Tears don't mean you're losing, everybody's bruising.

hoppedihopp, i lördags blev det lite shopping i åsane med michan och emmsan, sen för att lyxa till vardagen lite så keeeka vi cheeseburgare på donken, jajamen. värt hela 25 norska kronor. efter det skulle vi handla mat, skulle gå in på meny för att kolla om det var lägre priser än på rema. och vem tror ni jobbar där då? joo han som fråga mig på dejt och gav mig sitt nummer. så jag bah gaah gå fort gå fort gå fort.. så tror inte han såg mig som tur va hehe! fick lite smått början på hjärtattack, nae skoja bara.

men iaf sen blev det matshoppande på rema för att sen åka hem och laga lite pasta med pesto och kyckling. sjuuukt gott. så kollade vi inte på melodifestivalen samtidigt, för nae det valde ju att inte fungera såklart. så vi såg på nån heartbreaker istället, roligt det med. efter maten skulle jag hängt på kellan och marre till sjöboden, men alltså muffins, bullar och annat gott lockade mer tyvärr. så stannade hemma med micha och tilda, koseeligt. sen vid halv 11 tiep då fungerade melo, så såg på det sen blev det läggdags, wööhu.

på söndagen så blev det en låååång sovmorgon (tror jag) sen blev det storstädning i lägenheten och efter det blev det pannkisar till middag. ochsåå läggdags efter det!

och i måndags efter jobbet kommer jag inte ihåg vad jag gjorde, men antagligen inget speciellt haha, men igår så blev det iaf lite ugly betty och sen skulle micha och kellan till killarna för att kolla på fotboll, men eftersom jag är så rolig och måste gå och lägga mig redan vid 9, halv 10 så stannade jag hemma. men såklart så börjar jag skypa med en saknad mimmi, så då blev det inte läggdags förrens halv 12 tyypp. men man var ju tvungen att ta igen allt man missat! och det kändes idag kan jag säga er. somnade nästan när vi åt frulle på jobbet, sen kunde jag knappt öppna ögonen till klockan slog lunch, och på lunchen när jag spela candy crush på mobilen så somnade jag och höll på att tappa den för att den sakta gled ur min hand, men hann vakna till precis innan det hände som tur var. sen var jag lika trött efter lunchen och på bussen hem så sov jag så hårt att jag nääästan missade min hållplats haha. aa sååå atteeee idag blir det läggdags en aning tidigare haha, alltså snart!

det var det, herrråååå


You'll be alright, no one can hurt you now.

Igår efter jobbet blev det lite soffhäng med michan, sen när marre kom hem så bestämde vi oss för att baka muffins!! Men innan vi började baka så blev det lite FaceTime med mami och papi, fick också träffa Linda Lollo och sawiii hoho! Blev massa skratt och fula miner, sånt man är bäst på alltså haha. Sen blev det också lite FaceTime med farmor ossååå, träffat nästan hela släkten idag! Kände att det var behövligt !!

Sen blev det muffinsbak då, skiiiiiiitgoda blev dom!! Så åt vi dom framför he's just not that into you, bästaste filmen. True shit moments heela tiden! Eftersom att den filmen tog upp många pratämnen så blev det massa tjejsnack och muffins igen efteråt! Myycket godkänd fredagskväll så att säga, yeeeey

Idag blir det en stadstripp i åsane med Micha och Emma, sen senare ikväll blir det nog sjöboden med härliga filurer!


Don't let me get me, I'm my own worst enemy.

blev tvingad av mimmi att blogga även fast jag inte har något roligt att dela med mig av! meeeen sen senast jag blogga har jag bara jobbat, kommit hem och lagt mig i sängen för att kolla på antingen top model eller ugly betty. sen blir det lite mat sen är det dags att sova igen! japp det var väl det, bara två jobbveckor kvar sen är det lite semester i sverige som gäller, gaah!

en rolig sak är alla fall att emmepemme kanske kommer hem från zansibar i april då vi också kommer hem, och då är typ hela gamla gänget samlat igen, FYFAN VA KUL VI SKA HA DET!! ååh. en till rolig sak är ju att det faktiskt är fredag igen redan imorn, asso tiden går ju snabbare än blixten, det var fan måndag igår!!

ae men till en väldigt tråkig sak, nu måste jag sova! haaa dé


Allting kommer bli bra tillslut, om du bara låter allting va.

känner mig lite som grumpy cat just nu. vill ha gucci och hugo bredvid mig för att få mig på bättre humör. vart är ni när jag behöver er som mest?!?! :( fan.. aja, alla får ha sina deppkvällar ibland och ikväll är min. pratade också med farmor förut som jag verkligen hoppas blir bättre!!

