Now you're just somebody that I used to know.

i fredags sååå hände inte allt för mycket, tror jag inte.. eller den började med att åka in till skolan för att ha projektmöte med kellan och henka. gick brabra, sen blev det att äta skolmaten som för EN GÅNGS SKULL var god, vi fick fläskfilé, ungsstekt(?) potatis och beasås!! efter det så drog jag och kellan hem till henne och klippte våran londonfilm, sen åkte jag hem så kom mimmi, körde lite sims och åt pizza! sen kom också mallan och emmelutta och sen tildfjutt, pratade massa och aa.. det gjorde vi haha. sen visa emme en trailer på filmen "the cove" och massa klipp på när japanerna eller om det var kineser(?) alla fall när dom fånga in delfiner och misshandla de så att dom lider tills död för att invånarna sen ska få äta dom.. så jävla hemskt, och där delfinerna fångas så var vattnet helt rött av blod. USCH USCH!!!

i lördags så kom mallan så körde vi lite spel, haha. sen drog hon och jag åt lite och kollade på gossip girl! sen så gjorde jag mig iordning så kom emme och mallan och hämta upp mig så åkte vi till puls och va där till 1, sen drog vi.. haha. 

igår så gjorde jag inte heller så mycket, satt mest vid datan, sen så kom linda och jimmy på besök så åt vi god mat, sen körde vi lite kort ooooh såå! efter det så somnade jag till gossip girl, somnade runt 12.. tidigt för att vara mig! tjoho

och idag, inte gjort något än så länge, kollat lite gossip girl... asso känns som det är det ända jag gör haha. ska sluta skriva att jag ser på det. men iaf sen har jag ätit lite och nu tänkte jag färga håret, jappjapp!




My universe will never be the same, I'm glad you came.

nu äre såhär va, att jag inte har nåt att blogga om va. gör ju inget om dagarna va, så har inget att dela med mig om va. därför ska jag börja göra nåt va, så jag kan blogga mer va. SOUNDS AWZUUUM!!

i måndas gjorde jag inte alls mycket, först kom kellsan, så skulle vi klippa till projektet. men våran jävla data hatar mig så det gick inte. sen så drog hon så körde jag lite sims, sen kollade jag på gossip.. sen nae.. jag vet inte, gör så lite så att jag glömmer bort vad jag gjort! haha sen somna jag nån gång iaf, just fan hade asöverenergi på kvällen kom jag på, satt och garva åt massa grejer på onodiginformation.se sen på existenz haha. 

i tisdag gjorde jag inte alls mycket heller. hade samhäll, sen blev det att åka hem, hemma så dunka jag massa bra musik, sen så åt jag massa mat, sen så sov jag massa, sen så kollade jag på gossip girl massa, sen sååå satt jag vid datan massa, aooo. 

idag låå, började dagen med 3 timmars religion, sen på lunchen så åkte jag, mimmi, kellsan och mallan med madde till pizza hut och åt lunchbuffé, sjukt gott vare. precis vad magen längtade efter. sen var det värsta pinsamt, skulle hämta dricka men förstod inte hur man gjorde med syrupmaskinen för att få ut läsk så stod där med glaset under grejen och tänkte att det kanske var rörelsesensorer. men NAE.. det var det ju inte, så var det kö bakom mig, sen säger killen precis bakom, "ähm, det står push.. där" jag bah "AHAA, hehehehe" då gick det minsann.. haha sen tacka jag honom och gick min väg ähä.

sen efter lunchen så åkte vi tillbaka till skolan för yterligare några timmar religion, var mest bus och prat om dåliga men roliga utgångar. men det handlade ju lite om religion iaf.. eller? sen efter lektionen tog jag bussen hem, sen åkte jag upp till mallan, så gjorde vi lite på våran 99 lista och et kontrakt på att vi ska powerwalka minst 2 ggr i veckan, om vi inte håller det så straffas vi med att köpa chipps och dipp och cola, fixa iordning allt ställa det framför oss när vi ska se film, men vi får inte ta en tugga av det, sen ska vi antingen slänga det eller ge till någon behövande familjemedlem. haha.

