29-30/12

Igår blev det att sola igen, måste passa på nu när det äntligen är sol!! Fick också god frulle på hotellet som vi inte fått på väldigt länge. Efter att ha solat väldigt länge så blev det nudlar sen chill på rummet!! Sen drog vi och åt på joker och sen hem för kortspel, medan de andra drog ut så stannade jag hemma och sov tråkig som jag var. Ångrar dock nu att jag inte följde med eftersom de träffa våra aussie kompisar.. 

Idag så bytte vi äntligen boende till ett lyxhotell faktiskt!! Fyfan va glada vi var när vi kom, har tv, skön säng, två badrum med badkar och så fick vi också fina morgonrockar och tofflor! Så vi satte på oss grejer direkt och sprang bokstavligen runt av lycka haha!! Sen blev det baddags och powernap för att sen dra ut för att äta. Sen gick vi och shoppa och nu är vi hemma igen och ligger och slöar framför tvn i vårt lyxrum.. så jäla fäääättt!!!

Och imorn är det nyår, helt sykt!




26-28/12

Det blev iaf lite fest på juldagen, hade jättetrevligt!! Träffade två sköna australiensare som vi pratade med rätt länge och som vi bytte Facebook med så får väl se om vi stöter på dom igen! 

Nu de senaste dagarna har vi haft strålande sol!!!!! Så jag har varit glad. Så dagarna har mest gått ut på att sola, äta, spela kort och bada i poolen. Hyrde också tvn en kväll så då såg vi på en skräckis och så titanic. Asso mår så dåligt av att se den, blir så himla ledsen att en sån snygg kille måste dö.. iaf sen har vi inte hittat på så mycket mer.

Idag har vi alla fall legat och pressat i solen tills den försvann så lite brunare har vi allt blivit. Sen gick vi ner till stranden för att se solnedgången och därefter blev det lite shopping sen hem! 




23-25/12

I förrigår gjorde vi inte mycket för världen, kan bero på att det regna.. aa det var det jag hade att berätta om i förrigår. 

Igår var det ju faktiskt julafton, regnade då med, yeeeees. Fan vad jag älskar regn, finns inget mer uppfriskande och roligt som regn. Snälla kan det inte regna hela tiden, skulle bli så fruktansvärt glad!!! Regn <3 Evelina. 
Iaf, nog om regn. Dagen började faktiskt med att vi lyxade till frukosten genom att gå till joker och äta sen gick vi och köpte lite dvd filmer och hyrde tv. Så blev det att titta på four christmases och upp. Sen gjorde vi oss iordning för middag, riktigt gott!! Sen blev det hem igen, de andra var partysugna så de tog några öl sen begav de sig utåt medan jag facetimade med släkten som hade julklappsutdelning, så då fick jag vara med dom fast på storbild på paddan. Så fick jag också julklappar som farbror jonte fick öppna åt mig!! Sen efter det kollade jag på perfect stranger innan sängen kallade. 

Idag så var det soligt ute, WOOOOPIDOBIDOO!!! Så vi la oss självklart vid poolen för att sola, sen skulle vi dra oh äta. Gick till samma ställe som igår men idag var det inte lika bra, skitdålig service, fick fel mat sen när jag äntligen fick det jag skulle ha var kycklingen helt rå inuti så lämnade tillbaka tallriken så får jag tillbaka den exakt samma maten som innan bara att de värmt kycklingen i mikro, BLÄÄÄÄ!! Sen beställde vi efterrätt, inte den godaste plus att de andra tjejerna fick vitlök i sin.. haha asså. Så efter den mardrömsmiddagen så gick vi hem och duscha för att sen ta en powernap. Men istället har jag legat och kollat igenom min Twitter, och kom då underfund med vilken rolig människa jag är. Har en fantastiskt rolig humor, skrattade till många ggr och undrar varför jag inte har så många följare. Borde vara känd! Blir väl det så småningom! 

Nu ska vi nog äta lite nudlar sen göra oss iordning för fest!! 

God jul på er alla!



19-22/12

Hopp, mådde lika dåligt om inte värre dagen efter. Usch och blä. Inte kul att bo på hostel när man är sjuk, och speciellt inte kul att vara sjuk när det absolut inte finns någonting att göra heller eftersom wifi suger överallt. Så fick ligga där under en för liten filt och frysa ihjäl hela dan. Ville bara hem till min egna säng och har seriemaraton! 

