18/8

I måndags på kvällen var vi ett gäng som åt på hugo eftersom nästan alla snart åker iväg.. så då lyxade jag till det med planka! Sjuuukt gött. Det var ju måndagsklubben också så efter att vi ätit upp så tog vi några drinkar och stannade ett tag till. Blev lite fuldans och sen hemgång. I tisdags så var jag ledig, då blev det att åka till banken med mamsen och danne för att fixa till våra fonder lite. Mamma har ju gjort så att vi haft typ 14 olika fonder för att hon tyckte det var kul, så nu minskade vi ner dom lite hahha.. sen åkte vi och kollade på lite träningsmaskiner. Tänkte om man inte vill gå till gymmet där alla andra hänger så kan man ju istället fixa ett eget här hemma! Efter det så skjutsade mamma oss till lenny, då köpte vi med oss lite donken sen blev det filmtittande, såg tre filmer. Under den första kanske jag hann se 20 minuter, resten av tiden sov jag. Den andra filmen sov jag under halva och så tredje såg jag väl nästan hela haha.. snacka om trött. 
 
I onsdags så möttes jag, emme, becca, mimmi och malin på maxi för att ta en fika och säga hejdå till emme som åker till zansibar igen, tredje gången gilt tycker jag allt. Så vi satte oss på expresso house och pratade om allt och ingenting haha. Efter det hjälpte vi emme att handla in det sista till resan sen blev det hemfärd. Hemma så tog jag en dusch sen tog jag bilen till micha för att göra mig iordning lite och efter det så åkte vi till gurra för att fira att han fyllt år. Så då blev det såklart utgång, hade faktiskt riktigt kul även fast jag var nykter för en gångs skull haha!! 
 
På torsdagen och fredagen var det jobb och sen på fredagkvällen kom micha hit så såg vi på skräckis! 
 
I lördags så jobbade jag också, sen på kvällen fick jag skjuts in till jellingpelling! Så vi pratade massa, kelade med milo och drack några drinkar innan vi drog till trädgårn. Trodde inte att vi skulle få plats någonstans, men hittade ett bord för två ändå haha! Sen kände vi oss väldigt ensamma så jessica hörde av sig till hennes killkompisar, så då fick vi komma till dom istället. Körde lite spel och drack lite öl haha! Sen traskade vi ner mot puls, jag har ju alltid älskat puls men inte längre alltså. Bara massa småttningar, sen kan man aldrig röra sig nånstans för att det är så mycket folk. Men den här gången så var det ändå ganska kul! Men jag skulle alltid välja hugo före puls. 
 
Och så igår då, vaknade astidigt och tog en dusch. Sen kom jag på att det var en dålig ide att gå upp tidigt eftersom man ska kunna vara pigg ikväll, så jag tog en tupplur till halv 1. Då åkte jag och danne in till stan och mötte linda, så shoppade vi lite grejer till kvällen, sen gick vi upp till linda och gjorde iordning oss. Och efter det blev det iväg mot vildmarkshotellet för avslutningsfest! Bjöds på god mat och dricka, sen dans nere på zansibar. Det var trevligt, men har nog haft det roligare de andra avslutningsfesterna faktiskt! Fick dock höra att redovisningen (där man hämtar och lämnar kassan) tyckte att jag var den trevligaste personen i år, det värmde en gammal farmors lillas hjärta, hihi. 
 
Idag då, inga planer här inte. Så idag ska jag bara slappa och äta mat. 
 
 

10/8

Åh varför ska jag vara så dålig på att uppdatera?? Mamma påminn mig! Hahah..

Okej behöver jag ens nämna att jag har varit på aw? En onsdag var det skumparty, tänkte inte dra dit men vi var några från farmors som vill kolla läget och bara se hur det var, eftersom vi ändå går in gratis! Så vi satt på trädgårn innan och hade det trevligt till vi traskade ner till hugo. Jobbade också dan efter så skulle bara in kolla och ut, men råkade stanna till stängning HAHA.. typiskt mig. Aja, vad ska man göra? Men det visade sig bli en rolig kväll, med mycket skumt folk den här gång också, men det berodde väl mest på att det var skumparty lååå. Hah, vet inte hur många ggr jag drog det skämtet "du ser lite skum ut alltså". 
 
Senaste onsdagen så var faktiskt lollo hemma, så vi firade henne med massa gamla vänner man inte träffat på jag vet inte hur länge, så vi körde musikquiz och massa roliga dricklekar! Var sjukt kul!! Sen drog vi ner till hugo och mötte upp flera andra. Blev en riktigt bra utgång, drack inte så mycket men blev ändå full, kanske var hög på livet?

