I had a dream the other night about how we only get one life.

Får panik. Behöver nåt att göra. De flesta kompisarna jobbar och de andra är utomlands.. FICK PRECIS EN SNILLEBLIXT!!! japp, det var en bra snilleblixt. Se om det går vägen!!

I alla fall, har kollat utbildningar och jobb hela dagen, och har inte blivit så mycket rikare på ideer. Blev alla fall väldigt sugen på att plugga event management, typ till festarrangör! Det skulle vara kul, dock hittade jag mest utbildningar utomlands, typ i USA. Men vem tackar nej till det? 
 
Känner mig mer sugen på att plugga vidare än att hitta ett jobb, känns inte som jag kommer hitta nåt jobb jag kommer vilja ha hela livet. Så gjorde precis ett konto så jag kan anmäla mig till högskoleprovet, så googlade jag lite om det, vad man behöver kunna och lite, så står det att man borde vara allmänbildad, HAHA fan. Det är inte jag. Så var det en som skrev "t.ex. den här frågan kan komma upp "vem är sveriges statsminister?" Nu vet jag ju att det är fredrik reinfeldt såklart, men kommer ihåg att jag trodde det var göran persson ganska långt efter att det blev fredrik istället hahah.. ae allmänbildning är inte min bästa sida, tyvärr. Dåligt ordförråd har jag också. 
 
Kan inget om politik eller något sådant heller, kommer ihåg en sak här med. När det var en kille från sifo som skulle ställa massa frågor till mig och frågar massa om politik och andra svåra saker, och jag bara satt där och bah, ööööh, vet inte... sen att jag hela tiden var tvungen att fråga vad massa ord betydde och vad han menade.. HAHA pinsam tjej. Vet att jag frågade vad som menades med nationalitet HAHAHHA..
 
Aja, nu ska jag inte sitta och klanka ner på mig själv. Matte är jag bra på i alla fall, eller jag var det, har glömt ganska mycket nu iochförsig.. haha aa det var det. Sen vet jag inget mer jag är bra på. 
 
Känner att jag behöver lära mig att ta lite risker, inte bara sitta hemma och vänta på att nåt ska hända. Vi lever ju bara en gång. Men vad ska man göra då, har redan varit ute och rest, trodde jag skulle veta vad jag ville göra efter det, men nej. Kanske borde resa igen fast jobba också? Kanske åka till norge igen? Gillar att jag sitter och gör ett inlägg, där jag typ bollar ideer med mig själv hahah.. nae men nog om det. BÖRJA TA RISKER EVELINA! 
 
Vill att någon random ska komma fram till mig och bah, "vi har världens bästa jobb till dig här" och sen säga hur mitt liv kommer att se ut, vem jag kommer gifta mig med, hur många barn och vilket fint hus man kommer ha och hur livet inte kunde bli bättre för mig. Så man vet vad man har att se framemot. 

Tackar för mig, haaaade

 
 

Allt är för bra nu, går runt i t-shirt och är trött.

Okidoki, då var man hemma i kylan igen, weeey. JAG ÄLSKAR SNÖÖÖÖÖÖ, haha eller inte!!

Nae men det är skönt att vara hemma, känns som igår och allt är som vanligt igen. Känns inte ens som om man har varit iväg vilket är lite sorligt. Tur att man har bilder och en bra bränna som bevis på att man faktiskt har varit borta ett tag. Sista dagarna var vi i Bangkok och bodde vid flygplatsen på grund av alla demonstrationer , åkte till ett större shoppingcenter nära hotellet och shoppade lite. Ville ju åka till MBK där man kunde hitta billigare saker och kanske shoppa lite mer men det låg ju mitt i smeten av demonstrationen så vi skippade det. Annars så solade vi vid poolen, var ju tvungen att ta vara på våra sista soltimmar. 

Så i förrigår tog vi flyget hem till sverige igen, tyckte att de 11 timmarna på flyget gick ganska snabbt faktiskt. Skönt det! Sen kom bästa mamsen och hämtade oss, väl hemma så hade jag fått två (!!!!!) nya chillifiltar och massa julmust. Evelina ÄLSKAR chillifiltar och julmust. Och lök, all lök, vitlök, rödlök, gullök. Och katter. Haha, då vet ni det. Så jag packade upp allt, slängde kläder i tvätten och sen kröp jag ner i sängen med mina chillifiltar och somnade till paradise hotel. 

