter det högg vi in i maten, sjukt gott!!! sen blev det massa roliga lekar och drickspel innan vi var några som drog till sjöboden. där träffade vi gotland och hade det sjukt kul, dansade och sjöng till livemusik och när det stängde blev det asgarv utanför med frusna händer. vi 5 drog vi alla fall hem och däckade i sängen.

igår så kom adam och johannes förbi så åt vi lite rester, fortfarande lika gott! fattar inte att jag aldrig smakat rödbetssallad tidigare, varför har jag inte gjort det?!?! så gott ju. sen bestämde vi att gotland skulle komma på myskväll. visste inte om dom trodde det skulle vara förfest eller chill, så innan dom kom satt jag, marre och micha med nervös magkänsla och skrattade åt oss själva och planerade hur vi skulle göra om dom kom hit med sprit. sen  kom dom med myskläderna på, lättnad! det blev iaf kortspel, godis, chips och film. bestämde att vi skulle ses i helgen igen och ha sällskapsspel-kväll!

sååå sjukt bra helg och ledighet, och imorn måste man börja jobba igen .. blää.


RSS 2.0