Set fire to the rain.

sådärja, dags för en uppdatering kanskelikanske

i fredags blev det att åka till skolan och ha lite projekt med kellan, efter det var det lunchdags, var inte sugna på skolmaten så jag kellan, emma, mimmi och cornelia gick till världens och åt, supergott! :D

sen hade vi barteknik då var vi på öl och whiskeyprövning på The Black Lion, inget var särskilt gott haha!

sen efter det blev det att åka hem och göra sig iordning och sen ta bussen till mathilda för att fira emma. egentligen skulle vi varit hos emma, trodde hon så var alla hos mathilda, så "kidnappa" malin emma och åkte till mathilda, aa precis haha. aja hon blev överraskad iaf, sen så åt vi mat och körde spel och emma öppnade alla sina presenter haha :D sen så drog vi alla ut till puls, sjukt kul kväll tyckte jag, träffa massa man kände oh sådär! :D sen när vi skulle åka hem hitta vi inte mimmi och danny som vi skulle åka med så vi fick stjuss av albin hem, som tur va haha! :D

och lördag då, då blev det att gå upp tidigt och mådde bra som vanligt. sen kom kellan och så åt vi lite frukost, sen kom lily och hämtade oss så drog vi till safari och jobbade till 4, sen fick kellan och jag springa till bussen för att komma hem. sen hemma så blev det att göra sig iordning sen kom mimmi och hämtade mig och tilda så åkte vi till blacka och käka pizza och började klä ut oss till det vi skulle vara. blev skidåkare för mig haha :D sen kom malin och emme och sen nåra andra killar, sen fick vi stjuss av killarna till puls. så var vi där hela natten, sen fick vi stjuss av tildas pappa hem!

sjukt mycket folk och väldigt varmt med en tjocktröja och mössa haha, men helt okej! :D

och så i söndags blev det att vara med malin, vi köpte chips och dipp och annat för att göra pannkakor. pannkakorna blev fula men goda, sen så kollade vi på heroes enda till flickan drog! haha :D

och så idag har jag inte gjort något än så länge haha, men snart kommer, mimmi, kellan och emma, så ska vi äta åbikrog mat och kolla på film! :D


My hands they were strong, but my knees were far too weak, to stand in your arms without falling to your feet.

jahopp, efter chuckelichuck igår, ae förresten blev ingen chuck ju! hann inte, va tvungen oh duscha och göra mig iordning för att sen ta bussen till kenny, där också mimmi va, så klädde vi ut oss till killar och filma in en musikvideo lååå, jonas brothers med play my music hahah!
sen så när vi va färdiga så kom mamma oh hämta mig, hemma så käka jag lite eftersom jag kom på att jag endast äit en banan under hela dagen :O sen så gjorde jag väl inte så mycket mer, försökte sova. juste mitt öga blev asrött igår vet inte varför, så var det det idag också, men nu har det gått över lite iaf. tur det! vill ju inte gå ut på krogen med ett öga rött lixom!

iaf sen idag så hade vi hotell, gjorde lite uppgifter sen efter lunch åt vi pannkakstårta för att fira emma och elin!! :D så kollade vi på rango haha, sen så blev det att åka in till stan med mimmi oh tilda för att sola, sen mötte vi hanna en stund så stod oh pratade med henne :D

och så kom jag hem, sen kom mamma så åkte vi och hämtade upp farmor så åkte vi in till skolan för att äta tre rätters när danne serverade, ganska gott faktiskt! :D sen kom jag hem, städa rummet lite och nu ska jag skriva lite loggbok för projektet!