No one knows who you are, just another girl alone at the bar.


Life's too short to settle down with someone who doesn't know what they want.

i fredags så blev det ju sjöboden med micha, tilda, johannes och johan. riktigt mysigt, liveband och grejer. sen folk som gick upp och dansa haha, dit måste vi gå fler gånger! igår så fick jag min efterlängtade sovmorgon, så jäävla skönt. sen hände det inte så mycket, sov lite i soffan. men vid 6 kom emma så kollade vi lite på film sen drog vi och micha till kiwi och handlade inför vår tacokväll. sen på vägen hem så såg vi att det brann i en lägenhet så vi var tvungna att gå förbi där, lite obehagligt att se faktiskt! men sen kom vi hem och började laga mat och åt den framför melodifestivalen så kom också tilda och kellan och joina oss efter deras jobbpass. koseligt!! efter det så tänkte vi att vi skulle se på skräckfilm, valde pulse som handlar om ett datavirus typ och så får datan vi kollar på en virusattack och stänger av sig sååå vi valde en annan film haha. lääskigt. sen blev det mycket prat och skratt!
idag så vet jag inte riktigt vad som händer, men först frulle!!

I wanna be like the sunshine, I wanna be like the rain.

tyckte det var lite roligt, någon hade kommenterat i "svenskar i bergen" gruppen på fejjan häromdagen bara för att det har blivit så många medlemmar: vem har skvallrat att det inte regnar i bergen? hahah tyckte jag va kuuuuul, för asso det regnar inte här, förberedde mig på regn varje dag. men icke. har regnat mycket typ 3 dagar eller nåt!!! sjuuuukt. idag har inte mycket hänt, förutom nu, nu ska vi ta tag i våra liv och hitte på någe. ska nämligen följa med johannes och johan till sjöboden sååå ska vi sitta där och vara sociala. yeshbox. dom kom förbi tidigare idag och plinga på, låg och sov då så kom och öppna helt nyvaken men gick och la mig i sängen igen. såååå tröött. iaf dom sa att vi var tråkiga. så då bestämde vi oss för att faktiskt följa med nu. men NU MÅSTE VI GÅÅÅ!! herrå

Only know you've been high when you're feeling low.

igåååååår så hände så mycket som typ ingenting, tror jag? jobbade på som vanligt och senare på kvällen så blev det pretty little liars med tildutt, sen började vi kolla på nån konstigt serie som hette hidden palms. såg att oliver i o.c hade huvudrollen och HAN gillar vi INTE, inte i o.c i alla fall, sitter och pekar fuckyou åt honom när jag ser honom (på o.c då, inte den här serien haha) sen blev det läggdags ganska så tidigt, yessssh

idag så jobbade jag, ska sluta skriva att jag jobbar alla borde veta det vid det här laget, kan berätta att jag jobbar alla vardagar och jag är ledig på helgerna, så nu vet alla det! dagarna på jobbet går så himla fort, gör exakt samma saker varje dag, det enda som kan variera är vilken buss jag hinner med hem, antingen 2, eller halv 3 haha. annars är allt likadant varje dag, till och med när jag kommer hem! finns lixom inte så mycket att göra här och jag vill inte slösa pengar på att göra nåt kul, haha snåååål tjeeeeeej!

saknar att göra iordning mig för att gå på stan eller träffa kompisar, saknar puls och hugo, saknar gucci och hugo, saknar mamma och pappa, mina syskon och bästisar, saknar min säng och mina kuddar, saknar chickenkebab och åbiii krog, saknar att slösa pengar och shoppa, saknar.. öh aa tror det är allt jag saknar! här gör man aldrig iordning sig, går ständigt kring ASful och i myskläder, JAG VILL PULSA PÅ PULS NUUU MED MINA BÄSTA KOMPISAR, får pulsabstinens. haha skoja, så mycket saknar jag det inte.

sen förövrigt så tror jag att det är alla hjärtansdag idag, ser ut så på typ instagram och facebook. jag vill inte veta om eran pojkvän har gett er blommor eller bjudit er på mat. (ta inte illa upp mimmi) åååååhh, citerar tilda "man behöver inte vara ledsen att ingen älskar dig just idag när ingen älskar dig några andra dagar på året heller!" truetrue. sad but true.

