Mot egyyypten

sådär nu ska jag packa det sista, sen blir det att vänta tills klockan slår 00.30, så får jag stjuss in av mamma till bussen, sen drar jag!!

hare så bra, tjing!



Just crash, fall down.

hopp, sammanfatta veckan som gått lite dåå.
praktik, tandläkarn, varit ute och gått med mallan, sovit, kollat på vampire diaries, linda har kommit på besök, sen kommer jag inte ihåg så mycket mer. i lördags hade jag praktik eftersom jag var ledig måndag och onsdag, så var det ju sista dagen också, efter praktiken så somnade jag framför bb och vaknade av att tilda peta på mig, haha... trodde jag drömde men icke.. sen kom också mimmi och kelsey utan att jag visste det haha :D iaf så gjorde vi väl inte så mycket, åt lite fixa oss lite sen åkte vi in till världens och jag åkte med tildutt, dunka musik och sjöng! sen så satt vi på världens ett tag sen blev det utgång, ingen höjdare inte, så åkte med tilda hem sen!

på söndagen blev det en frunchdejt med hannupai, massa snack och toast ätande på waynes, sen gick vi lite på stan och sen blev det lite solning, efter det åkte jag, mamma, pappa och danne till farmor för att äta lite våfflor, sen hem igen, så kom linda förbi en sväng, sen blev det att sova(?) kolla på vampire diaries och käka chips och dipp.

idag var jag ledig dåå, så åkte in till skolan för att fixa lite med försäkring och så till resan, sen gick jag på staden och käka lite toast med kellan på waynes haha, sen blev det hem och se på bb, så kom mimmi och mallan, blev ytterligare lite chips och dipp ätandes. och nu gör jag inte alls mycket, ska väl sova snart!

imorn blir det att packa och såå, åker ju om typ 26 timmar.. gaaaah

idag är det också exakt två år sen bästa farfar gick bort <3


Don't let it become a meaningless routine, it's meaningless to me.

gaaah, nu är bussen till flyget och flyget ner till egypten betalt, blev 797 kr total haha.. ingenting juu!! :D sen är det ju bara hemresan, som kanske blir lite dyrare men men!

så då blir det att åka 28 mars, bara 9 dagar kvar.. ännu mer gaaaah!!! kommer bli så vuxen, och kellan kommer bli så stolt över mig.. ska våga göra allt själv när jag kommer hem. så slipper hon bli irriterad på att jag inte vågar nåt hahaha. 

aahaha... och just nu kom jag på varför det heter popcorn. aldrig tänkt på det förut, corn är ju lixom majs på engelska, förvånade mig själv lite där!



We try and run away, but end up running back.

jahopp, vad har hänt sen i tisdaags dåå, jo har praktiserat i receptionen och en dag i serveringen! efter praktiken har jag väl inte gjort så mycket, ätit och allt dedär vanliga haha. fast i torsdags hade vi möte med klassen om utomlandspraktiken, det blir nog att åka till egypten för min del hoppas jag! efter mötet följde jag med hem till kellan en stund sen kom pappsen och hämtade mig! 

i fredags så var jag ledig så gick på staden med mimmsan och kellsan, hittade två par jeans och tre toppar, tjoho. äntligen nåt nytt i garderoben!! sen efter lite shopping så solade vi, sen hämtade vi lite paussallad och åkte hem till mig och åt den och såg på dum dummare. sen körde vi lejte sims haha. sen drog hon och jag satte mig och letade flyg till egypten, hittade ett för 500 ner dit från göteborg, så kostade resan till göteborg typ 300, asbilligt juuu.. men sen är det ju resan hem, får hoppas man kan boka där nere, typ sista minuten haha!! 