Resterande dagar då, som sagt lollo har varit hemma, och fyllt år. Så vi har firat henne med grillat och massa paket här hemma, sen fick hon en heldag med oss syskon på torsdagen. Men eftersom alla var så sega dan efter utgången så blev det väl inte riktigt som planerat, men det blev bra iaf! Vi åkte till farmor och badade sen hem för att powernapa i solen och efter det åkte vi in till stan och kollade lite. På kvällen beställde vi hem mat från la uva och mös framför en asbra film the call, den måste ni se!! 
 
Sen andra kvällar har vi varit på trädgårn och bara snackat skit, eller gått på musikquiz eller bara sett på film och käkat god mat. Och juste, i helgen fyllde emme år också, så då firade vi henne hemma hos becca, där vi åt grillat då med och hade det jättetrevligt! 
 
Nu var det slut på grejer för den här gången iaf, nu jävlar ska jag bli bättre på att blogga!




28/7

Sådärja, då var jag här igen efter 21 dagar. I hela 21 dagar har ni gått ovetandes om vad jag gjort på mina vardagar. Förstår om ni har varit oroliga, men nu kan ni lugna ner er igen, jag lever. 

Under de här 21 dagarna har jag hunnit med ganska mycket tycker jag. På onsdagarna har det såklart varit aw, känns som det är det enda jag skriver om. Men jaa, det är väl det enda som händer i mitt liv typ utöver jobbet haha! Iaf, har suttit jättelänge och försökt lista ut vad vi gjorde den första awn och kom fram till att vi farmödrar hängde hos lenny för att sen dra ner till hugo men kommer inte alls ihåg om det hände nåt roligt den utgången haha, det är helt svart just nu! Kommer säkert komma på snart. Andra onsdagen hängde vi hos lenny innan igen, lite farmödrar och några av lennys killkompanjoner. Efter lite lögner (ja, enligt en kille så skulle man bara ljuga på förfester så då gjorde vi det) och dricka så traskade vi ner till hugo. Blev en väldigt städad kväll, förvånansvärt nog haha! Och så nu senaste onsdagen så var vi hos lenny, jag, calle-wille, danne och linda såklart! Lyssnade och sjöng med till massa gamla goda låtar innan vi drog till hugo. Alla ville hem tidigt förutom jag, så jag stannade kvar! Och nej, jag var inte själv haha! Micha, Anna x2 och Stina var ute så hängde med dom. Var väldigt många skumma människor ute alltså. Många som kom fram men hade inget vettigt och säga utan stod där och glodde typ, weird. Och var typ nykter också, glömde jag ju säga!!! Så det var dom onsdagarna. 
 
Firade också mallan en kväll. Hon hade collegetema på förfesten så jag var utklädd till en prom queen. Skulle fixa det där prom queen-bandet som man har runt sig och allt blev fel hela tiden haha. Mamma fick hjälpa mig med symaskinen och så råkade jag sy fel och fick sprätta upp, skrev åt fel håll och grejer men det löste sig till slut! Hemma hos mallan bjöds det på god mat och beerpong sen drog vi ner till hugo. Dock sprang jag och mallan upp på puls och shottade lite först. Tyckte inte att jag kände något så fortsatte shotta nere på hugo, vilket var en dålig ide haha! Blev lite för mycket. Blev klängig och allmänt jobbig hahah.. men hade kul ändå. 
 
Dan efter så blev också pappi firad, åt grillat och hade det bra ute på altanen! Sen så drog jag mimmi och emme upp till roosen som hade ordnat en grillfest, så vi hängde där en stund! Alla var trötta från fredagen så vi drog hem tidigt. 

Har haft väldigt många stressiga och roliga jobbdagar också, det får vi inte glömma! Kommer inte alls ihåg vad jag gjort efter jobbet eller på mina lediga dagar förutom de senaste tre dagarna jag var ledig! Då åkte vi ut till farmor för att sen ta båten till våran lilla sten där vi solade, badade och åt lite smått och gott. Andra dagen gjorde vi samma sak men då tog vi med oss madrasserna istället och låg och flöt på dom i sjön, sjukt vääärt!! 

Och jaa sen kommer jag inte på något mer, har säkert hänt massa roliga saker. Jobbigt att jag inte kommer ihåg :( 
 
 


 
 

RSS 2.0