Sen dan där på mådde jag hyfsat så vi gick ner oh la oss på stranden nån timma sen kom självklart regnfanskapet, fyfan va arg jag blir att det ska regna hela jävla tiden! Så vi gick upp och spelade lite kort med Simon och Rasmus sen följde vi med dom till en restaurang och fortsatte spela lite kort. Efter det blev det att slappa lite och göra sig iordning, kände mig fortfarande hyfsat bra så var ju tvungen att festa när det var sista kvällen på gili. Men det var askul, började med massa drickspel, beerpong, joss shots och lite mer drickspel sen drog vi vidare ut och hade det jättekul sen slutade kvällen på stranden med en gitarr haha!! 

Dan efter vaknar jag upp med en sandlåda i sängen och går upp för att packa det sista sen drog vi oss mot båten. Började må dåligt igen och kände mig typ svimfärdig så det hjälpte ju inte att äckelbåten skulle vara 40 min försenad, nae det gjorde verkligen ingenting.. sen blev det en jobbig båtresa tillbaka, då det var massa vågor så kunde inte sova eller sitta på något bra sätt, mådde illa och fick jätteont i ryggfan!! Efter båtresan åker vi minivan hem som tog sjuk lång tid den med plus att chauffören inte kunde köra bil..... aja sen kom vi alla fall tillbaka till hotellet så då blev det bara att äta sen hem för att ta en efterlängtad dusch sen sova eftersom jag kände mig sjuk igen, såklart. 

Idag regna det.. så blev att gå till ett shoppingcenter för att se på bio och hobbit 2 var den enda som gick, så även fast ingen av oss sett ettan blev det den ändå haha! Sen gick vi hem, lämna tvätt, spela kort och sen gick vi oh la oss. 

Har lite hemlängtan nu, kan bero på att det regnar här hela tiden och att man kommer missa all den goda julmaten!! Nästa år ska jag va hemma över jul. Känns så jävla ovärt att vara här när det regnar... aefan blir jättesur när jag tänker på det. När vi ska tillbaka till Thailand är det ju högsäsong så om det regnar då vet jag inte vad jag tar mig till!

Så, tack för att du stod ut och läste mitt hatinlägg! Herrå 

OCH SÅKLART GÅR DET INTE ATT PUBLICERA INLÄGGET, fyfan vad jag hatar det här!!!!!!!!!!!!!!!!


Blev på bättre humör när bästa mamma skicka den här bilden:





16-18/12

Ae fyfan kan inte beskriva med ord hur mycket jag hatar blogg.se!!!! Fyfan, tar världens jävla tid att lägga upp ett inlägg plus att det inte funkar ibland så allt bara försvinner. Äckel blogg.se!!

Hopp, får väl skriva ett nytt då.. i förrigår så gick vi och kollade på hostlet vi bokat över jul, det låg för långt bort från stan så blev att avboka direkt. Så ska förhoppningsvis bo kvar där vi redan bott än sålänge, eftersom vi gillar det där. Sen så blev det lunch och powernap sen gick vi och käka på joker. De spelade asbra partymusik så alla blev taggade på fest, så vi gick hem drack några öl sen vidare mot en bar där vi hängde hela kvällen. Dock blev det hemgång tidigt eftersom jag och Linda skulle upp tidigt dan efter.

Så igår gick vi upp när taxichauffören kom och knackade på dörren vid kvart i 7.. så tog han oss till padangbai där vi sen tog en båt till gili trawangan. Det är jättemysigt här, inga bilar bara cyklar och häst och vagn haha. Så direkt när vi anlänt till hostlet så la vi i från oss väskorna sen följde vi med några killar för att snorkla!! Sen blev det hem för powernap och på kvällen så körde vi massa drickspel med hostlet för att sen dra vidare mot fullmoonparty, sjukt rolig kväll med trevligt folk. 

Dock mådde jag inte alls bra imorse när jag vaknade, kändes som jag hade feber.. så har inte gjort så mycket idag, gått runt lite och sovit. Sen blev det middag och den spenderades med folk från hostlet på en restaurang där de hade svensk mat!! Sen gick vi hem och jag har bar legat i sängen, inte mått bra alls! Hörde dessutom hur alla andra hade kul och festa utanför dörren.. inte ok. Så kom också några höga personer som käkat svampar in rummet och la sig i en säng där de skrattade hysteriskt och trodde att deras ben skulle gå av eller nåt "are my legs ok????", sen lät de som apor.. haha asso aa lite roligt att lyssna på. 