sen kom mammi och hämta mig, så har jag bara suttit här och lyssnat på bra musik och kollat på massa roliga hemsidor med mera. målade även mina fina tånaglar, finally.. så har jag blivit kvinna igen! nice

juste saker jag bestämt mig för att göra
- börja gymma med mamma
- köpa en iphone4
- köpa spotify premium.. eller unlimited.. hm


I tried to be perfect it just wasn't worth it.

blir att uppdatera var tredje dag känns det som haha. iaf ööh.. juste i torsdags så blev det att ha hotell med en vikarie halva dagen sen fick vi sluta för att lola fortfarande är mysteriskt sjuk.. hm. efter skolan drog jag, mimmi och kelseyshit till kellan. där så åt vi kladdkaka, bacon och potatismos och kollade på tv, sen kom tildutt ett tag, sen drog jag och tilda till henne, gick ut med hundarna och mimmi hehe, sen skulle vi baka och se på handbollen med malin också, men tilda fick ett plötsligt sms från coop om att hon skulle jobba, så det blev att åka hem för att se på sherlock holmes, ettan. gjorde aldrig det kvällen innan. iaf somnade efter en kvart och sov igenom hela filmen. sen kom mamma hem så åkte vi och pannedanne till bion för att se den andra sherlock holmes, väldigt bra faktiskt haha! micket trevligt!!
sen kom vi hem så gjorde jag nog inte så mycket, kollade gossip och somnade antar jag!

i fredags så hade vi sovmorgon, så åkte till kellan sen gick vi till skolan. hade hotell och pratade lite praktik, eller gjorde vi det i torsdags? aja nån av dagarna. sen så slutade vi. då blev det att åka hem och kolla på gossip girl! sen skulle jag pallra mig upp till mallan på kvällen men orkade inte så blev att kolla på film med mamma och pappa istället. sen så fortsatte gossip girl tittandet och sen somnade jag! spännande daaaag!

i lördags så vakna jag, käka lite frulle till gossip sen så gjorde jag inte så mycket sen kom tilda så körde vi fifa.. kan ju meddela att jag ÄGER på det!!! sen så kom mallan så fixa vi lite chips, dipp, popcorn och saft så kollade vi på Forever Strong, KIA KAHA!! med snyggaste snyggingen på hela jordklotet, jo SEAN FARIS, mYGAAAH. sen så kom mimmi mitt i filmen och efter det körde vi alfapet och jag och mallan utklassa tilda och mimmi med hääästlängder! efter det så drog dom och jag somnade till gossip.

idag har jag gjort absolut ingenting.. eller jo kollat på gossip girl, som alla andra dagar sen pluggat lite och ätit. och nu ska jag väl fortsätta med gossip girl, sen vet jag inte haha. HERRÅÅ


Cuz I'm burning up, burning up, for you baby!!

.. och så för att jag blev tvingad så blir det ett blogginlägg om ingen bättre än Malin Nilsson. också känd som:
  • Frögge, fick det namnet när Lollo började kalla mig ärtan (eve-evert-ärt-ärtan) så då var jag tvungen att döpa malin till något med och det blev malin-linfrö-FRÖGGE. Ärtan och Frögge. Frögge och Ärtan.
  • Mallan.. aa vem kallar inte någon som heter malin för mallan, såååå aa.
  • Myggan, fick det namnet när vi var i Magaluf. Bartendern skulle skriva något på hennes rygg innan partybåten, så skrek vi "LIGGA?!", men han uppfattade det som "mygga" så myggan blev det!
  • Tungan, det fick hon för att hon ALLTID räcker ut sin vackra tunga.
  • Malle, som hon fick i förr förrigår HAHA, var helsingborgaren från Magaluf som kallade henne det. så varför inte?!
  • sen har vi massa andra smeknamn som, kvart i fyra ragget, svampen, fatass. SKOJA!
iaf. Malin och jag blev kåmpizar i fyran. riktiga kåmpizar. innan i 1-3an var vi bara klasskompisar! sen i fyran så skapade vi vårt lilla motto "vi har våra plikter" användes inte sådär jättemycket. men när det väl användes så var det så att vi gav varandra ett tecken och sprang ifrån de andra kompisarna vi var med då och var själva istället haha. sen så blev hanna och emme ganska sura på oss, så det gömde våra hemnycklar, som vi tillslut hittade och tjallade till läraren HAHA. sen den dagen har vi varit bästa vänner.