SAKNAR JU ATT KÖRA BIL OCKSÅ SÅ KLART! hur kunde jag glömma det?!?! fast känns som att jag kommer ha glömt bort allt när jag kommer hem, får övningsköra lite med mamma innan jag drar ut på äventyr själv haha!

aeee men nu ska jag fortsätta att hata folk som lägger upp glada bilder idag, sen ska jag fixa nåt att äta och se på prison break med tilda, juste det jag ville komma till med att dagarna går så fort, det är fan fredag imorn OCH LÖNING, AZZZZÖÖÖM.


I never had a drink but I'm acting the drunkest.

Idag har det inte hänt mycket inte! Jobbade sen kom jag hem, körde lite candy crush med Micha. Senare kom Tilda med påskägg och teckning till mig eftersom det faktiskt är min namnsdags idag, blev ju jätteglad!! Tack återigen tildutt hihi

Har också skypat med farmor min idag och inte så mycket mer! Nu blir det alla fall läggdags, jappjapp


Inte en dag har gått utan att jag tänkt på, stränderna man bränts på, där klubbar aldrig stängs, åh.

Tja tja bloggen, evegirl här! Idag har jag jobbat, fortfarande lika jobbigt att gå upp så tidigt, dock ganska så skönt att jag får frulle där så kan gå upp hela 45 minuter senare. Det enda jag behöver göra på morgonen är att klä på mig, ibland sminka mig och så borsta tänderna, tar kanske 15 minuter en kvart aay.

Iaf efter jöbbet kom jag hem, körde lite tetris och somnade sen med datan på magen, standard. Och precis när jag vaknat kommer Tilda hem och sen Micha, blev lite mat framför förhäxad. Det är också bra med jobbet får alltid ta med mig rester hem, slipper man laga mat juuu !! :):) sen har jag pratat med Kolmården så det blir butik för mig i sommar, så nu är det helt bestämt att jag kommer hem den 25!

Blev också lite frukost/mellanmåls shopping på Kiwi med Tilda för en stund sen och nu ser vi på prison break och snaart äre läggdags!

Hahah hade lite.. (och nu hoppade precis hjärtat upp i halsgropen var någon av killarna som knacka på fönstret och sprang iväg dom fegisarna) .. tillbaka till vad jag skulle skriva, hade lite recordvoice battle med killarna på fejjan, gjorde min kväll haha!! I said bang bang bangity bang.

Blev två randombilder och så på battlen haha!


I mack them dudes up, back coupes up and chuck the deuce up.

Igår blev det sovmorgon, sååååååå skönt! Sen blev det långfrulle framför förhäxad med Micha och tildutt. Efter att jag och Micha slappat, kört tetris och candy crush nästan hela dan så beslutade vi oss att ta tag i våra liv så vi gjorde iordning oss, börja fixa mat till kvällen, försökte lära oss lite rapplåtar och satte sen på melodifestivalen. Dog lite på första bidraget, tror jag har hittat min blivande man alltså. De är sant.

Sen kom de andra flickorna hem från jobbet så blev det förrätt och varmrätt framför melo. Vid 11 ungefär så såg Tilda att hon fått sms från de norska studenterna som ville att vi skulle komma på fest. Så vi fixade oss lite mer och jag googlade på var vi skulle, men glömde såklart att fota. Men cool som jag är hade jag omedvetet memorerat vägen dit så hittade på första försöket, förvånade mig själv!

Väl där blir vi mötta av en tjej som spyr ut genom fönstret, yeey. Haha. Sen så blev det snack och massa skratt, var dock några lite läskiga guttar som var lite väl närgångna och några liiite för fulla, men sjukt kul var det. Kände att 20 + are är lite roligare att hänga med en de på exodus!

Ae men som sagt sjukt kul kväll!!


I only miss you when I'm breathing.

Ååh så skönt med freeeeydag!! Idag blev det jobb och efter det blev det hem och slappa sen runt 8 somnade jag i sängen med datan på benen/magen och vakna i panik vid kvart över 10 typ. Kändes som jag hade vaknat upp efter att ha legat i koma flera år!!

Sen kom Johan förbi med 150 chipspåsar, japp ni läste rätt, ungefär 150 stycken var det haha! Dock sånna där småpåsar, men dom lär nog inte ta slut på ett tag höhö. Så har vi precis dippat lite chips och nu ser vi på nån delfinfilm, jag vill ocksååååå ha en delfin som husdjur :(( så himla fränt!!

Iaf snart blir det nog läggdags är aptrött och imorn har jag sovmorgon, sjuuuukt skönt och väldigt efterlängtat ska jag säga er!


