24/2

Sådär då, då har man varit i alperna och hälsat på tildutt och beccis!! Första dan blev det skidåkning, var snöstorm och så såg man ingenting.. var vitt överallt. Såg inte ens om de var uppförsbacke eller nerförsbacke så var ju konstant livrädd!! Stackars Tilda som fick åka JÄÄÄÄÄÄÄTTEsakta med mig sista timman haha.. benen var ju helt slut och så kunde jag typ inte stanna.

Andra dan var vädret bättre så då gick det skitbra att åka, var till och med kul. Och tredje dan blev jag sjuk så blev inget mer skidåkande för mig, men de gjorde inte så mycket! 

Annars under veckan gick vi ut, var på afterski, åt god mat och träffade la balme (?) (deras kompisar) jättetrevliga! Så blev Kenny begins filmen med dom en dag också! Det var i alla fall en rolig vecka även fast jag blev sjuk.. alltid ska jag ha så dålig tajming. Fick alla fall träffa Tilda och Becca!!! 

Kom hem i onsdags så har inte gjort så mycket, varit sjuk.. så har bara blivit film och mat med Danne och Linda. Igår kände jag mig lite friskare så då blev det lite förfest och sen en liten utgång.  

Och idag så har vi kollat film och lagat mat igen, sen facetima jag med en saknad micha och nu blir det oc sen sova!









11/2

I fredags så blev det lite ärenden med mimmi, sen storhandling och vidare hem till mig för lite pizzakäk och vampire diaries. Efter det drog vi till jellingpelling för att dippa lite chips framför en moviie och kela med kissarna som inte var så keliga just då haha!! 

I lördags så åkte jag, kellan och eminemma (som jag inte träffat på typ ett åååår) oh handlade, så åkte vi hem till emma och gjorde jättegod mat. Snackade massa skit, sen slog vi på mello, SÅ JÄVLA DÅLIGA PROGRAMLEDARE!! Hatar folk som försöker vara roliga men misslyckas.. sen kom också mimmi, cissi, johanna och jessica. Så drog vi till världens en stund sen ner till hugo, var så jääävla mycket folk så man knappt kunde röra sig!

I söndags var det slappardag, mot kvällen kom linda och farmor så åt vi god mat.
 
Igår gjorde jag inte heller så mycket, sen mot kvällen åkte jag in till stan och mötte lite saknade kolmårdare så fika vi lite på fräckas och pratade om massa gamla minnen. Micket trevligt!! Sen kom jag hem, började packa lite för alperna och sen blev det lite oc tittande.

Idag blir det att packa det sista och bara ta det lugnt, som jag brukar göra hahah..

 

7/2

Detta har hänt de senaste dagarna: slappat, slappat och slappat. Heldag med lenny, solade, käkade donken, kollade på bilder, spelade spel, kollade på svanprinsessan, käkade pizza och såg på paradise. Heldag med hashtaggänget (lenny,jelling,jenny och moi) kollade genom allas asienbilder och käka gotteri, sen blev det ner för käk på åbykrog, hem till lenny köra lite kortspel sen in mot hugos. Riktigt rolig kväll faktiskt!! Och så idag har jag mest kollat på oc och käkat tsatsikimackor, SÅ JÄVLA GOTTTTTTT! Sen vid halv 9 kom marcus och hämtade mig så åkte vi hem till honom, åt lite godis, kollade på film, pratade och gick ut med hundarna, så kom väl hem för kanske en timma sen. Och nu har jag precis valt ut lite bilder från asien som jag tänkte bjuda på.
 
Imorn ska jag vara med mimmi, ska väl boka det sista för alperna, sen göra nåt råååligt hoppas jag!!

 

2/2

Låg och kollade vampire diaries hela resten av dagen igår också, sen vid 10 på kvällen kom mimmsan och hämtade upp mig så åkte vi till linköping där de firade cissi, så vi var där en stund. Sen skulle vi dra oss mot platå men blir sugna på puls istället, så vi åker till norrköping igen och är framme kanske kvart över 1. Så är det värsta kön, kändes sjukt ovärt att stå där, men så fixade en vän till cissi in oss haha! Han bjöd även oss på massa dricka, så sjukt billig utgång haha. Träffade ganska många man kände igen och var faktiskt kul även fast vi bara hann vara där en timma typ.. sen skjutsade mimmi hem mig igen, tackar och bockar!!


Så idag har jag inte gjort nånting, så himla tråkigt liv! Men om 10 dar åker jag och mimmi till AAALPERNA en vecka för att träffa tildutt och beccis, woop woop!! Så jäävla taggad, dock hatar jag att åka skidor. Men är inställd på att ändra uppfattning om det väl där haha. 
 
Imorn ska jag försöka hitta på något iaf, vet inte vad, men något ska jag göra!!
 
Det var väl det, herråå
 
 

Keep your head up, keep your heart strong.

Har väl inte hänt så mycket de senaste dagarna, hjälpte mimmi med att vara lite flytt och städhjälp. Tänkte starta min egen firma (heter det så?) Evelinas Flytt och Städ AB, man får gratis hjälp men man måste hämta mig och skjutsa hem mig! Sen följde jag med henne och nisse när de storhandla och åt middag med dom senare. Japp tredje hjulet var det här ja. Dan därpå gick jag och malin på stan, gick till mobilakuten med fånen min. Fanns inget sätt att få tillbaka min asienbilder, så fick återställa den sen byta batteri så var den som ny igen, dock med den senaste uppdateringen som jag inte ville ha.. haha. Aja, jävla skit!! VILL HA MINA BILDER :(( Sen följde jag med henne hem, så körde vi monopol, ägde sööönder, sen blev det tacoooos!!
 
Igår så gjorde jag inte så mycket, slappade, kollade vampire diaries typ. Sen mot kvällen kom kellsan, så blev det chips och dipp framför the vow. ALLTSÅ channing tatum. Vilken man! Även fast jag skulle glömma bort att jag hade varit tillsammans med honom i 4 år, så skulle jag lätt bli kär i honom på direkten igen, kolla på honom liksom!! 

Idag har jag varit upp sen typ 7, och har fortfarande inte ätit frukost. Booooorde kanske ta och fixa det nu, yea. Så det är väl det jag ska göra nu, äta frulle, sen kanske se vampire diaries och spela sims. Juste, kattfan fick rycket när han låg och sov vid mitt ansikte igår så rev mig på kinden :( 

Sen är jag så himla sugen på att gå ut, hatar att man inte kan välja vilken dag man känner fört. Utan det måste vara på onsdagar, fredagar eller lördagar. haha, ååh, ta mig tillbaka till phi phi!

 
 

RSS 2.0