Can I take you, take you higher?

i onsdags blev det stan med emme, mallan och hanna!! satte oss och fika sen gick vi och kollade lite, hittade iiiingenting. även fast jag var sugen på att spendera pengar :( sen solade vi och sen blev det att åka hem. hemma så kom jag lagom till grillspettet mamma hade med sig hem till mig, så åt det och kolla på vampire diaries, sen skippade jag faktiskt att hänga med ut, förvånande!! istället såg jag på hairspray och åt mackor med emmeluttan!! 

i torsdags blev det upp och jobba, fick vara i portioneringen, gick asbra sen efter jobbet kom jag hem och sov till ganska sent, sen gjorde jag inte så mycket mer.

i fredags så gjorde jag exakt samma sak, jobba i portioneringen på safari sen hem och sov haha.

och så igår så jobbade jag, satt i kassan hela dagen sen efter jobbet blev det att åka hem så planerade jag att stanna hemma och bara ta det lugnt med massa godsaker och kolla på vampire diaries, men sen blev jag taggad på att göra något, så jag och emme drog in till manesa och satte oss där ett tag och hade det trevligt, sen kom tilda och mimmi förbi, sen drog vi till pulsan. blev en väldigt rolig utgång! natten slutade med lite pomme på max sen fick vi stjuss hem av snälla tildutt!! 

idag så jobbade jag, sen kom jag hem så har jag ätit lite, sen har jag suttit i skype med kellan i typ 4 timmar haha. oh nu ska jag se filmen duplex som jag velat se aslänge, men glömt bort hela tiden haha!

och imorn börjar praktiken... inte alls sugen på att gå upp klockan 6.. :(


You light up my world like nobody else.

i söndags blev det att sitta vid datan, kolla på vampire diaries, lyssna på musik och äta. senare gick jag och mötte emme och mallan så gick vi till konsum oc köpte massa gotteri så gick vi hem till emme och kollade på bigbrother premiären sen på filmen how to loose a guy in ten days eller vad den nu heter haha. såg kanske 10 min sen somnade jag hehe. sen blev det att gå hem i det iskalla vädret. 

i måndags så följde jag med emme och mimmi till staden, gick runt lite och åt kebab. efter det så blev det att åka hem, så följde också kellsan med mig, så satt vi och planera en liten lista inför vår utgång på trappan haha. sen så gjorde jag mig iordning lite sen kom emme och hämtade upp oss så åkte vi till olle, där massa mer var. men sen var det bara jag, kellan, mallan, jessica, olle, alex, lillis(?) och martin kvar, så blev det lite ölspel och andra spel och lite jacuzzi bad, sjukt trevlig kväll!! sen blev det att gå hem i kylan vid lite över 4 kanske. så kom kellan och jag hem till mig vid 5 och somnade ganska fort haha.

igår så vaknade vi åt lite frulle, sen drog hon och jag blev upphämtad av mimmi för att åka till maxi med mallan och emme också. så inhandlade vi lite semlor och annat gott för att sen åka till roosenknoppen och fika liiite! efter det så fick jag stjuss hem. och så blev det att gymma med mamma! sen så kom jag hem gjorde mig iordning så mötte jag upp emme och malin så gick vi en promenad sen hem till emme och kollade på film, som jag somnade till igen haha.

och så idag har jag inte gjort så mycket än, har precis fixat iordning mig så kommer emme snart så ska vi malin och hanna åka in till stan och shoppa lejte!! sen får vi se vad som händer. 



För här kommer monstergaaaapet!


I don't want no part of this, don't bother this, I said it over and over.


No, you never were, and you never will be mine.

onsdag: hade religion, efter det så blev det stan med mimmi och mallan för att sola, sen efter de så åt jag och mallan lite kebaaaab och efter det följde jag med henne till stallet!! efter stallet följde jag med henne hem, så prata vi och kollade gamla hultakatalogen, fyfan va folk har förändrats haha. sen kom mammsen och hämtade mig 

torsdag: hade hotell, eller jag försov mig lite så kom senare, ovärt att komma över huvudtaget för vi gjorde absolut ingenting... sen slutade vi vid 2 kanske så åkte jag hem, tror jag haha. NAE, det gjorde jag inte alls det. jag följde med mimmi hem så bjöds det på milkshake och hamsterpaj spel medans mimmi skulle försöka ta en powernap haha, sen kom tilda och efter det gick vi ner till becca och planerade magaluf! och i all fart blev det att vi bokade en resa och flyg haha, sen blev det att dra hem och duscha och kolla på sista gossip girl avsnittet som går att se... buhu.