Nobody know where we might end up.

Hopp igår efter jobbet blev det häng i soffan! Sen ringde även Kolmården och frågade om jag vill jobba i butik eftersom jag sökt det, men vet inte var jag helst vill jobba.. butik eller fastfood hmmm! Men tror det lutar mot butik, lite kul med omväxling kanske har ju trotsallt redan jobbat på farmors kök i 5 somrar haha !!

Iaf så då börjar jag redan 27 april, alltså så flyttar jag hem redan den 25!! Bara lite mer än två månader kvar, helt syyyyykt. Tiden kommer gå så snabbt ska ju hem och hälsa på den 11-18 mars också, bokade flyget igår!

Idag när jag skulle hoppa på bussen kl 6 på morgonen då man är som snyggast (eller inte, påsar under ögonen och morgonfrilla) så springer jag på killen jag jobbade med förra veckan, coolt! Dock var han inte lika snygg som jag föreställt mig och så hade han klippt sig plus att han hade RÖDA?! byxor, big nono! Men vi pratade hela bussfärden sen när han skulle hoppa av så sa han nåt på norska som jag inte förstod så jag bah va? Så sa han: jaa, vill du gå på en dejt med mig? Jag bah: ehhmm öhm, jag vet inte hhaha! Så fick jag alla fall hans nummer så vi får väl se.. haha.

Efter jobbet blev det alla fall lite prisonbreak och powernap sen lite pw med Tilda, och nu måste jag sova. Buhu. Men imorn äre freeeeeedag, så jäla fett!!!!!!


Birds pass by to tell me that I'm not alone.

Igååååår så jobbade jag sen blev det hem och hänga lite med Emma och Tilda. Sen drog vi till banken, så nu har vi kirrat bankkonto också, fiiiint! Sen blev det hem och somna i soffan!

Idag så blev det jobb också, blev blek, svimfärdig och så svartnade det för ögonen så var tvungen att sätta mig ner med en cola och en daim så blev allt bättre! Pratade med mamma om det så händer det igen måste jag gå och kolla upp det eftersom vi har diabetes i släkten! :O men iaf efter jobbet så kom jag hem, blev mys framför nåt på tvn med Micha och Kellan sen kom också Adam och Johannes en snabbis!

Facetima lite med både mamma, gucci och Linda, blev rörd när gucci faktiskt pratade tillbaka, ååh sötaste gucci!! Så nu taggar jag en sommar på Kolmården om jag får jobbet sen imorn ska jag boka flyg hem, taggaaaaaaddddddd !!!!

Nu ska jag sova


All the attraction, the tension, don't you see baby this is perfection.

Igår blev det att slappa ända till runt 6, då jag Micha och marre började med tacosen. Så blev det tacomys framför glee. Efter det blev det iordningfix och melodifestivalen, fifan vilka dåliga bidrag det va dåå.. alla fall sen kom resten av folket så blev det ölspel och vindrickande. Sen runt 2 så drog vi till dansgolvet och röjde, fast var värsta läskigt blev nästan slagsmål på hela dansgolvet så hjärtat började slå i 160! Efter dansandet så blev det hemfärd och då blev vi bjudna på en studentfest nästa helg men får se om killen hör av sig haha, skulle ju vara lite roligare att festa med sånna som är över 20 lixoom.. och inte med 15-17 åringarna på exodus!

Väl hemma igen så städade vi och sen blev det att somna till en film!

Idag har vi inte gjort mer än att slappa, kollat på film hela dan och ikväll ska vi nog göra tacopaj om vi orkar!


Gosa gosa gosa hela natten lång

Hahha asso bästa Roos!!!


You're gonna find someone new, I really hope you do.

Idag fick jag sovmorgon till halv 9, fast kändes inte som det eftersom de andra roomiesarna fick sova ännu längre :(

Iaf, fick jobba på en högskola idag, gjorde massa mackor sen såg jag deras diskrum som var fuuuullt med skit och ingen organisation alls, så då kom super Evelina till undsättning och fixade det! Dom blev jätteförvånade och tyckte jag var jätteduktig, skulle inte jag varit där så skulle tydligen disken stått kvar till måndag haha.. sen när jag sluta så proppa en jag jobbade med ner massa mackor och så som jag kunde ta med mig hem, inget man säger nej till inte !

Efter jobbet blev det ner på stan en sväng med kelsey, adam och johannes och nu ska vi alldeles strax fixa mat, yeesh!


RSS 2.0