vi har gjort massa roliga saker tillsammans. för mycket för att komma ihåg men:
  • Kroatien, åkte dit i två veckor med hennes familj. hade våra bråk om vad vi skulle kolla på när vi kollade på tvn och om man fick köra mobilspel eller inte. sen samlade vi på hubbabubba. som när vi tuggat färdigt la i ett glas haha. gjorde även på den tiden lite musikvideos, sjukt fina! massa roliga personer som vi skaffade smeknamn till också: tjura kärringen på konzum. ryggen. brallan. DET (en städerska/städare på grannhotellet som vi inte kunde lyckas se om det var en tjej eller kille, som också märkte att vi filmade henne/honom en gång, tror jag haha) aa och många mer, känns som det kommer bli en hel bok om jag sak fortsätta.
  • Skåne, åkte dit med min familj. Körde minigolf och cyklade omkring på alla platta gator och upptäcke olika lekplatser. våran raggreplik var också: "tja, har du kamrat?" haha. sen samlade vi på alla fina grejer man kunde få i sånna där maskiner man stoppar pengar i HAHA.
  • Spanien, med hanna och hennes mamma. sjukt trevlig resa med mycket sol, bad och filmning haha.
  • Magaluf, värsta PARTYRESAN EVER!!
sen har vi gjort sjuuuuukt mycket mer. men som sagt kan inte skriva en hel bok! hehe. fast vår musikvideo är ju bäst http://www.youtube.com/watch?v=tv0H-dR0bvQ&feature=g-upl&context=G2a44605AUAAAAAAAGAA. haha.
MALIN AGNES MATILDA NILSSON, bättre bästa vän går inte att finna. bättre chips och dipp polare går inte heller att finna. saker jag gillar:
  • att du alltid förklarar filmer som jag inte förstår eller hänger med i (sker allt för ofta)
  • att vi älskar oc lika mycket och seth cohen!!
  • att du alltid ska påpeka när jag säger smarta ord. kommer ju aldrig kunna bli smart om du ska fortsätta sådär haha.
  • att vi har telepati, telepation. att vi kan läsa varandras tankar. vi vet vad den andra ska säga innan den säger det och vi behöver inte ens säga saker till varandra för att förstå vad vi vill få fram.
  • att vi har våran lilla mötesplats, den såkallade "ön"
  • att båda vill gå och "checka läget" på krogen, så man inte sitter på samma ställe hela tiden. gå runt och mingla lite vettja!
ae, bara för att inlägget är så himla långt måste jag sluta hehe, men kan sammafatta det så här:
Malin, mallan, frögge, myggan, tungan malle, du är världens, bästaste, skickligaste, kunnigaste, lämpligaste, finaste, mest begåvade, trevligaste, behagligaste, hemtrevligaste, charmfullaste, schyssaste, gladaste, roligaste, ballaste, häftigaste, coolaste, fränaste, vackraste, sällskapligaste, vänligaste, mest sympatiskaste, snyggaste, prydligaste, elegantaste, smakfullaste, flottaste, läckraste, mest exsklusiv, mest utmärkta, förträffligaste, spralligaste, spontanaste, tappraste, snällaste, knäppaste, galnaste, partygaste, härligaste BÄSTA VÄN. skulle skrivit mer ord om jag visste vad dom betydde!! :D

hoppas detta räckte, är lite trött, men vill du veta mer, så skriver jag gärna en bok. vet att det finns mycket mer att ta upp fast jag inte kommer på det just nu! sjukt svårt !! MEN TACK FÖR ATT JAG FÅR VARA DIN BÄSTA VÄN MED!!! hihi

bara för att det här inlägget handlar om malin lägger jag ut den här göööör fina bilden. SKULLE ALDRIG GJORT DET ANNARS. varsågoda.