Igår vaknade jag lite innan 6 på morgonen och var jättepigg, så kollade igen lite serier. Senare så började jag göra mig iordning lite, sen kom mimmi och malin, kände mig ganska ASBRUN när man jämförde sig med dem. Hihih. Så vi laga lite tacos, åt det och snackade skit. Sen kom och kellan, så blev det mer prat sen drog vi vidare på förfest hos andreas. När alla kände sig redo så blev det puls, hade faktiskt askul, mest för att jag var så brun höhö. Älskar att vara brun, varför kan man inte alltid vara det?? Nae skoja om att det var kul för att jag brun, men det var mycket folk och många man kände igen. Trodde det bara skulle vara 96:or.. Sen blev det taxi hem, skulle egentligen sovit hos kellan eller mimmi, men jag längtade efter min säng och chillifiltarna så åkte hem istället! 

Idag har jag slappat hela dan, fick en känsla av att jag hade gjort av med massa pengar igår eftersom att när folk ville bjuda på shott sa jag "men jag har pengar, jag kan bjuda istället" så trodde jag hade gjort det. Men när jag gick in på kontot idag så hade jag inte köpt någonting förutom taxin, så då blev jag glad, haha!! 

Och nu har jag precis ätit oxfile med potatisgratäng, pepparsås och god sallad med fetaost!! Så himla gööööött. NAE men om man ska spela lite sims kanske, JAA!! 

Så hittar jag det inte, jävla skit....

 

18-20/1

I förrigår stanna jag hemma istället för att följa med till stranden.. jag vet, mycket konstigt. Hade börjat flaga ytters lite så ville inte riskera att börja flaga mer haha! Så blev att dricka pepsi och käka mentos till tjejerna kom tillbaka. Sen slappa vi lite till och efter det drog vi till en marknad för att kolla lite, hittade dock ingenting :( 

Igår så gick vi ner till stranden, sjukt skönt. Råkade också köpa öppen bar fast på Stockholm istället bara för att det var så mycket billigare än grabbarnas.. så efter strandhänget gick vi hem och gjorde oss iordning, sen käka vi pizza och efter det gick vi mot Stockholm. Var inte så värst mycket folk, men vi hade sjukt kul iaf!! Sen tiden efter vi varit där är lite suddigt, var tydligen en ganska lång stund inne på grabbarnas haha.. Och så råka jag fylletatuera mig igen hehe. 

Däcks ganska hårt i sängen och vaknar på morgonen av att Jenny kollar i lindas säng och säger "vart fan är Linda??" och jag reser mig upp och bah "VA?" och Jessica bah "vafan har hon inte kommit hem än????" sen hör man lite tyst "va?... va?" så ligger Linda i sängen HAHAHA

Så idag har vi slappat och kollat lite på stan och packat det sista! Känns skönt att komma hem snart, dock inte till kylan. Bläh. Fast lite jobbigt att vara i Bangkok i tre dar nu, men men. 

Så det var det, seeeya wouldnt wanna beeeya 




16-17/1

I förrigår gick jag och Linda ner till stranden, tror det var den skönaste soldagen jag haft, blåste lagom mycket och man kunde somna även fast det stekte! Så det alltid borde vara! Fast sen kom såklart grabbarna grus så skulle ena tränga sig ner på min solstol, blev lite obekväm där haha.. sen kom ytterligare några från Stockholm syndrome och sen några från två andra nattklubbar! Alltså blev vi väldigt omringade, och satt där oh bah när fan ska dom gå så vi kan få gå oh bada hahah.. och varje gång han som låg på min stol skulle skratta lägger han sitt huvud på min mage?? Försöker faktiskt sola här hörru.. sen gick dom! Men bara nån timma senare vaknar jag av att killen pussar på mig, alltså.. 

Aja nog om det, efter pressandet gick vi och käka donken och så hem för att slappa lite, så kom också lauren, Jenny och jessicas kompis från Australien, på besök! Så på kvällen blev det lite förfest innan vi drog vidare till gg, gjorde av med exakt alla pengar jag hade kvar i väskan, varenda liten peng haha. Så det var kul där, sen blev det hem oh sova.

