So let your heart hold fast for this soon shall pass, there's another hill ahead.

På måndagen, tisdagen och onsdagen så blev det storhandling till påskmiddagen vi ska ha på lördag. mer än taggad!!!!!! Sjukt kul ska det bli!!!!!! sen har jag och Micha planerat lite påskjakt och lekar, kommer bli så bra. Annars har det inte hänt så mycket, mina axlar är förstörda efter allt bärande på matpåsar bara. Joo lite våfflor, eller vi hade inget våffeljärn så blev våffel/pannkisar framför h2o med Micha.

Igår kom Tilda hem med ett brunfejs eftersom hon varit och åkt skidor i hela fyra dar, så idag gick vi upp för flöyen med hennes familj, sen blev det lunch och middag med dom hemma hos oss, miicket trevligt, massa skratt.

Imorn planerar vi att förbereda lite inför påsk, sen blir det förhoppningsvis filmkväll med gottlänningarna!!!

Just nu vill jag aldrig flytta härifrån juu. har varit så glad så jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen!!


So we put our hands up like the ceiling can't hold us.

ahopp, sen jag kom hit har det inte funnits så mycket jobb eftersom det börjar närma sig påsk tydligen, så jobbade inte alls mycket förra veckan, sen den här veckan lär jag inte jobba nånting, jag klagar inte!! så förra veckan blev det mest att slappa hemma, gick runt på stan och kolla lite med micha och sen blev det massa foton ute vid bryggen, jag agera fotograf och micha model! sen har vi kollat färdigt på prison break, fy satan vad sorligt slut alltså. ville brista i gråt när michael dör, men mina roomiesar verkade inte tycka det var lika sorligt så försökte hålla in det mesta men många tårar kunde inte stoppas! vill nästa gråta just nu när jag tänker på att han faktiskt dog, men sen vet jag ju att han inte är död på riktigt haha! 

iaf vad har hänt mer? jooo det är väl mest jag och micha som har hängt, lagat lite mat, slappat och kollat på H2O haha. seeeen så aa i fredags fick jag bestämma mat eftersom jag fyllt år, så då blev det kylling, pomme, tsatziki och sallat. mycket gott! sen kom tha boyzzz, så kollade vi på fotboll, så himla tråkig match. hände iiiiingenting. sen plus att vi var tvugna att se på arabiska för att det var bäst kvalite eller nåt. ahahh. 

och så i lördags blev det en tur till åsane med micha och emma, kollade lite och sen blev det hem igen och började med maten! efter det såå gjorde vi oss iordning sen traskade vi bort till linh och dom för fiesta, sjukt lyckad kväll, dock spårade det lite, folk strippa och hoppa på borden, glas krossades, golvet täcktes av öl, kort kastades (haha) och lite harlem shake på det. fint. sen drog vi ett gäng till sjöboden och efter det blev det hem och däcka i sängen! 

igår blev det sänghäng för min del, orkade inte ta mig upp. haha. men sen tog jag tag i mitt liv och förflyttade mig till soffan för att se på H2O med micha. på kvällen blev det wook med tjejerna och sen chips och dipp framför en film!

OCH IDAG, ska jag, micha, emma och killarna dra till staden för att checka läget sen storhandla inför påskmiddagen vi ska ha på lördag, supert!!


Honey, I'm hooomee!

Insåg efter två flygresor och en bussresa från Sverige till hit att jag faktiskt gillar bergen ganska jättemycket! Det är så himla fint och det känns bra att vara tillbaka, sorligt men skönt också på nåt sätt att åka hem igen om 5 veckor, men vem vet kanske kommer tillbaka till hösten!

Kom iaf hem med massa nudlar, choklad, chips, tortelini (?) och så en liten present till tildutt som fortfarande ligger på plussidan eftersom hon varit snällare mot mig än vad jag varit mot henne, men det ska vi ändra på !! Glömde dock kortet i mammas bil som hon skulle fått också :(

Nu ligger jag iaf nerbäddad i en sååå mycket skönare säng än min egen, inte så konstigt att jag inte kunde sova längre än till 7 på mornarna när jag var hemma! Haha, aja nu ska jag lyssna på lite gavin degraw och sova, nattinatti


Cause it's you.