Fly into the distance, disappear for a while.

hopp, ännu en dag kommen och det är bara,

1 dag kvar till Emma fyller 18
25 dagar kvar till malin lämnar mig för Gran Canaria i en MÅÅNAD (!!!!)
59 dagar kvar till julafton
66 dagar kvar till nyår
124 dagar kvar till praktik
138 dagar kvar tilljag fyller år
158 dagar kvar till utomlandspraktik
233 dagar kvar till STUDENTEN
249 dagar kvar till BARSKOLAN

sååå uttråkad var jag haha, iaf NU: frulle + chuck SEN: sånt som märks

seyyaaa





...and we won't fade into daaaarkness!!

såååja, börjar bli ASBRA på fifa.. slår danne med hästlängder!

sen såg jag då på dhw och när det slutade så gick vi över till kanal 6 där karatefyllan var, asso HAHAHA
bah "ah, här var det nån som strypt en... ehm jag menar.. bajsat!" hahaha, sjukt kul!!

men nu ska jag, om danne orkar, klå honom lite mera i fifaaaaa, sen sängdags. är ju "typ" ledig imorgon, ska filma våra musikvideos på esteten så behöver inte ta oss in till skolan, så man kan ju säga att jag är ledig!

lite bilder från förra gången vi filma hahah



Let's leave no words unspoken and save regrets for the broken.

dagen började med att vakna (förvånande) sen gjorde jag mig iordning och åkte med pappa till skolan som vanligt haha. i skolan hade vi samhäll, gick brabra och efter det drog jag och mimmi till stan så kom också kellan, så leta vi present till emoemma, som fyller år nu på TOOORSDAG (!!!!!)

sen hitta vi lite fina saker, köpte även ett halsband till mig själv haha. sen när jag pratat med linda i telefon och övertalat henne att hämta mig i centrum när jag hoppat av bussen så kommer jag på precis när jag lagt på att busskortet ligger i min väska som mimmi råka få med sig hem. så blev att ringa och övertala henne att hämta mig i stan istället haha. 

hemma så körde vi lite worms och letade efter gamla ps1 spel så körde lite sånt också, sen åt vi lite mcdonalds, egentligen skulle vi gått en promenad för att bränna lite fett.. men njaaa, mcdonalds.. det säger ju allt!

sen så drog hon och nu sitter jag här, ska spela lite tetris sen lite FIFA med danne och efter det blire DE HÅ WE!!!

juste lollo ringde också förut, prata lite med henne, va länge sen! tycker allt att vi ska dra och hälsa på henne "där uppe" i egypten snart!! :D

Systeryster lollo!



Didn't I, didn't I, didn't I see you crying.

gaaaaah, det ända jag har gjort idag är:

  • suttit vid facebook
  • ätit
  • suttit vid facebook
  • kollat på chuck
  • suttit vid facebook
  • ätit
  • suttit vid facebook

blev ingen worms, eller städning.. eller jo satte på en diskmaskin hahah! 
men nu ska jag alla fall läsa ett häfte som jag glömde att jag va tvungen att läsa till imorn, sen SKA jag somna till chuck, men tror det kommer att bli ganska svårt eftersom jag vakna vid typ halv två idag haha.

BLÄÄ, mitt liv är såå tråkigt, usch usch måste skaffa mig en hobby, typ hmm... ae har ingen aning. 
ae men nu ska jag sova, hejlååå


I think the whole world is addicted to the drama, only attracted to things that'll bring you trauma.

aeee, usch vad uttråkad jag är!!

vad kan man göra när det inte finns nåt att göra lixom??
får väl typ ta och spela worms eller nåt. aa det ska jag göra, sen ska jag baka nåt.. men lovar att vi inte har några ägg. och då skulle det ha varit bra att ha körkort. men har jag det? nae haha. får börja övningsköra snart också!!

aja nu ska jag spela lite worms sen baka.. kanske då. sen kan jag ju alltid börja städa lite överallt i huset, aerå



We found love in a hopeless place.

Måndagar är fortfarande lika tråkiga haha. inget att göra förutom att äta och sitta vid datan. kommer bli tjock om jag inte köper hopprep och rockring snart, hahah. inga läxor har jag att göra heller. 

ae blir väl som sagt att ta något gott att äta och se på chuck.. sen klura ut vad jag ska ha på mig på halloween, tror det blir typ indian eller nåt liknande. juste på fredag blir det att fira bästa emma som fyller 18, sen utgång tror jag haha och så på lördag, halloween blir det att jobba på safari, sen käka med b-rudarna och så utgång.

men innan det blir det ju skolan såklart. aja nu ska jag gå upp i vikt, HIIRÅ





You can't break a broken heart.


