with every heartbeat.

skolan idag var helt okej, inte lika kul som jag tänkte mig eftersom man redan kunde alla banor på bodaborg haha, så det blev mest att ligga ute i solen oh sola! sen blev det hemfärd, gjorde lite mackor och kolla på greys, en jäkla tur att jag tog bort sminket innan för oj vad jag böla till sista avsnittet i sjätte säsongen, haha.

sen satte jag mig här och har bara lyssnat på musik och uppdaterat facebook hihi.
och nu tänker jag faktiskt ta oh koppla in vhs'en i min tv så jag kan kolla på eva och adam och känna mig lite yngre igen, vill inte bli vuxen haha. sen känner jag nu efter magaluf att efter studenten ska jag ha kul i ett år sen börja plugga, därför vill jag gå på barskolan och kanske jobba där nere i magaluf eftersom det verka så himla kul när vi va där nere haha, sen resa en massa!! 

och inte mer om det nu ska jag leta reda på vhs'en och skriva lite listor på vad som behövs köpas in och vad som behövs göras, tjohej!


We won't fade into darkness.

okejokej, ska se om jag kan sammanfatta denna underbart galna och roliga och världens bästa resa EVER!!!

dagen vi skulle åka började med att åka till maxi för att handla hem det sista som behövdes, sen åkte vi hem till mallan sen hem till mig sen fick vi stjuss av mammsen in till flyget! 

första kvällen: restaurang, tjaffs om pengar, stannade av en jäkla massa personer från klubbar som ville att vi skulle komma in till dem (lärde oss sen att inte ta ögonkontakt med dem) blev inbärda till g-spot, drog till grabbarna grus, gick ut blev helt plötsligt inträde, tappa bort kellan och micha, drog hem.

lördag: ae jag kommer inte ihåg dagarna för sig, så det får bli en sammanfattning av alla dagar:
grabbarna grus varje natt, kom hem vid 6, nattbad, ingen air condition, dålig sömn, den galde viking, dansa på scen, zac efron (sam), fyllekäk, skumparty, partybåt, förfest hos grannar varje kväll, FEST HOS BADA, "e ni peppade? ja vi e riktigt jävla peppade!", 3 hela stycken som tyckte jag va skitlik cecilia forss i ica rekalmen, träffa andra grabbar som vi förfesta hos och dem förfesta hos oss, god mat, däcka på golvet och i soffan, skrapa upp hela stortån, istället för att vara full, bakis, full bakis osv, så var det för min del full, mådde asbra, full, mådde asbra osv, guppa på våra madrasser i havet, e4an och mimmi var bartender, tequila shot med bartender, ZACKI ZACKI, siesta och så massa massa mer, och nu taggar vi MAGALUF REUNION den 10 november! och så får vi inte glömma BARSKOLAN i magaluf nästa år!!

och så imorn är det skola, yes.... eller vi ska ju till bodaborg och det är ju ganska kul!

säger som myggan (malin) "magaluf gjorde mig pepp på livet!"  


I'll give my life up for you, cause you are my dream.

ojoj lite kort sammanfattning av dagarna som gått:

onsdags: då jobbade jag, sen kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde men malin och mimmi och tilda och kellan kom alla fall till mig, vi kolla på film och körde kort och jag och tilda åt burritos haha, sen så drog tilda och far iväg mot magaluf dan därpå den jäkeln haha :D sen drog malin och mimmi också så va kellan kvar, vi fixade lite blåbär och mjölk, men blåbärena var för frysta så mjölk blev till is den med haha, sen kolla vi paranormal activity, eller aa kellan gjorde för jag somna!

torsdag: vi vakna upp gjorde oss snabbt iordning för att möta malin sen gå upp till gransjönäs och sola, så gjorde vi det ett tag, badade lite också! sen drog vi hem till mig och sola på baksidan oh sen körde vi lite kort och lagade gulasch med vitlöksbröd sen drog vi hem till kellan och va där med michelle och mimmi också så planera vi magalugf lite sen blev det att dra hem och köra full fart i stallet haha, sen kom också emme och malin förbi en stund för att dem var ute på promenix!

fredags: då gjorde jag inte så mycket, körde full fart i stallet, satt vid datan och kolla på greys, sen kom malin så körde vi lite kort, sen kom hanna och mimmi med massa gotteri så det åt vi samtidigt som vi kolla på harry potter! sen drog dem och jag gick oh la mig!

lördags: jobbade, sen så hemma gjorde jag mmig iordning sen stack jag upp till emme för att fira henne och förfesta där med henne malin och mimmi innan puls, astrevligt och så bjöds det på smörgåstårta, mums! :D sen drog vi till puls och va där ända till typ halv tre, askul faktiskt, sen blev det hem oh sova och tagga jobb nästa dag haha

söndags: jobbade, asseg var jag hela dagen haha! efter jobbet så följde ja med mimmi hem till blacka, vi körde lite kort och kolla på tarzan tills jag somnade!

