Det är svårt att vara hjälte när ingen ser på!!

inte lika bra på att uppdatera längre, men som jag alltid säger och alltid kommer säga, ska bättra mig för typ tusentredje gången hehe

iaf i tisdags jobba jag ju och så var det första gången brorsan jobba hos oss också, gick super!! sen efter jobbet var jag nog för trött för att hitta på nåt haha, sen på onsdagen jobba jag med, missa första bussen så blev att åka samma buss som kellan in, sen efter jobbet blev det att åka hem sen kom mimmi och malin till mig sen drog vi vidare till becca för lite chips och dipp mys framför superhjältarna, och jag var en av dem enda som höll sig vaken genom HELA filmen, hur sjukt är inte det!?!?!? somnar till varenda film, men inte då inte! men efter det blev det att ta cykeln hem oh sova haha :D

sen i torsdags jobba jag med, det va ju inte så jättefint väder men endå inget regn under hela dagen som jag jobba sen direkt när jag slutat så ska det börja spöregna och så ringde jag till mamma och fråga om hon kanske kunde hämta mig, men den här gången av alla gånger så orkade hon inte, så det blev att springa ner för backen till parkering i spöregn och aa jag var helt genomsur. tröjan under jackan hade också blivit genomsur och mitt hår va slickat, fint! sen för att komma till leos bil, som jag förövrigt skulle få stjuss till stan av, så va vi tvungna att springa genom en minst 10 centimeter djup vattenpöl, tjoho!! så skorna fick ju en egen liten vattenpöl ossssåå! blä! sen när jag hoppat av vid busshållsplatsen så missar jag självklart bussen med bara nåra sekunder! jävla bussfan asso haha, så fick gå upp till spårvagnen vänta på den (är fortfarande genomblöt och ser ut som en jag vet inte vad!) sen när jag är i rese så får jag sitta och vänta i 40 min på nästa buss, ännu mer tjoho! och juste mobilen min va ju död med, så kunde inte höra av mig till nån eller be mamma en gång till att vara snäll oh hämta mig! sen när jag väl är hemma måste jag GÅ hem från centrum också, så börjar det spöregna IGEN!!!! kommer hem och maten är precis färdig och börjar äta som ett svältande barn och berättar för mamma om min resa hem som tog 2 timmar och 12 minuter istället för 20 min om mamma skulle hämtat mig! så då fick hon dåligt samvete och fixade lite jordgubbar till mig haha.. 

sen kom linda en stund så planera vi lite inför våran kickoff vi ska ha med farmors imorgon! sen drog hon och jag kolla på greys och åt glass!

sen så i fredags så blev det att åka till linköping med kellan, skulle leta baddräkt till henne och sen åt vi på tacobar och mötte våran arbetskamrat tove! sen blev det att ta tåget hem, sen åkte vi hem till kellan så va michelle där med, så gjorde vi oss iordning, sen drog vi hem till mig och jag gjorde mig iordning, sen drog vi vidare till becca så åt vi lite tacos och dansa sen så åkte vi till söder och va där ett tag, sen drog jag tilda, malin och becca vidare till nån fille i lindö, trevligt! sen drog vi därifrån vid 3 så åkte vi förbi mcdonadls där det va slagsmål och två polisbilar, och sen hem!

oh så igår gjorde jag inte så mycket förens klockan slog fem så började jag göra mig iordning sen tog jag bussen in till kellan och michelle så gjorde vi iordning oss sen drog vi till patte långt ut i ingenstans så var det massa folk där, astrevlig kväll! sen när vi skulle dra så missar vi bussen hem, så måste gå enda från patte till hageby centrum!!! vilket tog en timma och en kvart!!!!!!! sen tog vi spårvagnen därifrån hem till kellan och käka toast sen somna vi!

och så tillslut, IDAG, så vakna vi så gjorde vi toast, sen satte vi oss ute i solen sen drog vi till coop och köpte lite mjukglass och sen vidare till stan och checka läget. sen drog vi hem igen och åt lite köttbullar och mackaroner medans vi kolla på magaluf life avsnitt 5, TAGGA MAGGAN!!! och sen så blev det att dra hemåt och nu sitter jag här och linda har precis kommit så ska vi nu fixa till kickoffen imorrn och kanske käka lite pizza!!! 