Only to haunt you.

då va man hemma igen lååå, eller aa kom hem igår, men kände inte för att uppdatera då.. eller hade rättare sagt inte tid hehe :D ska väl förklara lite kort om dagarna i London dåå

London va askul, första dan va lite halvdan, flyget oh så gick bra sen själva bussen till london tog väl typ 2 timmar, sen va vi ju tvugna att klura ut tunnelbanan men det gick bra, sen kom vi till hostelet, piccadilly backpackers hette det, haha. såg ut som ett sjukhus och sjukt äckliga toaletter och duschar, men som sagt vi va ju aldrig där så spelade inte så stor roll. sen så gick vi runt i Soho och kollade och käkade på en äcklig restaurang. sen kom vi hem, skulle hänga med hostellet på barrunda men orkade inte så somnade ist haha. 

andra dan så åkte vi till Green Park och käka frulle, sen gick vi till Buckingham Palace och checka läget, sjuukt mycket folk, sen såg vi en skymt av London Eye så vi försökte hitta vägen dit, vilket vi gjorde. såg också Big Ben haha, eller trodde vi iaf. sen köpte vi biljett till London Eye och Madame Tussaud (?) så åkte vi London Eye sen gick vi på Madame Tussaud, efter det åkte vi till Camden Town, asmysigt vare där. och efter det så åkte vi hem och gjorde iordning oss och följde med hostellet ut på barrunda, redan efter första stället tappa vi bort dem, så blev vi på dåligt humör och gick hem och somna och snacka skit haha..

oh så tredje dan så åkte vi och köpte biljetter hem, sen åkte vi till Oxford Street och gick där typ hela dan och shoppa, sen så käka vi lejte och sedan köpte vi biljetter till Paranormal Activity 3, som vi såg där på bio, SJUKT läskig, va så skakis efter filmen att jag hoppa till när jag såg en människa nere på toaletten, och var tvungen att förklara att jag hoppa till för jag nyss hade sett en skräckfilm, så garva hon lite haha, piinsamt.

sen så gick vi lite till på stan så åkte vi hem och gjorde oss iordning sen följde vi med på barrunda igen, roligare den här gången och hitta också nåra att umgås med, sen gick vi hem och la oss.

igår, så åkte vi direkt till flygplatsen och så hem, sen hemma så åt jag lite sen kom mimmi och hämta mig och mallan så åkte vi till kellan och michelle, så kolla vi film och käka chips och dipp, sen blev det hem och sova och så idag har jag inte gjort så mycket. städat rummet och duschat och ätit och nu ska jag kolla på chuck!


Krossa alla fönster, slå in hans dörr och låt honom få veta, att inget är som förr.

idag blev det att gå upp ur sängen tröttare än någonsin för att göra sig iordning för skolan. hade samhäll, då hade vi grupparbete och efter lektionen gick jag och kelsey hem till henne, blev lite tjafs och arga miner om hur vi skulle göra med projektet i London. men det löste vi sen med lite glass och varma hallon haha, då blev vi helt plötsligt på bättre humör och mycket mer taggade inför resan. så vi planera lite granna, sen åkte vi till stan då jag inhandlade strumpbyxor och en mascara, så växlade vi också pengar.
efter det åkte vi till mediamarkt där kellan spontan köpte en kamera, sen gick vi till maxi och käka kebab och jag köpte mig ett halsband. oh så efter det drog vi hem till kellan igen och slappa lejte och hon började packa medans jag väntade på att pappsen skulle ringa och säga att han skulle komma och hämta mig snart. 

men pappa ringer aldrig, så jag ringer honom så visar det säg att han GLÖMDE MIG!!! så han var redan hemma den jäkeln, så jag tvinga honom att hämta mig iaf hhehe.