måndags: va hos mimmi och lyssna på musik, åt frulle och satt vid datan och kolla på tv, sen så drog vi hem, jag gjorde mig iordning sen kom mallan och mimmi till mig så klädde vi ut oss till nördar eftersom det va maskeradtema på måndagsklubben i linköping som vi skulle till med mattias och roos också. blev sjukt snygga, sen kom roos som fått körkort och hämta upp oss så åkte vi till linkan och mötte upp en av roos kompisar och förfesta hos honom! astrevligt, men lite för mycket politiksnack, haha fattade INGENTING! sen drog vi till NH nattklubben, va inte så många som var utklädda så tog ur flätorna och bort med glajjorna haha :D  träffade också min kusse igen haha, ae men det va askul sen drog vi hem! och jag somnade på direkten

tisdags: vakna utan att må dåligt, som vanligt! :D ringde till mallan och bad henne oh följa med mig för att växla pengar i stan, becca hängde också på och så mötte vi upp kellan! sen åt vi på paus och kolla lite i affärer! sen tog vi bussen hem! sen kom mimmi och malin till mig så såg vi på film och körde kort sen kom malins syrras hundar så dem fick va med oss ett tag sen så drog dem!

OCH så tillslut, idag: idag har jag jobbat, sen kom jag hem gjorde mig iordning och tog bussen in till världens för att träffa vissa från farmors sen säga hejdå till marremaräng, dissaren som ska flytta till stockholm! och nu är jag hemma, har börjat packa lite inför magaluf men ska göra resten imorn efter jobbet!

så det va det, nu ska jag sova!




We used to take turns to cover up the pain, deep below it burns and the feeling still remains.

tjoho, bra uppdatering!

igår blev det ju som sagt att jobba, dagen gick fort även fast vi nästan inte hade nåra kunder! sen fick jag sluta tidigare så det blev att åka hem och göra iordning inför kickoffen med lilyyy, satte upp tipspromenaden och ordna till lekarna och grejer, sen kom folket och vi spela spel, gick tipspromenad och gjorde massa lekar och hade det trevligt, den som vann tipspromenaden vann ett foto på mig och linda med våra autografer och en godispåse och den som vann var jag, men eftersom det blir tråkigt att jag vinner så blev det kellan! haha :D hon blev nog riktigt nöjd med fotot, varna henne att om fotot inte hänger uppe i hennes rum nästa gång jag va där då jävlar! :D

sen drog alla vid halv 2, 2, och jag va skiiittrött, så la mig på direkten!

sen idag så försov jag mig och vakna 6 min innan bussen gick! sen så på jobbet fick vi strömavbrott i en halvtimma typ så kunde inte sälja nånting, ganska mysigt med helt släckt och tyst faktiskt! :D sen va alla typ sega efter gårdagen, så den här dagen gick lite långsammare än igår, sen kom jag alla fall hem, prata lite med mallan, sen så åkte lily, jimmy och jag och handla till burritos som vi gjorde och åt, sen kolla vi på scream 4(?) som jag somna till hehe, och vakna imellanåt av att dem kasta godis på mig :( sen drog jimmy och jag och linda kolla på rio! så himla bra film! :D sen drog hon och nu ska jag sova och tagga jobb imorn med!

lite roliga saker som sagts:

när vi va påväg hem från patte i mörket i lördags:
kellan - FAAN att man inte hade nattsyn!!

när martin plinga på dörren igår till kickoffen:
jag öppnar lite och säger "vi vill inte ha nån korv!!"
martin kollar på mig konstigt, jag "oj, hehehe, det där kan misstolkas!" martin "eeeh aa haha"

när vi körde nån psykologlek igår och callewille fråga hur vi tyckte en skog såg ut och våra känslor:
alex - mörk, djup, läskigt, rädsla
jag - grön, blommor, färglatt, glädje
kellan - ae, den är så mörk så jag ser inget!!

haha, kanske bara var kul när man var med om det!

börjar med en bild från linköping, kellan och jag i våra framtida balklänningar, hehe



It's a cruel thing you'll never know all the ways I tried.

Sådäär då, var ett tag sen Linda drog, men vi gjorde klart det inför kick offen och skrev ner vad som behövde köpas in :D så käka vi pizza!!! efter att hon gått har jag bara suttit vid datan och nu blev jag helt från tomma intet lässugen så ska läsa min bok syskonkärlek nuuue!! Är ju ensam hemma till torsdag också! Asskönt!!

Men nu ska jag läsa sen sova och så upp tidigt för att jobba imorn! :D

RSS 2.0