jag som knappt kan gå till toan själv ska kanske åka till göteborg själv för att hitta på flygplatsen själv för att sen flyga själv och sen kanske mellanlanda SJÄLV, kommer ju bli som en helt ny människa!! hahah

i lördags så fixade jag iordning mig sen blev det att laga mat och göra cheesecake med mamma, sen runt sex kom malin, mimmi, hanna och tilda för att fira mig lite, så åt vi massa mat och spela spel, sen kom även becca!! vid halv elva åkte vi med becca in till pulsan så var vi där till lite över två kanske, astrevlig kväll! fick också fejna underkläder, sportbh och nagellack som present, tackar så mycket!! lite roligt för när vi gick på stan så kollade jag på underkläder och sa till mimmi bah "asso jag borde fan köpa lite nya nu, underkläder är nåt jag behöver man aldrig köper!" mimmi bah "men vi kollar i andra affärer först, så kanske vi kan gå tillbaka sen" haha. sen inne på carlings när jag skulle köpa jeansen, så säger kassörskan "du vill inte köpa två par trosor för 99?" jag står och tänker en stund sen kollar jag på mimmi för att kunna bestämma mig så skakar hon på huvudet och jag bah "nej tack!" haha.. asso trög tjej.. som inte heller kan bestämma nåt själv.
sen fick jag också blommar av mimmi, också ganska kul, för det prata vi om på stan en annan dag att jag gillar blommor men jag skulle inte vilja ha det i present utan ska jag få blommor ska det inte ligga i presentpengarna utan utöver HHAHA.. :D så fick jag lite blommor iaf, tjohoo! :D

och så igår gjorde jag inte mycket, kolla på vampire diaries, käka cheesecake, linda kom på besök! aa det var väl det haha. och så idag inte gjort nånting än, tänkte ta nåt att äta nu, jappjapp!


Jag saknar dig mindre och mindre.

fredagen spenderades på praktiken, satt lite i receptionen efter det blev det att åka hem. hemma vet jag inte vad jag gjorde.. men antagligen så sov jag och åt lejte kanske. eller hur kunde jag glömma?! mallanbrallan kom ju till mig sen också mimmi så mötte vi upp kellan och emme vid konsum så satte vi oss oh käka på åbiiikrog, treevligt trevligt. tilda kom ossåå :D sen efter det bar det hem till mig och se film och köra rita och gissa.... på telefonerna/ipoden. haha. käka lite chips och dipp också!

i lördags så hade jag absolut ingenting och göra så jag och kellan käka lite mcdonalds, sen gick vi på bio, såg en gång i phuket. haha askul film! jag hade laddat upp med maaassa godis, men så hade kellsan bokat platser preciiiis brevid två andra killar när det fanns jättemånga andra lediga platser. och eftersom det lät jättemycket om min påse och när jag åt.. så blev det inget godis.. hhaha. efter bio blev det hem och sova sen såg jag melodifestivalen lite granna och åt lite chips och dipp.

i söndags så storstäda jag mitt rum, sen kom lite av släkten och firade mig. jag ville äta smörgåstårta men det fick jag ju inte bestämma själv tydligen så det blev lite korv, kött och potatisgratäng!! sen fick jag lite presenter och pengar! efter att gästerna gått så kollade jag på vampire diaries och sen sov jag tror jag haah

igår fyllde jag ju år, så började med praktik efter det så åkte jag direkt till stan och mötte upp mallan sen kom också mimmi, åt lite på paus sen gick vi lite. ville ju spendera pengar, men hittade INGENTING.. usch blev på jättedåligt humör haha. sen kom jag hem så åt vi lite smörgåstårta, så slänger pappa ur sig kommentaren "visst blev det gått med lite anjovis i också?!" (jag hatar fisk och sånt) jag bah direkt "JAG VISSTE ATT DET VAR NÅT ÄCKLIGT I!!!" och så drev pappa bara, så avslöjade jag att det var nåt som inte var gott i onödan haha... 
efter det så skypa jag lite med kellan och sen överraska tilda och mallan mig och kom med tårta!!! :D så åt av den och prata lejte sen drog dom!

och såidag, haft praktik, sovit och kollat på big brother. nu - ta nåt att äta och se på vampire diaries!