Gick omkring i ditt kvarter tills det blev för kallt, tänkte ut en dialog mellan oss och allt.

kom på att på lördagen när jag jobba och va sjukt seg var jag lite smått elak mot kellan på skoj, då hade hon blivit så arg att hon tog sönder min banan, hahahhaha.. sen så såg jag det och la den i henne väska sen hitta hon den så filma jag så kastar hon bananen i mitt öga så jag tappar mobilen och den flyger ner i marken, såg ganska kul ut när jag fick med det på film hahha :D aa det va väl det!

men sen på söndagen jobbade jag med, då var jag inte lika seg! :D sen efter jobbet kom jag hem så åt vi grillat så kom farmor och linda och jimmy över och åt med oss! sen åkte jag upp till emme så var malin och hanna där, så kom också tilda så såg vi på casanova en gick vi hem, så gick jag oh la mig :D

och så idag så har jag inte gjort nåt förutom att sova, ser greys och äta.. sen vid 8 så ÖVNINGSKÖRDE jag för första gången i hela mitt 18 åriga liv... wow! men det gick bra.. fick ett antal motorstopp.. men vad gör det ehhe! sen kom jag hem så har jag bara suttit vid datan och planerat tältning från lördag till söndag! shuhuu, sen tipsa kelly mig om en låt, så då tänkte jag tipsa er, http://www.youtube.com/watch?v=r_8ydghbGSg&feature=feedlik! sjuukt fin!

sen imorn blire att jobba sen ons och tors också sen är jag leeedig i tre hela dar!! UHU! :D


Kan inte tänka, jag står bara här och ler.

nu ska vi se här, vad har hänt dem senaste dagarna dåå?

i onsdags, då blev det jobb, försov ju mig och missa första bussen... ehe, iaf sen skulle jag ta nästa buss som skulle komma så jag kom en kvart försent, inte så mycket tänkte jag så det går nog bra, vilket det skulle göra. sen när bussen kommer hoppar jag på och ser att det inte finns en enda plats ledig, uusch tycker det är så pinsamt att stå upp, vet inte varför.. bara gör det haha. iaf men längst fram sitter en tant innerst med sitt barn i knät, då tänkte jag att jag kanske kunde sitta där brevid, och så frågar jag jättesnällt bah "skulle jag kunna få sitta här", så kollar hon på mig sen på sin dotter i knät och bah "nae, assooo... hon sitter ju där!" och pekar på dottern i knät... fyfan va sur jag blev då, haha fick jag stå i bussen ett tag, och inte nog med det sen så börjar kön till djurparken nedan för kolmården stationen typ, så fick sitta i kö i en timma så kom en timma försent till jobbet, TJOHO! 

dan gick asfort eftersom vi hade folk hela tiden från vi öppnade till vi stängde, så efter jobbet åkte jag hem så gjorde jag mig iordning sen drog jag till becca så var vi nåra där och hade det trevligt, sen kom jag och becca och malin på att vi kunde gå ut på hugos, så då gjorde vi och marcus det, var faktiskt ganska kul, sen så tog vi taxi hem så sov jag hos becca :D

på torsdagen, så vakna vi så åt vi billy panpizza och cola till frukost, sjuuukt gott sen kolla vi lite på tv sen blev det att cykla hem, hemma så gjorde jag mig iordning sen senare på kvällen tog jag bussen till kellan där också mallan var, så drog vi till holmentorget för att kolla på maggio, så kom även tilda och mimmi! efter det så drog vi och gurra och tomas och michelle till max, så mötte vi en asrolig kille där som man garva åt vad han en sa hahha.. sen så efter det blev det att åka hem! 