fredags: hade projekt och handledarmöte, sen redovisa mimmi och emma om sitt projekt! sen fick vi reda på att hotellet vi hade bokat inte gick att betala med kortet vi betala med och att vi inte kunde vara 5 stycken i rummet, så då blev det lite panik eftersom vi redan hade bokat flyg som inte gick att avboka!! men så efter projektet så åkte jag hem sov lite, lyssna lite på musik, körde lite worms, lite gta och lite ssx med broder, sen kom mallan så gjorde vi inte så mycket, sen kom tildutt så fortsatte vi att inte göra så mycket sen åkte vi till becca för att hitta ett nytt hotell, och det gjorde vi. ville även byta datum på flygresan men det skulle gå på 5000 extra att omboka.. så njaaa. seeen efter det kom emme så drog jag emme och becca ut, ingen höjdare inte så drog till max och åt istället sen hem.

igår: satt i skype med kellan och mimmi sen blev det att fira kusinen adam som fyllt 18, och efter det så kom jag hem och gjorde mig iordning sen åkte jag och mimmi in till kellan och kollade på melodifestivalen med michelle och jonna också! sjukt trevligt hade vi sen bar det av till puls, trevligt till en början, en kille som kom och pratade med mig och mimmi om att han åkt till australien direkt efter studenten och det lät askul, vill nästan köra på det haha. sen så blev kvällen ganska långtråkig, sen kom snälla roosenknoppen och hämtade mig och mimmi så fick vi stjuss hem! JUUUSTE .. hur kunde jag glömma. tappade också min allra käraste ägodel, ipoden, på cementgolv, skärmen gick sönder buhu.. och eftersom jag inte vill lägga pengar på en ny eller fixa skärmen så får man göra vad som behövs för att den ska kunna användas iaf haha!

idag: inte göra ett piss, kanske spela lite tv spel och kolla på vampire diaries och äta förstås. sova med.

ganska fin ändå.



Its funny to me how you've turned into such a joke...

hopp gårdagen blev som jag tänkt, började inte plugga förrens vid kl 9, sen till andra rummet för att spela lite tvspel orkade jag knappast. första gången jag gick upp ur sängen och rummet var nog runt 6 tiden haha.. illa! dagen slutade med att prata i skype med klassmatesen. invigde alla hjärtans dag gjorde vi ju också.. yippi...

iaf idag, alla hjärtans dag har gått ut på att ha ett litet seminarie på samhällen. efter det drog jag och kellan hem till henne, trodde jag skulle ha lite sällskap på denna oerhört roliga dag, men det visades sig att hon hade körlektion så tog första bussen hem. hade verkligen ingenting att göra så somnade till en intervju med hanna widerstedt på 1 timma och 25 minuter som jag lyssnade på .. haha. sen har jag tröstätit TVÅ stycken panpizzor till gossip girl.. sen så åkte jag och mamma ner oh gymmade lite. nu jäklar ska jag ta tag i det och få bort fettet på magen och höfterna hahha.. sen hemma så duschade jag och satt vid datan och nu ska jag somna till gossip.

juste, det var endast en snäll själ som sa glad alla hjärtans dag till mig, forever alone.. sen fick jag en händelse på facebook (min första på hela dagen) tänkte: åååh kanske nåt om alla hjärtans dag, visades sig vara nåt från igår som inte hade kommit upp förrens nu tydligen. ännu en gång, forever alone.. så eh aa, glad alla hjärtans dag på er.. eller aa nu är jag ju en halvtimma för sen men men. 


Stay with me.

känner att jag kan blogga lite nu så slipper jag det sen, vet ju ändå vad dan kommer ut på hah. jag ska äta frukost till gossip girl, sen ska jag nog duscha och lite, sen blir det gossip girl igen sen blir det att försöka plugga och efter det om jag orkar (orkar ta mig från rummet till andra rummet alltså) blir det att köra tvspel. sen vet jag att jag inte kommer ha pluggat förrens kanske 8 ikväll så då blire väl att kötta med det och kanske sitta på facebook. men nu kom jag också på att jag kanske ska gymma med mamma vid 8, eller? aja vi får se. hah. sen kommer jag nog somna till gossip...

och så älskar jag teenager post!