Aja hoppas jag mår bättre imorn! 




14-15/12

Igår tänkte vi ju sola men såklart blev det mulet och regna lite, så vi gick oh shoppa lite sen satte vi oss på en restaurang! Efter det blev det hem för att duscha och chillidilla innan vi började göra oss iordning för utgång. Så efter några öl drog vi vidare ut till en bar!! Riktigt rolig kväll, träffade två australiensare som vi hängde med, den ena rockade strippålen haha. Sen bestämde vi att de skulle lära oss surfa idag och gick hem. 

Men idag försov vi oss ganska rejält och mådde inte alls så pass bra för att kunna surfa. Synd, ville ju testa, dessutom skulle de vara fooo free! Aja så det blev lite poolhäng och sen käk på restaurang och nu ligger vi oh slappar. Se vart vindarna tar oss ikväll! 




12-13/12

I förrigår kom vi till kuta igen, checkade in på samma hotell som vi hade innan eftersom vi gillade det. Och just det på vägen tillbaka så gick båda mina skor sönder.. så var tvungen att akut köpa ett par nya. Så ropar en säljare, som antagligen såg att jag behövde skor då jag gick barfota i regnet, "skor, 10 000!!!" (Typ 5 SEK) åhfan billigt tänkte jag så går dit, så säger han "en sko kostar 10 000, ska du ha båda blir det 20 000.." asso haha, vem fan köper bara en sko?!?! Aja, slog till på dom. Visade sig vara ett par skor av märket ballibong (hahaha) och var aningen förstora och skavde som fan!

Efter det gick vi och åt på favoritrestaurangen sen hem för kortspel!

Igår så gick vi upp skapligt för att lägga oss vi poolen sen blev vi rastlösa och kom på idén att vi skulle försöka hitta stranden, men istället hittade vi ett shoppingcenter som hade bio, så vi gick på filmen homefront, sjukt bra!!! 

Idag så hade vi bokat en taxi som skulle ta oss till lite olika ställen i Bali. Vi fick se ett ställe där de vävde grejer(?) och målade tryck på tyg, guld och silver affär, stora målningar, ett fint tempel, massa risfält, en vulkan, ett ställe där de gjorde kaffe utav bajs från en konstig kattart och olika kryddor, se lite av staden ubud och slutligen gick vi på någon balinesisk dans/pjäs. Tråkigaste jag varit med om haha, dansade lika segt som sengångare och sjöng nåt konstigt som man blev helt cp av att lyssna på.. sen åkte vi hem igen!! Så det har varit en händelserik dag för oss minsann! 

Juste blev också en pinsam tystnad när vi frågade chauffören om han råkat köra på en hund nån gång (de springer fritt här överallt) då fick vi iallafall det här svaret "jag brukar köra på hundar på natten, då tar jag hem den, sparkar ihjäl den, sen blir det soppa utav den. :| 
Han åt katter också (!!!!!) 

Nu har vi iaf precis ätit lite nudels och kört lite kort så nu är det sleepytajm! Imorn blir det poolhäng, kanske shopping och sen utgång!! Woop woop, ska bli skönt att platta håret och sminka sig.

Herrå




9-11/12

Jahopp, finns inte så mycket att uppdatera om haha! Ligger mesta dels i poolen, på rummet, sitter och äter mat eller spelar kort. Lever livet rättare sagt! Men igår gjorde vi faktiskt en snorklingsutflykt, stannade på två ställen, ett var inte så jättebra, man såg massa fiskar men man simmade jättenära korallreven så man nästan rev sig på dom. Nästa stopp var roligare, det var asströmt vatten så man låg bara och flöt medans man kollade på firrarna i havet. Det va kul!! Haha

Aa det var väl det, idag ska vi sola vid poolen en sista gång sen drar vi tillbaka till kuta!







6-8/12

I förrigår blev det mest bara poolhäng, käka mat och chillaaa! Sen mot kvällen köpte vi lite dricka och förfestade i jenny och Jessicas rum. Därefter drog vi till skygarden, men idag var det inte alls lika kul, folk som uppträdde på scenen och sen äckliga killar som följde efter oss.. när vi inte orkade mer drog vi och fyllekäka sen hem för att sova! Fyfan, inte sovit så skönt på aslänge, sov som en prinsessa!! 