så hemma, la jag mig i sängen somnade nåra minuter, pratade lite med mallan i telefon och sen så packade jag och så kollade jag på dhw. efter dwh så körde jag tetris med gurra på fb, men förlorade stort.... så ska allt träna upp mig och ge igen! :D

men nu ska jag hitta nåt att äta sen somna till chuck, oh så imorn kommer kellan till mig runt halv åtta så ska vi checka in flygbiljetterna eller nåt haha, sen kommer linda och hämtar oss för att sen stjussa oss till skavsta flygplats, sjuukt taggad!! :D

blir ju våran tredje resa tsm bara i år! :D

gran canaria

magaluf


They say a few drinks will help you to forget him, but after one too many I know that I'm never.

så då var det dags för mitt femhundrafyrtioförsta inlägg under hela min långa blogg tid hah!

det börjar jag med att säga att, danne vann ju stort på tvspel... vi körde tekken och fifa, fifa är sjukt kul, fast inte när man förlorar exakt hela tiden haha. tror jag gjorde endast 2 mål under hela tiden, aja jag ska bli bäst på det där sen ska jag allt vinna över honom!! :D

sen kom också liily på besök, satt oh glodde lite när vi körde sen kom även jimmy och så drog de igen haha, så tog jag en dusch och kolla på chuck, sen så körde jag lite fifa med danne igen, för att kolla om jag kanske skulle vara lite bättre den här gången, men NAEE.. :(

och så nu har jag precis ätit lite och kollat på chuck, och ska fortsätta göra det och tagga inför skolan imorgon, sen efter skolan blire att planera london med kellogs!

juste satt också och kolla igenom massa videoband för att skriva upp vad som var inspelat på dem, så man slipper leta och kolla igenom alla nästa gång, hittade en video på när jag och kelsey tränar på vår battledans, va lite kul att kolla på haha :D sen när jag, malin, roos och mimmi spela in cara mia, hahaha :D

är så jobbigt oh leta bild till inläggen, eftersom jag aldrig tar kort på vad som händer om dagarna blire ju alltid nåt random foto haha, men så får det bli! haha :D


It's the way I'm feeling I just can't deny, but I've gotta let it go.

hopp gårdagen var ju inte så mycket att skryta om, sov mest hela dagen, lite filmtittande och chucktittande. aa det va väl det haha.

idag har jag inte heller gjort något speciellt, kollat chuck, ätit pizza och suttit vid datan. blir lite långtråkigt att vara ledig på måndagar hahaha!

men nu kom faktiskt danne och fråga om vi skulle spela tvspel, så blir väl att göra det haha! :D


Forget the things we swore we meant.

aha aha klockan är 04.19 och jag kom precis hem från krogen, är aspigg eller aa astrött så jag blir pigg... hm gick inte ihop, men men. så är läget i alla fall

igår blev det att ha projekt sen estetisk verksamhet, fast vi gick inte på esteten eftersom vi skulle filma och planera, men så blev det inte heller eftersom de blev lite tjafs om hur vi skulle göra osv. så efter projektlektionen åkte jag och mimmi till maxi och köpte chips dipp och cola, sen kolla vi lite på mobiler på mediamarkt och efter det åkte vi hem till mig oh kolla på en tredjedels film sen så lyssna vi på massa gammal musik och efter det så tog vi en tre timmars powernap, HAHA.. sen så satt vi inne på datan sen kom mattis och roos så såg vi på idol sen drog vi uppe till emmelutta och sov till en film, sen blev att åka hem och hemma kunde jag ju inte somna eftersom jag redan sovit bort hela dagen så somnade typ halv 4,4. drömde sjukaste drömmen, kort förklarat att danne mådde dåligt så jag skulle trösta honom, sen vaknar jag i verkligheten oh får största skuldkänslorna och bah, jag måste umgås med danne mer, kanske fråga om vi ska spela tvspel sen imorn, haha
juuste råkade också spilla ett helt glas cola på mig själv när jag skulle gå upp för trappen med en massa saker som jag trodde jag skulle klara, men tydligen inte, hahaha xD