oh så i fredags, asso igår, så blev det att åka in till stan med malin och tilda, så gick vi lite och jag hitta ett par shorts, en tröja, en hatt och en plånbok! efter det så åkte vi hem igen så gjorde jag mig iordning sen så tog jag cykeln till becca så kom mimmi, malin, cilla, sara, måns och söder dit så förfesta vi lejte sen tog vi bussen ocg tåget till linköping och gick på deras "bargata" kändes som man var utomlands hhaha :D sen så efter att vi förfestat lite på 55an så gick vi in på NH tror jag det hette så började det spöregna och blixtra och åska så stod jag och malin i baren och fråga om det fanns nåt dansgolv, så svarar han i baren bah, nae det är väl ut på gatan isf, så sa vi att han skulle hänga med ut i regnet och dansa så hoppa han över bardisken sprang och satte på rainin men sen så dansa vi lite haha, sen efter det såg jag min kusin som jag inte träffat på 3 år och han kände inte igen mig?!?! hahaha :D

sen var vi tvugna att dra oss för att ta halv två tåget hem till norrköping, men det blev först 20 min försenat, sen 20 min till och sen ytterligare 20 min, så kommer en och säger att vi får ta ersättningsbuss, vi sätter oss på den sen kommer han igen och säger att tåget kommer om 5 min så vi kunde ta det, så vi hoppar av och väntar 20 min till på tåget, men eftersom det var signalfel och tåget inte kunde komma nånstans för att det regna och åska och blixtra så sa gubben att tåget inte skulle komma iaf, så vi skulle ta nästa ersättningsbuss som skulle komma om 10 min till, så den fick vi ta, och chauförren visste inte ens var norrköping låg, så en tjej satt oh förklara, sen var vi tillslut hemma, så kom väl hem efter 4 nån gång, så tog jag nåt oh äta sen såg jag på greys och somna!

och så idag så blev det att jobba, åkte med tilda dit och hem! och hela dagen var ganska seg eftersom jag var väldigt seg haha, men nu är jag hemma och ska duscha sen se på greys och sova! 



I wake up it's a bad dream, no one on my side.

åååhå, uppdaterar efter två dagar, bra jobbat!

idag har jag faktiskt inget att göra så tänkte att jag kunde uppdatera, så nästa inlägg slipper bli så långt..

jag åkte ju till kellan i söndags så precis när jag hoppar av bussen håller jag på att bli påkörd av en cykeln som var tvungen att tvärbromsa typ bara nån centimeter ifrån mig, så stannar han upp och jag med, så blev det tyst sen bah "daaaamerna först" jag bah aha okej haha, sen gick jag vidare mot kelsey så går ena min hörlur sönder, buhu, så den ska jag försöka fixa snart!

iaf så kom jag hem till henne och michelle var också där, så prata vi och planera lite till magaluf!! :D chips och dipp får jag inte glömma att vi åt också! sen blev det att somna till film, eller precis när kelsey ska stänga ner datan.. som vanligt eftersom jag alltid somnar så vaknar jag till oh bah neejee, sen så stänger hon ner den och frågar om jag blev pigg och det blev jag ju, men inte alls länge, så kellan ligger oh pratar med mig och mina svar blir bara kortare och kortare sen somnar jag och drömmer om att jag gråter och låter som typ en gris så jag vaknar och märker att kellan snarkar som ett jävla monster HAHAHA, och det hade hon själv vaknat av också tydligen, hihih roligt!

sen på morgonen blev det att äta frulle, sen kolla på magaluf life avsnitt 4, såå himla bra, hörde en låt vi satt och leta efter aslänge, men hitta den tillslut, sen så åt vi korv, sen kolla vi på the final destination. men jag somna ju också såklart, sen så åt vi köttfärssås och spagetti, sen kom michelle också så kolla vi teen mom, sen blev det att ta bussen hem, så gjorde jag lite chips och dipp och somna till greys!

idag så har jag ju jobbat, gick bra, men det va asmycket folk så det va ganska stressigt! men då går dagarna snabbare, sen åkte jag hem med lily och nu har jag bara duschat och suttit vid datan! 
men nu tänkte jag ändra på det och göra nåt gott att äta på sen se på greys, och imorn blire att jobba igen sen lite poolhäng hos becca med massa trevligt folk! :D

hittar ingen bild, så snodde en av mimmi, hehe




So how come when I reach out my fingers, it feels like more than distance between us?

oj nu fåre gå snappt (hehe) att skriva det här inlägget, för ska nämligen till moster kenny! sååå aa var ska jag börja?

har ju gått ännu en vecka nu, så dags att uppdatera helt enkelt! :D
kommer verkligen inte ihåg vad jag gjorde förra måndagen?!?!?
får väl skriva det när jag kommer på det ahah!