Igår så blev det också poolhäng och käk. Senare tänkte vi att vi skulle på bio så åkte till ett shoppingcenter men med vår otur går det såklart bara en film vi redan sett och en annan indonesisk film, haha nej tack! Så det blev god mat och dessert på restaurang istället sen hem för att sova.

Så idag gick vi upp tidigt för att ta båten till lembonga, så kom vi till vårt hotell! Jättefint, bor i en bungalow precis vid stranden och poolen! Asmysigt, så här tänkte vi ta det lite lugnt några dagar sen åka vidare. 

Så när vi kom hit har vi mest legat i poolen som alla andra dagar sen blev det massa kortspel och nu gör vi inte så mycket!






4-5/12

Sista kvällen i Singapore spenderade vi först på nåt litet hak (heter det så?) med en trevlig tysk, Fabian, från hostlet! Där åt vi kalla nudlar med soja. Inte världens godaste haha.. sen så gick vi tillbaka och pratade massa skit. Så ville han att vi skulle följa med ut men tråkiga som vi var stannade vi hemma.. skulle ju faktiskt upp tidigt dan efter haha!

Så igår tog vi tunnelbanan till flyget! Så flög vi faktiskt till Bali om ingen redan hade förstått det haha. Första intrycken var bra, checkade in på ett hotell med POOOOOL!!! Som vi längtat efter det. Så det blev självklart massa plask i poolen sen gick vi och åt och lämnade tvätt, sen blev det hem för en alldeles för lång powernap. Sjukt jävla trött när vi blev väckta haha. Bestämt att vi skulle parta men var inte alls pepp alltså. Så vi gick och köpte några cider sen hem för att göra oss iordning!! 

När vi väl tagit på oss skorna och gått utanför hotellet och hittat skygarden, en nattklubb, så blev vi genast taggade. Köpte inträde som man sen fick ut i dricka så inte alls så farligt, dansade och hade askul!! Sjukt många som passade vidare massor av sin dricka till oss MEN så duktiga vi är och tackar nej. Känns inte riktigt säkert att dricka nåt som inte är ur flaska här! Sen var det massa som insisterade att försöka prata med oss på ett dansgolv där man inte hör ett skit förutom musiken, ååh jobbiga jävlar haha.. 

Efter utgång blev det världens äckligaste pizza till fyllekäk sen hem för att sova i världens skönaste säng!

Idag så gick vi upp, fick god frulle för en gång skull, sen har vi plaskat i poolen, ätit lunch, hämtat tvätten och snart ska vi möta de andra brudarna som kom till Bali idag!! 






30/11 - 3/12

Okej, vad har hänt sen senast då! 
Jo, de två sista dagarna i kota kinabalu så gick vi på stan en heldag och gick på bio, hunger games 2! Dan därpå vaknade vi av världens oljud utanför fönstret, visade sig vara en marknad! Så vi gick ut och kollade där lite, och dom hade massa djur i bur.. katter, hundar, sköldpaddor, kaniner och fåglar :(( såg helt döda ut där i värmen, ville köpa alla! 

Sen fanns det inte så mkt mer att göra så blev att gå på två biosar till haha, då blev det frozen och battle of the year! 

Igår så tog vi flyget till Singapore, när vi ska ta taxi till hostlet får vi världens surgubbe som först säger att han vet var det ligger sen väl i taxin har han ingen aning och fattar inte ens adressen vi ger honom och så blir han typ assur, jävla stolpskott!! Så fick vi inte ens byta taxi. Aja, sen var vi framme, checkade in på ett hostel och tog ett rum med 14 bäddar, såg ut som de bara placerat ut sängarna där de fick plats, och en våningsäng mitt i allt haha!!

Senare så gick vi på nattsafari, jättemysigt! Satt i ett typ av tåg som tog oss förbi massa djur sen fick man hoppa av och gå lite själv! Så massa roliga djur och flera såg ut som blandningar av två djurarter haha!! Gillade nog bäst uttrarna, så himla söta!!! 

Sen blev det hem och försöka sova, var en jävel som snarkade som ett monster men lyckades somna med hörlurarna som tur va! 

Idag har vi inte gjort så mycket, gick till nåt som skulle vara ett shoppingcenter men fanns inga butiker vi kände igen så nu sitter vi i lobbyn och väntar på att käka middag! Skulle till det riktiga shoppingcentret egentligen men så började det spöregna så vi skippade det! 

Imorn dar vi äntligen vidare till Bali, woop woop





RSS 2.0