idag så vakna jag typ vid 10, åt lite frulle och kolla på chuck sen somna jag om, sen åt jag grillspett och såg på chuck och somnar om, sen blev det att duscha och göra sig iordning så kom emme oh hämta mig så åkte vi upp till henne. så kom mimmi och malin så gjorde vi oss iordning sen kolla vi gamla bilder och sånt, sen blev det att ta bussen in till stan. i stan skaffa vi stämpel på puls sen satte vi oss på deli sen drog vi till puls igen, väldigt kul utgång men lite mycket folk bara och lite för mycket förföljande haha. sen åt vi max och så kom emmes pappa och hämta oss.

så nu är jag hemma och ska sooooova

(skulle ha publicerats igår, men när jag letade efter bild så hann jag tydligen somna, HAHA)

hehe, hittade en snygg bild på linda som jag ville dela med mig av, här har ni den.. TADAAA!!


I told him I couldn't lie, he was the only one for me.

igår så började dagen med att jag var aastrött tänkte att "idag ska jag åka med pappa" men såklart ska han till vårdcentralen först, men lat som jag är så väntar jag hellre på honom än att gå till bussen och från bussen till skolan hehe. men så fick ju pappa vänta typ 40 min innan han skulle ta sitt prov, så kom 10 min försent men vad gör det, slapp ju gå! haha :D

sen i skolan hade vi bara barteknik, gjorde drinklista och kolla upp olika drinkar, roligt roligt! efter det blev det att gå på stan lite, äta kebab och sola. sen åkte jag ner till rese och insåg att bussen inte skulle gå förrens om en timma så fick sitta och vänta på den haha, sen kom jag hem hade inget att göra så la mig oh lyssna på musik och somna och blev astrött när jag vakna och va inte alls pepp på utgång, men gjorde mig iordning iaf sen så tog jag bussen med malin och mimmi till stan så satte vi oss och kellan på världens, så träffa vi madde och sabina också sen kom även roos och gurra så satt vi där ett tag, sen drog vi till hugo, va en vääldigt kul utgång träffa massa man kände, fast vissa man kanske skulle klarat sig utan typ "pelle" hahah :D sen så fick vi stjuss hem av johan och lite mcdonalds påvägen, så kom jag hem vid halv 4 såg på chuck och åt min goda hamburgare och mina pomme, sjuuukt gott, sen somna jag!

och så idag så börja vi inte skola förrens klockan två så pappa kom och hämta mig vid 1 med en ny bil som han skulle provköra för att kanske sen köpa, så vi åkte till pizzahut och åt buffé, asgott vare! sen fick jag stjuss till kellan så kom mimmi också så gick vi till skolan och fixa mackor och duka och städa upp för kvällskonferensen vi hade med våra föräldrar!

sen kom föräldrarna så prata vi och fika vi sen åkte vi hem, hemma så har jag suttit vid datan ätit och kollat på chuck och nu ska fortsätta att kolla på chuck och tagga skoldag imorn, sen efter skolan blir mys framför idol med massa folk! :D

juste så var det ju international suit up day 2011 dag idag och det passade ju perfekt!


The more I try the less is working.

dagen har gått ut på att vakna, få stå i bussen ett tag till skolan för mallan är dålig på att paxa plats! haha. sen hade vi samhäll, och efter det åkte jag och mimmi hem till mig och körde lite gitarrhjälte, sen somna vi både till tvn och vakna sen vid typ 4 hahha, en jäkla lång powernap!

efter att hon gått så va jag inne på datan lejte, sen så städa jag i köket och i mitt rum. det är rekord på hur länge mitt rum har hållts städat nu haha. sen kom mamma hem så åkte vi till konsum och köpte med oss chips dipp och choklad hem! så det blir att äta det till dhw, tjohoo!! 

och snart är det mat, sen vankas dhw som sagt!! :D



You shoot me down, but I won't fall, I am titanium.

jaha vad har hänt de senaste dagarna då, joo..