I don't want this moment to ever end, where everything's nothing without you.

hoppelihopp. i måndags blev det att plugga lite samhäll, sen såg jag väl på gossip girl hela dagen antar jag. kommer faktiskt inte ihåg!! :O ... nae kommer inte ihåg nånting. jobbigt!! iaf sen i tisdags hade vi samhäll, redovisa liiiite sen fick vi gå hem! hemma så var jag sugen på att göra potatisgratäng, kött och pepparsås. men när jag insåg att jag inte hade orken till det blev det istället.. trumvirvel.. POMME!! enkelt, gott och tar inte alls lång tid, suverääänT

efter det så somnade jag och drömde koonstigaste drömmen. var en dröm om att jag berättade min dröm i drömmen också, sen i drömmen som jag berättade att jag drömde i drömmen så vaknade jag upp i min säng och blev asskrämd av de fula bilderna jag har på min vägg. ae sen var det mycket annat konstigt i drömmen som jag berättade att jag drömde i drömmen också hahaha. vaknade vid fyra typ sen gjorde jag lite fruktsallad (tror jag, osäker källa) kollade på gossip girl, satt vid datan och duschade. svagt minne av vad jag gjorde sen. men vet att jag somnade astidigt, sen vaknade upp vid 12, så kom mamma in och släckte lampan så somna jag om. micket sömn!!

idag så även fast jag sov jättemycket så försov jag mig till typ halv 8, sen åkte jag med pappi in till skolan. i skolan hade vi religion, sen efter det så blev det att ta bussen hem med broder. och hemma så har jag faktiskt rockat ring!! tjoho, sen hoppat lite hopprep och annat. har dessutom käkat asmycket idag och kollat på oc. sov i kanske 3 timmar med haha. och nu är jag sugen på mer mat... men vet inte om jag borde äta nåt mer :O iaf sen blir att försöka sova! NEJ juste, ska ju se på sherlock holmes, eftersom mamma ville se den andra sherlock holmes på bio imorn!






This has gotta be the good life, this could really be a good life.

fredagen började med att jag och kelsey skulle ha möte för projektet. mejlade henrik dan innan och fråga om vi kunde skjuta upp det eftersom vi inte hade gjort något under lovet men han svarade inte. så var tvungen att åka in till skolan iaf, sen när jag är bara nåra meter i från skolan kollar jag mina melj och ser att vi kunde skjuta upp det haha. så det blev att gå till bussen igen och åka hem! 

hemma så gjorde jag lite frulle och somnade till gossip girl och vaknade sen vid två typ haha. och då bad jag mamma köpa hem massa nyttigt så jag kan börja mitt nya liv, hon köpte hem massa frukt och grönsaker.. sen bad jag faktiskt om lite chips och dipp också heheh. sen när hon var hemma gjorde jag lite sallad och kollade på gossip, sen kom mimmi så gjorde vi chips och dipp och kollade på "hall pass" ganska bra faktiskt, HIGH FIVE haha. sen så skulle vi köra sims, men datan dampa, så kom vi på att danne hade en gammal data man kunde köra på, så vi kopplade in den och tänkte installera alla sims, men så kom ju danne på att den inte kunde läsa cdskivor. haha, hur kan man glömma den lilla detaljen? så det blev att ladda ner spelet, som tog typ tre timmar, så det blev färdigt lagom till mimmi skulle dra! när hon drog så satt jag och körde lite, sen så blev det att somna till gossip!

i lördags så körde jag sims ända till kl 6 haha, sjukt kul, alla fall att bygga hus och så. sen så frågade emma om jag skulle med ut. tänkte att det skulle bli en lugn helg eftersom jag går ut varenda helg annars, börjar ju bli lite pinsamt. men sen så fick hon mig att följa med i alla fall. hade ju endå inget att göra. så blev förfest hos emma, med kellan, sara, becca och emma! sen vidare mot puls, sen så blev det att sova hos kellan. kollade massa roliga klipp från gran canaria sen skulle vi ha skräckfilmsmaraton, men jag hann somna ganska tidigt redan på första filmen haha.

igår så vaknade vi vid typ 11, sen så tog jag bussen hem och gjorde mig iordning lite sen så mötte jag mallan vid etna så gick vi och kollade på herrarnas handbolls match, gick inget vidare, men kul att kolla ändå, sen drog vi hem. hemma så åt jag lite och ansökte till kolmården igen, sen skicka jag in loggboken, sen blev det efterrätt och efter det så lärde jag mamma att shuffla lite hahah, :D seeeen så övningskörde jag till mallan, där kollade vi på handbolls em (?), sen så kollade vi på the happening, och sen kom mamma oh hämtade mig så övningskörde jag lite! tjoho. 

idag då, vaknade nyss så ska fixa nyttig frukost och kolla på gossip, sen blire skype möte med kellan och mimmi! bra att skype finns när man inte orkar ta sig till varandra haha!




