Everything seems like a city of dreams.

i fredags blev det nästintill bara matlagning, stekte köttisar, gjorde cheesecake, bakade bröd och lite maränger på det haha. sen när vi var färdiga med den delen av påskmaten blev det matlagning till oss själva, kylling, potatis i ugn och asgod sås framför tvn. 

i lördags blev det upp tidigt för att göra sig iordning, sen kom grabbsen och emma, så började vi med resten av påskmaten och när den var färdig så blev det påskjakt haha. och efter det högg vi in i maten, sjukt gott!!! sen blev det massa roliga lekar och drickspel innan vi var några som drog till sjöboden. där träffade vi gotland och hade det sjukt kul, dansade och sjöng till livemusik och när det stängde blev det asgarv utanför med frusna händer. vi 5 drog vi alla fall hem och däckade i sängen.

igår så kom adam och johannes förbi så åt vi lite rester, fortfarande lika gott! fattar inte att jag aldrig smakat rödbetssallad tidigare, varför har jag inte gjort det?!?! så gott ju. sen bestämde vi att gotland skulle komma på myskväll. visste inte om dom trodde det skulle vara förfest eller chill, så innan dom kom satt jag, marre och micha med nervös magkänsla och skrattade åt oss själva och planerade hur vi skulle göra om dom kom hit med sprit. sen  kom dom med myskläderna på, lättnad! det blev iaf kortspel, godis, chips och film. bestämde att vi skulle ses i helgen igen och ha sällskapsspel-kväll!

sååå sjukt bra helg och ledighet, och imorn måste man börja jobba igen .. blää.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0