i torsdags blev att ha en heldag hotell, väldigt rolig dag, alla var aströtta och kelsey var bakis vilket gjorde det ännu roligare att skoja med henne. under hela dagen hann vi med mycket, gjorde fina frisyrer på varandra, åt godis som tog superduper lång tid att äta upp, kolla hur våra barn skulle se ut om vi skaffa dem med kändisar, fika, skratta och ha allmänt kul och så får vi inte glömma det vi egentligen skulle göra, starta ett hotell haha :D

efter skolan blev det att äta kebab med malin och mimmi, sen kom tilda så gick vi oh sola. efter det så kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde, haha. JO juste, jag va ju med malin, hon färga sitt hår rött, AAAAAAASFIINT!!! sen drog hon till handbollen och jag hem och kolla chuck oh sov!

i fredags så hade vi projekt, satt oh planera london lite, vad vi ska ha med oss så, det är ju bara 9 dagar kvar!! :D sen skulle vi haft barteknik men vivi var sjuk så det blev att sluta, så gick på stan med kelsey och sola, efter det åkte jag hem oh sov tills vi skulle dra till vadstena för att träffa emme! :D blev en roadtrip dit alltså, med mimmi, malin och tilda! och väl där så gjorde vi tacos och käka, så himla mysigt och jättefin lägenhet hade hon, sen fick vi också en rundtur i bilen runt vadstena! :D efter det så gjorde vi oss iordning sen drog vi till emme kompis som bodde lite längre bort på fest, där massa andra va, astrevliga allihopa! :D sen senare mot natten så drog vi oss hem till emme igen och käka chips och dipp sen somna vi!

i lördags så vakna vi då, sen så åt vi frulle och gjorde oss iordning sen blev det roadtrip hem igen. hemma så blev det att direkt göra sig iordning så kom mimmi så hämta vi upp malin och köpte godis på willys som vi skulle ge till lillfille som vi åkte till och fira. hos lillfille var det massa trevligt folk, och astrevligt var det. hade askul åt att macke hade "hoppat av skolan, skulle gifta sig och var FASTANSTÄLLD" fast på skoj såklart haha, ae aldrig garvat så mycket i mitt liv, så kul var det haha :D sen blev det utgång med malin, träffa på lillen, becca och sofia! kunde ju varit roligare, men nja skulle varit roliagre oh stannat hos fille. men iaf sen kom mimmi och hämta oss vid tre så kom jag hem och sov!

i söndags så sov jag typ hela dagen. vaknade sen vid typ 5 halv 6 och fick panik och ville göra nåt så smsade kenny och fråga om vi skulle hitta på nåt, så jag gjorde mig iordning fort som attan och tog bussen till henne, så betällde vi pizza och åt den till greys! sen så ladda vi ner skräckis och käka chips och dipp. skräckisen var super dålig hha! 

och så idag: åt gorbis till frulle, sen potatismos och bacon till lunch, kolla på frisörakuten och satt vi datan hemma hos kenny, sen kom pappa och hämta mig, hemma åt jag lite såg på chuck och gjorde samhällsuppgiften, och har precis duschat, så nu ska jag hitta nåt gott och somna till chuck! :D

juste lille hugo var borta i nästan två dar, så hitta mamma honom idag i källaren så han hade varit instängd där stackarn! :((





But in the end everyone ends up alone.

faan då, nu blev jag ännu mer ledsen över att jag inte följde med kellan ut, dem hade träffat en från magaluf!!! bartendern från den glade viking, fatta så jävla coolt!! om kellan nu inte ljuger, men det tror jag inte haha

åååh... varför ska allt hända när man inte är med för, händer säkert massa mer roliga saker som jag önskar att jag va med på! men får väl göra som kelsey och tro att jag är med på allting fast man kanske egentligen inte var det ahha.. 