I don't hate you boy, I just want to save you while there's still something left to save.

HEEJ BLOGGÄÄN!! hehe, nae men i måndags så hann jag med att duscha och städa, sen så pluggade jag ingenting haha. och mitt fäjsbook löfte höll jag inte heller, gick in vid typ 8 haha.. sen så på kvällen försökte jag somna tidigt. gick inte som jag planerat. låg och kollade på oc, ritade, skrev, körde ipodspel för att bli trött, blev aldrig det så somnade runt halv 5, sen blev det att gå upp vid 7 för att sen åka till skolan. hade samhäll, såg bara på film som tur var. asbra var den, handlade om uganda tror jag haha. sen efter det blev det att åka med mimmi och malin hem till mallan, så kollade vi på tv, gick ut med caspar och körde spel! haha, sen så åkte jag hem, tänkte att jag INTE skulle sova middag så jag istället skulle kunna sova på natten. men somnade vid typ 8 och vaknade tio, vilket gjorde att jag inte kunde somna förrens vid 3.... GAAH. men kom på bästa sättet att bli trött på, LÄSA. varför har jag inte tänkt på det?!

igår så hade vi religion, sen blev det att åka till stan och sola lite, sen satte vi oss på expresso house, jag, malin, mimmi och michelle och pratade lite magaluf och andra saker haha. sen blev det att ta bussen hem, hemma så hmm.. vad gjorde jag då. JO justja, jag somnade nästan, MEN hindrade mig själv. sen så pluggade jag faktiskt!! sen läste jag typ 100 sidor i boken innan jag blev trött och somna!

och så idag så skulle vi ha hotell. men lola var tydligen sjuk. så satt i skolan och spelade fbspel, sen åt lite lunch sen kom mamma och hämtade mig och mallan så åkte vi hem till mig, körde lite mariokart, hästmonopol, alfapet, tränade på att shuffla, gled i backar och skrattade! haha. nu kan jag nästan shuffla bra iaf....... haha. 

sen följde jag henne en bit hem, sen när jag var hemma igen så åt jag lite och kollade på gossip girl. sen övningskörde jag med mamma, SJUKT BRA var jag! lite dålig på dragläget och sådär. men för att vara tredje gången, mamma sa till och med att hon trodde jag skulle kunna fixa körkortet snappt. det tror jag med. JAPP

HERRÅÅÅÅ, nu ska jag ta nått att dricka. sen läsa!!!

mina nyårslöften förresten:
- äta nyttigare
- börja gymma
- inte vara i sista minuten med läxor och sånt
- vara spontan
- vara nöjd med mig själv
- vara nykter till studentvecka....... eller? 


What hurts the most, was being so close.

hatar facebook.. finns inget att göra där och ändå sitter man vid det hela tiden. därför har jag bestämt att jag inte får gå in på facebook från och med nu till typ ikväll nån gång.. hm, kl 10. japp, 10 då.. då får jag gå in igen. så nu ska jag duscha sen ska jag plugga!! och imorn börjar skolan. bläääh

det som behövs göras är, städa rummet, söka till kolmården igen, plugga och duscha! se om jag hinner allt det på 6 timmar, haha! :D


So baby I will wait for you, cause I don't know what else I can do.

hoppelihopp, i torsdagsblev det att åka upp till mallan med tildutt och mimmsan, sen kom också emmelutta! blev att se på film heeeela kvällen och äta chips och dricka saft! haha, trevligt var det iaf! :D
sen kom jag hem så var jag inte trött så bestämde mig för att se på hockeymatchen som skulle börja kl 2, ganska spännande, men lyckades faktiskt somna efter en halvtimma haha! 