No one else can feel it for you, only you can let it in.

juste grattis till mig själv på min namnsdag idag också!! gillar att det va linda, enhetledaren på farmors, som sa till lenny att det va min namnsdag som sen sa till mig, hih. aja tack så miiicket!!


I never knew that I could be this way.

ahopp, i fredags så hade vi ju projekt sen blev det att åka hem och somna i sängen. sen tog jag bussen till kelseyshit så blev det en fin middag med kinamat som förrätt och pizza som varmrätt haha, sen kall cola till, MUMS! sen kollade vi på the voice sverige och lite så sen fixade vi oss sen bar vi i väg till bowlingen, men där var det inte så kul så drog till puls, inte så kul där heller. typ inget folk så kellsan, mimmi och jag drog hemåt. så blev det att sova hos kellogs!

igår så kom jag hem vid halv tre kanske så gjorde jag inte så mycket, kollade på gossip girl och gjorde mig iordning och lyssnade på musik. jappjapp. sen vid halv åtta fick vi lite gäster så det blev att äta lite tapas och sen fick jag stjuss till mallan! hos mallan var det förfest för fulla muggar, haha eller tomma kanske man ska säga. sen åkte vi till puls och röjde, sjukt kul kväll, träffade massa man kände och så, lite jobbigt att alla försvann bara.
kollade på min mobil idag, smsen från tilda och malin löd:

00.41 - var?
01.11 - Utebaren
01.12 - Lövgren
01.13 - Utebqren
01.13 - Utebqren
02.04 - Utevlg
02.04 - Ga utåt
02.05 - Stora!!
02.07 - Stora längst fram
02.21 - Smsa!
02.22 - Stora längst fram åt höger. ;)
02.37 - Utanför!!!!!!!!!!!

haha.. och mina sms var: Var är ni??? Varär ni? Var är du?

lite rouligt. iaf slutade med stjuss hem och somna gott. idag har jag bara suttit vid datan, kollat gossip och ätit. nu ska jag äta igen, TJING!


Opposites always attract.



vi är ute ikväll, ring 112



Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av.

förbered er på ett JÄÄÄÄÄTTETRÅKIGT inlägg. skriver endast så att jag slipper skriva värsta boken sen.

iaf i tisdags så hade vi samhäll, gjorde inte så jättemycket som vanligt, sen efter det så åkte jag hem.. hade inget oh göra så kom linda och jimmy, så installerade vi äntligen klipprogrammet, sen kollade vi lite på roliga klipp haha. sen så drog dom och jag tänkte kolla på gossip girl, mamma kom också hem med grillspett, GOOOTT!! så åt det till gossip, sen så la jag ifrån mig maten och somnade runt halv 8, vaknade igen vid halv 10 somnade om och vaknade halv 12, seeen somnade jag igen och vaknade 5, och gick upp halv 6 bara för att jag var så himla pigg. så såg lite gossip sen blev det iväg till skolan

då hade vi heldag med religion, rolig men ganska så oseriös lektion. garvade åt ingenting och hade det kul! sen så efter skolan hängde jag med mimmsan hem, vi ritade lite, lyssna på musik och åt. sen kom mamma oh hämtade mig så åkte vi hem, sen drog vi ner till åby gymmet och tränade lite, micket trevligt!! hoppas det inte är så mycket folk runt 12 på dagarna för då kan jag gå ner  och träna själv också!!

sen efter det så blev det duschen sen somna till gossip!

idag så hade vi heldag med hotell, satt endast med ett bokningsprogram heeela dan. bra att lära sig, men sjuukt tråkigt. sen efter skolan blev det att sola med mimmsan sen hemma så åt jag lite sen kom linda och jimmy på besök en stund, sen drog dom och nu har jag suttit i skype med kellan exakt 1 timma 53 minuter och 20 sekunder haha. men just nu sitter vi bara tysta hahaha :D

iaf imorn blire lite projekt arbete sen vid 11 på kvällen blire bowling med några i klassen sen utgång! hoppas kellan håller det hon lovat. ANNARS!!...



