Hoping one day you'll make a dream last, but dreams come slow and they go so fast.

nu blev det ju jobbigt att jag inte uppdaterat på ett tag för jag har ingen aning om vad jag har hittat på de senaste dagarna, haha! nae men jag har väl shoppat lite julklappar, gått ut två gånger, i lördags och igår!! sen umgåtts med mina vänner, lagat mat och haft tjejsnack och spelat tvspel haha!
jag har alla fall bestämt mig för att åka till Norge och det blir då dan innan nyår tsm med tilda och kanske michelle, ska bli så sjukt kul !! bokade biljetten häromdan så nu har jag något att längta till, fast längtar inte efter att lämna familjen och mina bästisar :( så innan jag åker måste jag skriva en riktigt bra packlista, avboka tandläkartid, skicka in kort till körkortet, skriva ett bra CV och så kanske söka lite jobb redan innan jag åker!
iaf igår så var jag på stan med mimmi, solade och lite så, sen åkte jag hem så gjorde jag inte så mycket förrens vid halv 11 då mimmi tvinga mig att komma in till stan och vara med dom på t3 sen dansa lite på hugos. så jag tog bilen in och hem vid halv 3 kanske, sååå värt att vara nykter för att köra hem alltsåååå, tilda övernattade också eftersom att det inte gick några bra bussar till hennes jobb från henne ute i skogen idag haha!
nu väntar jag på mat, sen ska jag hämta lite paket på konsum sen slå in alla mina klappar! har förresten skaffat mig en ny idol, james arthur.. eller jaa det va väl ett tag sen men iaf! HAN ÄR SÅÅÅÅÅ JÄÄVLA BRAAAAAAA,

You had your chance and you blew it.

nu har jag ändrat spår helt och hållet, först ville jag till australien och resa sen söka jobb typ men nu vill jag tjäna pengar sen resa och bara resa inte jobba. så funderar på norge, såååå.. ska man flytta till norge eller ska man iiinte flytta till norge? jäkla kellan, tilda skulle ta deras sista plats i lägenheten så säger jag att jag inte kan flytta dit för att det inte finns nån plats längre, så bah meen det går säkert att ordna haha. så får se om jag kanske tar mig dit iaf.. sitter och saknar mitt rum, säng, katter och familj bara av tanken att åka iväg nånstans en längre tid!!
och när kellan åkte ner sa hon att hon trodde att jag skulle ha kommit ner/upp/ åt sidan dit senast i januari.. så om jag skulle flytta dit är det i januari, snacka om synsk tjeja! gaaaah, donno what to do..
dom senaste dagarna har jag lagat mat med mina vänner, spelat tvpsel, kollat på film och gått lite på stan. tog också en tripp till sörping med becca och malin, så gick vi i mallans pappas affär och sen på dollar store haha, där hitta vi ASSTORA kinderägg som vi var tvunga att köpa, var mer entusiastiska än två små sexåringar haha!! sen fika vi hos beccas farmor innan vi åkte hem!
igår gjorde jag inte så mycket sen så följde jag med pappa och mamma till där dom skulle på julbord för att ta bilen hem igen sen, så ååkte jag hem HELT SJÄLV från stan, då började det faktiskt kännas att jag har körkort. sen kom tilda så åkte vi ner till konsum och handlade på oss lite mat, sen hem igen och fixelifixa den, riktigt duktiga kockar är vad vi är!! sen kom också becca så kolla vi på tv och film och barrraaah snacka. efter det var jag tvungen att hämta mamsen och papsen i stan och det gick ju strååålande, yepyepp
och idag har jag bara planer på att slappa, fast nu ska jag fixa frukost!

Thanks for the memories, even though they weren't so great.

ååh så jobbigt att sammanfatta och komma ihåg allt som har hänt... men mamma ville ha ett inlägg så här får hon, haha! så två RIKTIGT viktiga saker som hänt är iaf att både jag och mallan har TAGIT KÖÖÖÖRKORT!!! wihuu
har inte hänt så mycket mer än det faktiskt, fortfarande arbetslös, inte tagit mig tid att söka jobb än, och nu är det jul då vill man ju vara ledig.. haha! funderar på att åka utomlands och resa och jobba nån gång efter jul iaf, men vet inte var. typ australien vill jag till! annars dååå, umgåtts med mina bästa vänner, två utgångar. första så blev det förfest hos mallan med två väldigt saknade grabbar också, roosa och mattis!! sen drog vissa av oss ut och jag fick äntligen bli den som tar hand om andra när dom är fulla, kändes underbart faktiskt! den andra utgången gjorde vi för att fira michelangelo, först blev det mat på athena sen drog vi vidare till världens och därefter puls, sjuuukt rolig kväll även fast jag var typ nykter, roligast var typ kvarten innan det stängde då albin dansade riktigt fint på dansgolvet, gjorde hela min och tildas kväll! aaaaldrig skrattat så mycket assåååå, haha!
vad har hänt mer? jo jag jobbade i början på månaden, november då.. glömde att det redan var december!!! men alla fall på farmorskök, halloween helgen, aaaskul var det, hatar att jag inte bloggar oftare för nu glömmer jag ju bort om speciella roliga grejer som händer på dagarna, typ roliga kunder och sånt! men ialla fall, sen var jag, mimmi och tilda i stockholm och shoppade lite innan vi åkte till globen för att se våran favorit, CHRIIS BROOOWN!! efter konserten gick vi förbi donken och tog med maten till hotellrummet och keeka lite!
kommer inte på så mycket mer värt att berätta, de senaste dagarna har jag suttit klistrad framför nintendo, spelat zelda.. får lite hjärtattacker ibland när fiender hoppar fram utan förvarning haha!
ska börja blogga lite oftare (som jag alltid säger) men försöka kan jag ju, så jag kan skriva ner när det händer roliga grejer, för det är ju ändå det som är roligt att komma ihåg när man är äldre haha!
MASSA bilder från senaste tejden

RSS 2.0