i fredags så gjorde jag inte så mycket sen så bestämde jag, mimmi, emme och malin att vi skulle åka till linköping. fick reda på att vi skulle åka in till stan 13 min innan och jag var preciiis nyduschad.. sen lyckades jag också trampa i kattspya, så fick duscha fötterna igen!!! hann dock inte torka upp det eftersom jag hade ganska bråttom.. så du vet, mamma! hahah
hann bli klar iaf! sen så fick vi stjuss till tåget så tog vi det till Linköping så gick vi omkring där oh letade restaurang, slutade med att vi kom tillbaka där vi började och åt på taste of thai, sjukt god mat och efterrätt på det med. har aldrig varit så mätt i hela mitt liv, sen efter det så traskade vi till platå och satt där tills tåget skulle gå!
hemma så var jag inte trött som vanligt så satt vid datan och såg på oc. sen somnade jag inte förrens vid halv 5 typ!!

igår så sov jag ganska länge, senare så började jag göra mig iordning sen blev det att ta bussen med malin, tilda och emme in till becca där också michelle, mimmi och kenny var! vi spela lite spel och snacka skit, sen drog vi oss ner till puls!! sjukt kul kväll, sen var jag hemma vid typ halv fyra så blev det att somna till oc med hugo brevid, hoho

idag då, så har jag sovit massa, sen så kom mimmi så spela vi lejte kort sen pallrade vi oss till golfa och käka pizza, sen hem igen och såg på beastly, sen drog hon och nu har jag precis tagit bort sminket och tänkte försöka somna till oc, måste. vända. på. dygnet!

tjing




I realize, it was only just a dream.

följde med mimmi till blacka, där åt vi chips, kolla på tv, körde icy tower och ritade min teckning till roos, aasfin blev den!! :D sen somnade vi vid 3 kanske och vaknade vid halv två tror jag haha.. så åt vi lite frunch sen spela vi spel och sen blev det att åka till åbii igen vid halv 6 kanske. hemma så kollade jag på oc och käka kina mat, senare kom malin så gjorde jag mig iordning, sen tog vi bussen tillsammans med mimmi in till stan.
väl där så gick vi till världens och satte oss, så kom också kellan och michelle, så var vi där ett tag sen pallra vi oss ner till hugos! blev en astrevlig kväll och mycket fuldans haha.. 

idag så vaknade jag två?!?! måste börja vända tillbaka dygnet känner jag!! iaf och har bara suttit vid datan till nu, tänkte ta och käka lite frunch, men lille hugo la sig i mitt knä så får väl vänta till han flyttar på sig haha!


I'm waiting on a miracle that will bring us together.

nyåret firades hemma hos tilda, blev mycket god mat, spel, prat och skålande när fyrverkerierna startade! astrevligt var det, sen drog hälften av tjejerna så var tilda, jag, malin och emme kvar, vi åt lite rester och körde med andra ord sen somnade alla till the big bang theory, haha. dan därpå vaknade vi vid halv ett, åt frukost och kollade på legally blond, sen gick vi ut med hundarna och efter det blev det att åka hem och slappa framför oc!

igår kollade jag på oc och satt vid datan ända till mallan kom med vindruvor, morötter, gurka och dipp då så såg vi på heroes och snackade i skype med magalufbrudarna och skrev inlägg i våran grupp på facebook haha. sen har vi planerat lite inför sommaren.. sen så följde jag henne halvvägs hem och efter det kom jag hem och somnade till oc.

idag så kom mimmi så körde vi mariokart på wii, sen så spela vi lite kort sen drog hon på träning och jag har bara suttit här och tänkt på saker man måste göra innan man dör, senare ska jag nog hänga med mimmi till blacka om hon hör av sig haha!

nu ska jag alla fall påbörja min fina teckning som jag sen ska posta till roosa, haha!



Just for you, Kelsey!

tänkte svara på en lista så kellan har något att göra. blir en lista om 2011

hade du kul? ja

vad var mindre bra? inget

har du rest något? japp

något du ångrar? nej



RSS 2.0