woop woop. idag är det dags att bege sig hem till bergen igen!
veckan här har gått sjuuukt fort, i onsdags så blev det stan med malin sen på kvällen så var vi i rikards lägenhet och förfesta, sen kom becca så drog vi till k7, helt dött så blev hugos på direkten. askul kväll! på torsdagen blev det pizza, vindruvor, chips och cola framför vänner med becca och sen prata ut en del haha, och efter det blev det hem och köra tvspel med lennyyyyyy och gotta sig med pizza och cola (igen) framför eva och adam !! om jag hade gått ner något när jag varit i norge så har jag utan tvekan gått upp dom kilona den här veckan haha. sen på fredagen blev det fika på curiosa med mallan och becca sen på kvällen var jag hemma, åt grillspeeeeeett och såg på film med mammsen och pappsen! och såå i lördags så firades jag lite av släkten, blev massa god mat och fika och sen på kvällen blev det förfest hos rikard igen med mallan, och så självklart puls på det. njöt varenda sekund! hoppas utelivet i bergen har nåt bra att erbjuda nu när man är 20 (!!!) känner mig dock fortfarande som 18, så borde ju passa in bland småttingarna på exodus iofs, men njaaaae.
igår blev det att slappa i sängen framför american pie, sen kom lennyyy framåt kvällen, så blev det en sista tvspelskväll innan jag åker, sen somna jag till new girl. och nu ska jag väl packa ner det sista, sen kommer mallan och säger hejdå, så ska jag och mamma åka till arlanda!! yeey. ångrar att jag valde att behöva mellanlanda.. måste åka härifrån vid tre sen är jag i hemma i lägenheten halv 12 kanske.. blä. hoppas jag inte behöver jobba imorn hah!

It's my birthday, I get high if I want to.

Nu är man hemma i Sverige igen dåå, flygresan gick bra, så kom Mallan och Rikard för att hämta mig, så blev det en liten shoppingstund i Stockholm! Hittade dock bara ett iphoneskal och nagellack. Men bra det, blev det mer pengar till sprit idag juu hihi!

Sen blev det hem och öppna resväskan, sen kom Malin och Roos så körde vi buzz och kort och prata massa skit, insåg hur mycket jag saknat dom assååå!! Sen åkte dom hem och så blev det att få sova i mitt saknade rum i min saknade säng!!

idag då så fyller jag ju faktiskt år, dan började med lite sång och presenter av Linda som överraskade mig, sen skulle vi åka till systemet men påvägen skulle vi bara stanna på Söderbergs för att kolla till bilen. Men så visade det sig att det var en läcka vid motorn så den var inte körbar, så vi fick åka därifrån för att sen kunna bärga bilen så att Linda kunde få en hyrbil haha. Så två timmar senare var vi i alla fall på systemet, shoppade lite och fick lite grattis av personalen och kunden bakom mig haha!

Efter det så blev det stan med Mallan och så bjöd hon mig på lunch på Mimmis visthus, bästa Malin!!! Och sen så blev det hem och göra sig iordning för att fira mig med familjen och farmor och eeefter det tog jag bilen och hämtade becca så åkte vi in till musikquizen haha ! Sjuukt trevligt!! Ohså nu är jag hemma och ska sova och tagga för imorn! Nattiii


Just a mortal with potential of a superman.

Ojojoj har inte bloggat på en hel vecka!! Dåligt Evelina. På vardagarna har jag alla fall jobbat, märkte det senaste dagarna att chefen (som likna t-bag i prisonbreak) var lite skum. Sa hela tiden att jag inte fick åka hem nästa vecka för att han ville att jag skulle jobba där och att jag kunde fira min 20 årsdag på jobbet istället. Sen en dag tog han fram ipaden och fotade mig.. wtf. Haha ae skum var han iaf!

Tillbaka till nåt annat då. Efter jobbet = komma hem, äta lite, kolla på tv lite, sova lite. Sen var det helt plötsligt fredag, då efter jobbet blev det häng hos johan och därefter drog vi alla till oss för att laga lasagne, sjuuuuuukt gott!! Sen somnade de flesta i soffan framför så ska det låta haha.

Igår blev det staden med emmsan, såklart glömmer jag plånboken, så blev ingen shopping för mig.. sen blev det hem och fixa oordningen sig så drog vi till Johan för förförfest! Man vet att det kommer bli en kul kväll när man börjar köra tysta leken.. haha!

Efter det traskade vi bort mot linh och Emilias crib, för förfest som blev fest. Blev lite drickspel och pakter. Powerpuff pinglorna mot hageby fuckers. Slutade med att alla blev väldigt runda om fötterna. Någon gjorde stagedive ner för trappen, någon blev släpad upp för trappen, någon däckade och någon ringde brandkåren. Sjuuuukt kul kväll som sen slutade med kebabrulle framför shes the man innan vi däckade i sängen!