That's how it's supposed to be, living young and wild and free.

kanske på tiden att jag uppdaterar lite..

fredaag: åkte till praktiken, städa lejte, fick skjuts hem! hemma skulle jag fort som attan göra mig iordning för att hinna med nästa buss till staden, men missar den med nåra sekunder.... alltid ska bussarna vara i tid. bläh. så fick springa till le centrum för att ta nästa buss. på stan mötte jag upp mallan och kellan, dock hade jag ingen röst så kunde inte hälsa eller säga att kellans nya skor va snygga. men fick tillbaka rösten lagom till vi skulle beställa lite chicken kebaaaaaaaab <3<3 seen så blev det att följa med kellogs hem så köpte vi gotteri och kollade på the voice sverige sen bara för att jag var så himla sjuk så fick snälla mamma komma och hämta mig! hemma åt jag väl och sov.. tyyp

lördags: gjorde inte så jättemycket sen så fick jag skjuts av mammsen till emma för inflyttningsfiesta, trevligt treevligt!! sen bar det iväg till trappan, helt okej där faktiskt, bara att jag blev astäppt i näsan haha.. 

söndags: sjuuk och gjorde inte ett piss, kolla på vampire diaries och åt och tyckte synd om mig själv. nae men kommer inte ihåg vad jag gjorde faktiskt :o gjorde iaf exakt samma sak på måndagen och tisdagen, för jag skippade praktiken eftersom jag var sjuk. jo juste, llinda/lenny came over, kom över, to play some videogames also, för att spela lite tvspel också! yeah, japp

igår, onsdags så kände jag mig lite piggare så pallrade mig bort till praktiken, fick vara i köket. ganska kul ändå. sen efter det blev det hem och sova middag och sen kollade jag på lite film och åt mcdonalds.

idag: hade sovmorgon till kl 1, sen blev det att ta bussen till praktiken, hann inte vara där så länge eftersom vi skulle ha möte med klassen om utomlandspraktiken vid halv 6. asso jag hatar verkligen jb, världens sämsta skola. USCH. får inte jag åka utomlands då jävlar!!!!! sen kom linda med bästa iden att fråga om man kan praktisera nere hos lollo i egypten så ska fråga henne imorn tänkte jag :D sen efter mötet har jag inte gjort så mycket.. typ duschat.

så fyller man ju år om inte mindre än 4 dar. känns inte alls som det, ae det gör ju inte det. så slut för mig, natti
JUSTE, sen vet jag inte om jag ska vara blond eller brunett..... ååååh


So shake him off.

hopphopp.. inte hänt så mycket på de senaste dagarna faktiskt. meeeeen i måndags började praktiken, satt och kollade på lite i receptionen och så, samma på tisdagen, ganska så långtråkigt så blev astrött haha. jobbigt och gå upp tidigt också...

har också fått hjälpa till i städ igår och idag, sen imorgon med. haha och idag när jag städade duschen på toaletten råkade jag sätta på den så fick jag en dusch själv.. ganska pinsamt haha.
iaf sen efter praktiken har jag kommit hem, sovit middag, tagit nåt att äta, pratat i skype och kollat på vampire diaries och big brother.

idag fick vi också reda på att dom som vill praktisera i london inte kommer få göra det, så om vi inte får åka till gran canaria tänker jag fan vara ledig i 5 veckor! hata john bauer. 

sen berättade malin att hon träffade på pappsen på fiskmagasinet där hon praktiserar så löd konversationen såhär:
pappa- jaså praktiserar du här?
malin- aa fast bara i tre dagar
pappa- gör evelina också det?
malin- nae i 2 månader, har du ingen koll på henne?
pappa- nae, har du?
malin- bätte än dig verkar det som!

haha pappa med kollen... har ju faktiskt redan praktiserat i fyra dagar till och med..
och imorn är det fredag, och sen bara tre veckor kvar av praktiken, och nu ska jag sova!


RSS 2.0