In the night, the stormy night, she closed her eyes and dreamed of paradise.

i lördags så firade jag ju oscar, så var hos jonte med lite av släkten! sen så åkte vi hem, hemma så gjorde jag mig iordning och sen fick jag och mallan stjuss till kellan. där så var vi några tjejer, så åt vi god mat och pratade massa. sen så kom några booys, så körde vi lite ölspel och sådäääär, sen blev det vidare till pulsan, där vi hade det trevligt. sen kände inte jag för att ta taxi hem så tänkte åka med halv två bussen. och bara för att vara på den säkra sidan var jag vid hållplatsen typ tjugo över.. då ser jag att bussen inte ska gå förrens tio i 2.... så fick sitta där i min ensamhet i kylan och vänta på bussfan. BLÄÄ. sen hemma så somnade jag till gossip

i söndags blev det att göra absolut ingenting.. låg i sängen hela dagen och deppa. naerå. men hade det tråkigt iaf. skrev lite i mitt fina block sen så kollade jag väl på gossip och gjorde inte alls mycket mer. 

idag så tog jag en lång dusch sen så städade jag faktiskt mitt rum och rensade lite kläder. sen har jag bara kollat på gossip och ätit, och nu ska jag fortsätta med att kolla på gossip sen sova. för imorn har man ju skola. BLÄÄ. 

så det var väl det.. godnatt!!



Your face it haunts my once pleasant dreams, your voice it chased away all the sanity in me.

hopp, maten var god och bion var bra!! micket lyckad kväll!
fast var lite pinsamt, råkade slänga in min väska i någons huvud när jag skulle tränga mig till min sittplats.. trampade alla på tårna ocksåå... PIIIINSAMT

imorn blir det att fira kusinen oscar, sen blir det mat med tjejerna hos kellan sen uuutgåång!!


One day when the sky is falling, I'll be standing right next to you.

inlägget skulle vara upplagt igår, men aa bloggen cpa hehe..

färgade ju håret i måndags.. såg ut som ett/en (?) emo. blek var jag med. buhu
men iaf i tisdags så hade vi samhäll, kollade på en tecknad film på FRANSKA om israel (?) hahah. sjukt tråkig. sen efter lektionen så åkte jag och mimmi oh solade, sen blev det att åka hem och inte göra så mycket.

i onsdags så hade vi hel dag med religion, sen efter det så följde jag med mimmsan till blacka, så gjorde vi lite milkshake och åt lite chips (senast jag åt chips var FÖRRA LÖRDAN, dutti tjej!!!) sen så skulle vi kolla på någon film, kommer inte ihåg vad den hette, somnade iaf hehe, sen kom mammsen och hämtade mig så åkte vi till åbygym och köpte ett gymkort till mig så nu jääklar! sen hemma så var linda och jimmy på besök, skulle få ett klipprogram, men det fanns inte på hårddisken så blev nya twilight filmen haha. 

igår så hade vi hela dag med hotell, gjorde inte så mycket eftersom vi har en vikarie som inte vet vad vi behöver jobba med.... så fick sluta tidigare. efter skolan så åkte jag och mallan till stan och gick lite, sen så solade vi. mååste ju bli lite brun så man inte ser så blek ut haha. sen efter det så tog vi bussen hem till mig och gjorde milkshake och pomme med sås! sjuukt gott. åt det till twilight filmen, men stängde av den sen för att den var så himla seg!! så körde vi lite alfapet istället, sen följde jag henne en bit till träningen, sen hemma igen gjorde jag inte så mycket, som vanligt haha.

och så idag, ledig! vaknade halv 8.... men somnade om sen och vakna halv 9 haha. så kollade lite gossip och käkade frulle, sen somnade jag igen vid 12, halv 1 och vaknade vid halv 4. satt lite i skype med mimmi och kellan. länge seeen ju. och nu ska jag väl börja göra mig iordning, vid halv åtta ska jag och mina fina kåmpizar äta på gu va gott sen se på bio!! 

så seeya, här har ni lite fina printscreen bilder på kellan i skype, hähä


RSS 2.0