iaf, tisdags:
jobbade och sedan så fira vi pappa lite som fyllde 61... aerå 51, hehe, sen så skulle jag och malin gå på bio vare tänkt, kronjuvelerna, men när linda fick höra det så varna hon oss om att den skulle vara skitdålig, så vi valde att stanna hemma istället haha, ajuste fick också min ganska mycket försenade 18 års present av linda, en flaska fruktvin? och massa olika vodka i olika smaker och vattenballonger och ett julkort HAHA! 

i onsdags:
åkte in till maxi för att möta mimmi så vi kunde hämta fribiljetter till hugo på kvällen, men när vi kom dit hade dem inte fått in nåra, så himla onödigt att åka in haha :D så vi gick in på ica maxi och köpte varsin chips påse istället hahah, sen så åkte vi hem till mig och körde gitarrhjälte sen så åkte hon och jag började göra mig iordning för kickoffen med nåra från kolmården och så lily, emma, patricia och calle-wille från farmors! :D sen så stjussa jimmy in mig och linda till folkparken där vi mötte upp emma så gick vi och mötte upp våra arbetsledare, så satte vi oss på en gräsplätt, sen när alla hade kommit och dem skulle grilla, grillat så började vi med lekarna haha, mitt lag vann ju såklart! så vi fick varsitt gosedjur från kolmården.. HAHA, jag fick giraffen som jag sedan skröt ganska mycket om sen på hugos :D iaf efter det gick vi alla till världens sen vidare till hugo, sjukt roligt utgång tjohooo, sen så fick vi stjuss hem och jag somna på direkten jappjapp

i torsdags:
gjorde mig iordning sen drog jag upp till malin så ansökte vi, eller hon till wipe out winter, jag ska med göra det när jag får tid, haha.. sen så åkte vi in till stan och käka på kinalestulang! efter det blev det en tripp till stallet och sen hem till mlain igen så såg vi på she's out of my league och dumma mig, haha asso dumma mig, så JÄVLA bra film! blev helt till mig så söta alla va! sen efter det blev det att cykla hem

i fredags:
blev det att jobba även fast jag egentligen skulle varit ledig, men två var sjuka så jag hoppade in, efter jobbet så orkade jag inte ta mig nånstans så blev att stanna hemma och kolla på greys och äta glass haha 

i lördags: 
så jobba jag med, efter jobbet blev det att åka hem och göra sig iordning, sen kom sofie och hämta upp mig så åkte vi till tina för inflyttningsfest! där var också keenny, lily, emma, emelie, tinis och carro, vi åt chips och dipp och körde massa spel, typ jag har aldrig, twister oh så, sen blev det att möta upp roos och mattis på puls så var jag där med dem, sen tog vi halv två bussen hem haha :D

och så idag då så har jag jobbat och kom hem vi 7 då blev det att göra sig iordning och äta och greja för alldeles strax ska jag som sagt ta bussen till kellan! tjohoo

det var väl det, ses om en vecka igen ehe


I'll wait for you

ahaja, i tisdags. onsdags och torsdags så jobba jag. kommer inte ihåg vad jag gjorde efter jobbet på tisdagen, men i onsdags så blev det att dra upp till gransjönäs med nåra och sitta där, sen hem oh sova. och efter jobbet i torsdags så blev det att åka till tilda med mimmi, kelsey, malin och emme, så grilla vi och kolla how i met your mother och körde spel, suuuperkul! sen så drog vi hem.

sen på fredagen så drog jag och mallan tidigt till stan, handla på mig lite kläder och köpte present till ewe tsm med hanna och emma också, sen så gick vi hela dan på stan enda tills krunegård spela på munken så då drog vi dit kolla på hans uppträdande sen gick vi överallt i stan, fram och tillbaka för vi inte visste hur vi skulle göra, men det blev puls, max, puls, deli, puls, max HAHA. sjukt kul utgång, träffa spindelmannen på max.. de ni!

sen kom jag väl hem vid 4, sov och vakna, på lördagen blev det att dra till mimmis land, så sola vi och bada och simma över med badmadrasser till mimmis pappas land, gick inge vidare för mig eftersom inte min madrass riktigt gjorde som jag ville! sen åt vi lite och sedan drog vi hem och gjorde oss iordning, så kom malin till mig, sen gick vi till konsum så hämta mimmi upp oss så åkte vi till ewe för att fira henne, det va askul, körde massa lekar och hade det trevligt! sen blev det att dra hem oh sova

oh så idag då så mötte jag malin så gick vi till konsum och köpte grejer till varmsmörgåstårta sen pannacotta och vindruvor, så gjorde vi det och kolla på heroes, sen la vi oss i solen och fortsatte på våran 99 saker att göra inom ett år haha :D gick väldigt bra, sen drog hon och nu ska jag sova!