Mike från den glade viking:


I don't come cheap but the kisses come free!

mhm, i natt somnade jag väl runt tre nån gång, vet inte varför. va väl inte trött antagligen haha. sen vakna jag idag av att kellan ringde och fråga om hon kunde komma till mig efter att hon hade varit på stan, och det fick hon! hah

jag kolla lite på chuck och åt frukost sen kom kenny så kolla vi lite på trailers, typ paranormal activity 3 som vi planerar att se! efter det så kom mimmsan så började vi klä ut oss och greja, inför filmningen av champagne showers, gick väl sådär, behövs nog filmas lite mer haha! 

efter filmningen så försökte jag fixa och trixa med datan för att kunna klippa den förra musikvideon vi spela in, men det funka ju inte så bra. fick lite aggressionsutbrott och ville förstöra allt i min närhet, men gjorde inte det som tur va haha. sen när det väl funkade och klippa och så då såklart ska kenny och mimmi dra haha, så fick göra skitjobbet själv, men det blev ganska bra endå, här har ni videon: http://www.youtube.com/user/eeveliiiinaaa#p/a/u/0/FzwlpUu7WWE

efter att den blivit färdig så har jag suttit och lyssnat på ladies choice och varit på allmänt bra humör, tog också en dusch och ett par vindruvor att äta. men beklagar lite över att jag inte kunde följa med kellan och dem ut, men bad kellan att skriva varje gång det hände nåt så det skulle kännas som om jag var med haha! och just nyss skicka hon ett sms "är rädd", men har inte svarat på varför hon va det, ska man bli orolig?!? 

iaf, imorn blir det hotell hela dagen, sen vet jag faktiskt inte! 


"you don't care a bit, You Don't Care A Bit!"

Short of breath, short of time, we got to act before it's too late.

idag började min dag med att vakna, precis som alla andra dagar, hade lyckats somna med datan på, precis som alla andra dagar. sen blev det att göra sig iordning för skolan. det tar nästan exakt 20 minuter för mig att göra mig iordnig och då har jag inte hunnit äta frukost, om ni ville veta haha. tänker alltid, som ni kanske läst i andra inlägg att jag ska försöka gå upp tidigare för att hinna med frullen, men njaa får jag 5 minuters sömn så tar jag gärna den, när jag endå vet att jag kommer hinna till skolan, frukosten kan vänta! haha 

aha, efter det då så fick jag stjuss av pappsen till skolan. valde att åka enda till stan istället för bara till bussen eftersom den där jäkla malin har valt att byta ut tiden det är meningen att vi ska hinna ses på under veckorna mot CYKLING, vad är det för stil, huh?! 

i skolan blev det att ha samhäll, gjorde inte så mycket på lektionen mer än att kolla studentklänningar och facebook och lite. va inte riktigt koncentrerad i arbetet så kände att lika gärna kunde göra det när jag kom hem, men gjorde jag det, nae?! vad gjorde jag istället då? somna, aaaa!
haha juste sen på lektionen satt jag och åt chokald och kellan ville smaka, men så stoppa jag in choklad biten i munnen och kellan blev ledsen och trodde det va den sista, hahaha så stoppar jagin ennu två stycken och hennes min då, den va rolig ska jag säga er, HAHA men efter lite letande i väskan hittade vi faktiskt EN chokladbit till, hur coolt?! ASCOOLT

efter samhällen blev det en stanrunda med kellan, tänkte gå igenom varenda affär men inte ens efter en tredjedel tröttna vi och satte oss och käka kebab, precis som alla andra dagar! hittade på lite kodord och annat roligt som vi satt och skratta till och så efter staden for jag hemåt och somna på bussen och sen hemma kröp jag ner i sängen och somna till lite musik!

sen när jag vakna till liv igen så insåg jag att dhw började strax, så jag tog mitt glas med proviva mango och mina två kakor ner till vardagsrummet och såg på det med paaappa. sen upp igen, och nu sitter jag och lyssnar på "scary monsters and nice sprites" med skrillex, akustisk verison, superfin! sen kollar jag också på roligaprylar.se och ser att det finns massa baconsaker man kan köpa.