Lite roliga och interna citat från kvällen var också:
"Hans farsa är Harris calvin"
"Förlåt för att jag bet dig"
"Är du ledsen? Den som gör dig ledsen klår vi ner"
"Det enda jag vill är att vara en hipster"

Och så idag tänkte vi köra fotboll om inte alla är för bakis för det haha. Sen blir det iaf massa gott och mys framför melo. Och sen måste jag packa färdigt för imorrn åker jag heeem!!!


Oh! She shoots, she scores! Goal!

Igår hände inte så mycket, var sugna på utgång, men efter att jag somnat i soffan så blev jag inte så tagg! Så det blev chips och dipp framför melo med Micha!

Idag så drog vi ihop ett gäng och tog vår boll och gick till fotbollsplan för att spela lite. Sjukt kul faktiskt, helt klart godkänd söndagssyssla haha!! Sen blev det hem och laga mat och nu äter vi kladdkaka framför tjenare kungen! Lite coolt Johannes skickade en bild på deras färdiga kladdkaka på Facebook preciiis när vi höll på med vår kladdkaka, som Tilda skrev på sin blogg "great minds think alike"

Meen om 1 timma är det läggdags, buh. Vill inte gå upp vid 5.. får ju självmordstankar..


I know you said "can't you just get over it?" It turned my whole world around and I kinda like it.

idag så kom jag på mig själv att tänka på engelska, jag har aldrig förstått hur folk kan tänka på engelska, eller alltså klart man kan tänka på engelska men alltså tänka så som om det vore ens språk, men idag bara för att jag alltid måste prata på engelska så tänkte jag på engelska haha, började småflina lite när jag tänkte på det, sen tänkte jag att jag skulle berätta om det, sen tänkte jag att jag tänkte att jag berättade om det sen blev det att jag tänkte att jag tänkte att jag tänkte att jag berättade om det, sen tänkte jag att jag tänkte att jag tänkte att jag tänkte att jag berättade om att jag tänkte berätta det, osv osv. sjuukt jobbig..t, det tog lixom aldrig slut på tänkandet så försökte sluta tänka på det och då blev det att jag tänkte att jag tänkte att jag tänkte att jag berättade att jag tänkte berätta det och att jag då tänkte berätta att jag försökte sluta tänka på det och då blev det att jag tänkte att jag berättade att jag tänkte sluta tänka på det och sen osv igen då. ae fy, livet är hårt ibland hahah. började skratta åt mig själv när jag tänkte på "allt" det där. kan ju nämna att jag stod och sköljde ur typ 100 (överdrev lite) kaffekannor 3 ggr på varje för att det var klor i och det var ju så tråkigt och så började tänkandet. japp. hoppas ni förstod... haha
och idag var faktiskt min sista dag på det här jobbet, för den jag har jobbat åt nu i 5 veckor kommer tillbaka, lite skönt med omväxling, men tråkigt att börja på nåt nytt när man redan kan allt på det andra stället. men nu får jag alla fall en timma mer per dag = mer pengar höhöh. och bara för att det var min sista dag så hittade jag tillslut var fetaosten gömde sig i salladsbaren.. har alltid sett fetaosten stå i kylen och hur den alltid går åt och dom beställer in mer, men jag har aldrig förstått var den har tagit vägen, så alltid gått och suktat efter den, sen idag.. sista dagen.. hittar jag dom blandat med någon annan sallad i salladsbaren, fyyyy. aja fick ju äta på dom tillslut, dock inte lika goda som jag föreställt mig men endååå.
förresten så är det fan fredag igen, var försvann dagarna som kom efter söndag undrar jag?? och så är det fan mars redan, vart försvann februari.. tiden går bara snabbare och snabbare. men iaf. efter jobbet kom jag hem, så blev det lite pasta och carbonader med kellan och micha framför en skräckfilm. och nu kom killarna hit med kostymer på sig (?) och ska laga lite mat så blir det mys framför tvn kan jag tänka mig. OCH 19.45 har jag en skypedate med mallan, wuuhuuu.
och om 10 dagar, 4 timmar och 51 minuter fyller jag år, GAAAAH, ska rensa systemet!
här kommer en bild på hur full jag ska bli när jag ska ut på puls med mallan för att fira mig dåå, dock ser jag inte så full ut MEN. måste ha blivit drogad eller nåt, dagen började med att svepa ren sprit ur en flaska, gick inte så bra och var sjukt äckligt, sen väl på partybåten var det gratis sangria och öl, blev så full att det höll sig hela dagen/kvällen/natten. ojoj. helt sjukt. hände massa roliga grejer som jag tänkte dela med mig av men kom på nu att jag inte orkar, plus att det här inlägget blev ganska långt! aja nu ska jag gå och vara social, jappjapp. bra idé evelina.

RSS 2.0