Ska det vara någon så ska det vara du!

jag suger verkligen på att blogga nu, blir typ ett inlägg i veckan hehe! tror nog bara det är syster lily som följer min blogg nu förtiden, om hon ens gör det :D

iaf i fredags blev det ju att jobba, gick bra men var så jäääävla varmt att jag var tvungen att gå och vifta med en tallrik i ansiktet hela dan, haha, efter jobbet blev det att åka hem sen så åkte jag emme, malin och mimmi hem till malins syrras lägenhet och gjorde mat och chillaaade lite med hennes hundar ossååå, så gick vi långpromenad med dem, sen så åkte emme hem och jag och mimmi och maliin övernattade där

på lördagen blev det att gå upp tidigt för att jobba, det var askul, jobbade bland annat med kellan, lily och marre-marräng, så var det fint väder tills det började åska och blixtra och det blev typ strömavbrott lite då oh då i farmorskök, sen så spöregnade det ju och då gick linda ut och skrapa bord, som om det skulle hjälpa? hahaha :D sen så fick jag sluta tidigare för snällaste marre-marräng kunde byta tid med mig, så när jag kom hem gjorde jag mig iordning sen åkte jag, malin, mattias och roos med becca in till mallans syrras lägenhet igen så förfesta vi där, så kom även maria och hennes två kompisar, sofia och andreas, efter det så gick vi till världens och hade det trevligt sen så gick vi ner mot puls, det var askul, träffa på massa man kände och så träffa jag, becca och malin nåra som kom från stockholm och va hos sin kompis i krokek, så dem fråga om vi ville hänga med på efterfest hos dem, vilket vi gjorde åkte från puls vid kvart över tre kanske så åkte vi förbi mig för jag skulle hämta bikini och när jag är hemma så går jag ner och hämtar den, så hör jag pappa bara "vad gör du för nåt?" "jag ska bara hämta badkläder", sen hör man mamma "ska du upp oh jobba?" "haha nae mamma, klockan är bara 4!" tyckte jag va lite kul :D

sen drog vi till krokek och så badade dem men inte jag hehe.. sen så gick vi in och kolla på tv och råka somna i soffan och vaknade halv 7 och då blev det att dra hem igen och fixa lite mat och kolla på greys, sen sova till 3 :D
sen resten av söndagen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde.. men nåt gjorde jag väl iaf! 

och så idag då så åkte jag, sofia, mimmi, malin, emma, mattias, andreas och andreas lillebror till bodaborg, såååå himla kul!! :D vi körde tjejerna mot killarna och mimmi, och vi vann solklart, klarade 16 banor, wuhuuu, sen innan vi ska hem så glappar typ banan spindelnätet så då ska en komma och hjälpa oss och såklart är han sjuktsnygg och bara därför när vi ska visa att banan inte funkade så fuuunkar den!! gaaah va pinsamt haha :D
och nåt annat som var pinsamt var både att vi va vid boda borg vid nio fast det öppnade tio (tackar emme för det haha) sen att när vi då ska åka till mcdonalds så frågar vi efter mctoast, så funkade inte den toast grejen så jag säger "ae men vi går till max istället!" och så går vi till max på andra sidan, så kommer vi dit så är det stääängt!!!! haha så fick vi gå tillbaka till mcdonalds och köpa något iaf.. sjuktpinsamt hahhaa XD

sen kom jag hem och har bara ätit och kollat på greys och suttit vid datan och nu ska jag kolla på greys igen, sista avsnittet på säsong fem, det sorgligaste asvsnittet i hela serier typ, så min säng kommer vara helt tårfylld sen haha :D och så imorn är det jobb igen! tagga!!


eeefterfesten, haha

RSS 2.0