nästan så att jag är sugen, det finns: bacon air freshener, bacon bälte, bacon drink tablets, bacon läppglans, bacon mints, bacon popcorn, bacon presentpapper, bacon tandkräm, bacon tandtråd, bacon tuggummi, bacon tvål, bacon unisex parfym, bacon-tandpetare, baconchoklad, baconnaise, baconplåster, baconsalt, bacon tuxedo, godisbacon och en plånbok av bacon. haha, inte lite att välja mellan inte! :D

känns som jag har nåt extra roligt att berätta, men kommer inte på vad!! aja, kanske kommer på det senare. imorn blir det iaf att filma med kenny och mimmi, sen så om mamma hinner och har tid övningsköra kanske?! elleeer?! sen ska väl jag och nåra andra sätta oss på världens och kanske utgång, men det återstår att se, sista bussen hem går ju 5 över 11, menmen, finns ju taxi i värsta fall, hoho




E ni peppade?! JA, vi e riktigt jävla peppade!!

jahopp, en uppdatering om dagarna som gått låå! bara så ni vet så skriver jag vad jag gör alla dagar för min egen skull, så jag kan kolla tillbaka, så orkar ni inte läsa (KENNY) så är det därför dem är så långa, fast vissa gillar ju när jag skriver långa, som typ ... mamma, haha :D

onsdags: hade barteknik sen så blev det att gå hem till kellan tror jag? aa så var det, haha så kolla vi lite om london sen drog jag hem och kolla på chuck oh lite, juste fixa grejer till spexfotot också haha

torsdags: började med att vi hade nån som pratade om nån mässa i stockholm som vi ska på, sen så skulle nåra från östnytt ha en konferens nere i vårt hotell så jag och kellan fick dra på oss våra uniformer och servera och plocka undan efter dem hade ätit oh så, sen så var vi med på pyrets klassfoto som nårga i deras klass som inte va där haha :D sen blev det spexfoto för våran klass, alla var någon från nåt land och jag var en mexikan haha!

efter det kommer jag iinte ihåg vad vi gjorde, men efter skolan blev det alla fall att åka hem till mig och mimi följde med, så åt vi lite mackor och skulle kolla på horrible bosses, men båda somnade haha, sen åkte mimmi och jag la mig i sängen och lyssna på massa gammal musik hela kvällen

fredags: börjde dagen med projekt och jag och kellan fick det godkänt med vissa ändringar, sen så hade vi estetisk verksamhet då så var vi på visualiseringscentret och kolla på en 360 graders bio?! om rymden och grejer, sjuukt coolt!! och efter det blev det att dra hem och göra mig iordning, sen kom kellan så drog vi upp till mallan för en askul förfest!! och efter det fick jag och kellan stjuss av gurra, som fått körkort, till pulsan och så blev det en väldigt kul utgång!

lördags: blev att gå upp ganska tidigt sen fick jag stjuss av emme som också fått körkort, till jobbet, tjohoo! :D ganska seg dag men endå kul!! och efter jobbet, så gjorde jag mig iordning sen fick jag stjuss av snälla mammsen till kellan, så förfesta vi där lite själva med michelle också haha :D och sen efter det blev det en utgång, träffa på massa vi kände. men jag va så jäääävla trött så det blev att ta halv 2 bussen hem, riktigt skönt att komma hem skapligt :D

söndags: upp och jobba, kö hela dagen men det gjorde bara så att dan gick snabbare, efter jobbet så åkte linda, tina och jag till slushen och hjälpte dom att tömma alla slushar, sen så gick vi alla och kellan till safari för lite mingel och pytt i panna, astrevligt, sen blev det att få stjuss hem, så sov kellan här, och till kvällsmat blev det bacon och äggröra och sallad och vindruvor, haha :D sen somna vi till film!

och så idag: haha, då blev det att åka in och pröva studentmössor, är sjukt taggad för studenten!! sen så åkte jag och kellan till banken så fick hon fixa och trixa med det hon skulle, se blev det att åka hem och så satt jag bara vid datan, sov lite och så har jag duschat och nu ska jag fixa nåt gott oh äta och skriva lite listor på vad jag behöver haha :D


RSS 2.0