Igår så gick vi och köpte pizza till frulle som vi tog upp till rummet och åt. Efter det blev det mycket slappande sen drog vi till matmarknaden och köpte lite billig mat innan vi drog på vår 10:e bio! Den här gången såg vi 12 years a slave, inte så bra som jag trodde men ändå helt okej! 

Juste, känns ju inte alls så tryggt att vi åker till Bangkok om några dagar när det är värsta kaoset där! Och vi ska vara där 3 nätter... kollade också upp var kaoset var och såklart ska det vara precis där vi ville bo för att ha nära till shoppingcentrena.. dumma demonstration. Så vi får helt enkelt bo vid flygplatsen och göra ingenting i tre dar... åh. 






14-15/1

Igår blev det kata beach igen istället för den andra stranden, skulle tydligen vara försäljare där med haha! Så vi körde på det vanliga. Efter några timmar sol så tog vi mopparna till Green mango ännu en gång och åt köttebullar, moms!! 

Sen blev de lite shopping och sen åkte vi upp till bergsbaren igen för att se solnedgången, myysigt! Sen blev de hem för att slappa och sova! 

Idag har vi gjort samma som igår men inte ätit på Green mango än utan dit ska vi om nån timma, de har tacobuffe idag så måste ju se om det är nåt att ha! 

Hopp så kul liv har vi, tur att det är soligt iaf! Sen måste man ju passa på att pressa lite i solen nu innan man åker hem så man inte är lika blek som alla andra förhoppningsvis kommer att vara haha. 

Så det var det, bjussar på lite av pappas bilder! 





11-13/1

Öhm ja som sagt dan efter utgången hände inte mycket alls, sov ut och sen åt mat kanske, kommer ärligt talat inte ihåg men en skön slappardag iaf! 

Igår så la vi oss på stranden här i patong, hatar den stranden för mycket säljare sen kommer alltid grabbarna grus och ska försöka bli bästa vän med en så att man ska köpa öppen bar! 

Iaf efter stranden blev det lite salladsbuffe sen hem för att duscha oh lite medan de andra tjejerna blekte tänderna! Ångrar att jag inte gjorde det, vill inte le bredvid dom längre...  senare gick vi oh åt världens godaste pasta sen  gick vi faktiskt på vår 9:e bio HAHA, usch gillade inte den filmen, jätteseg så sov genom den och vaknade till ibland, ville bara gå hem oh lägga mig i sängen. 

Idag så hyrde vi moppar och åkte till kata beach, låg där och pressa tills vi blev hungriga, så tog vi mopparna och åkte till Green mango där vi åt kebabtallrik (!!!!!) så jävla gott. Sen blev det hem för att duscha och den bara slappa. Så nu är det läggdags, imöörn ska vi upp tidigt och åka till en annan strand sen shoppa lite!

Funderar på om man också kanske ska bleka tänderna eller lägga det på shopping istället. Myyyycket jobbigt beslut ska jag säga er.







8-10/1

Okej nu ska vi se här! 
Dan efter vi hade åkt båttur blev det att dra sig mot patong igen, märkte dock att nåt kioskmongo hade tagit mina flippisar så fick gå barfota ännu en gång! Alltså jag och min tur med skor.. Aja man är väl ingen riktig backpacker förrens man går barfota överallt, right? Haha. 

Ae men en båttur och en minibuss senare så var vi i patong igen på ett lite mindre hostel med mindre människor, mycket behövligt!! Sen lämna vi väskorna för att gå och köpa lunch, köpte också mitt 5:e par skor så nu behöver jag inte se fattig ut längre. Dom kommer väl säkert också försvinna eller gå sönder inom en snar framtid.. 

Efter lunchen gick vi oh shoppa lite sen hem för att duscha oh så. När vi kände oss redo gick vi och käka på en nattmarknad, riktigt bra, man går och äter samtidigt, alltså förbränner man det man äter på direkten! Hahaha eller? 
Sen gick vi mätta oh belåtna hem igen för att faktiskt gå oh lägga oss tidigt! Jajamensan!! 

Dan därpå tog vi taxi till kata beach, så låg vi där ett bra tag sen tog vi oss hem och blev nattmarknad och läggdags tidigt idag igen! 

Igår hyrde vi faktiskt två moppar, mycket billigare än taxi. Så Jenny och Jessica som är erfarna moppeförare fick köra. Så vi åkte till kata beach igen, pressade lite sen åkte vi runt lite tills vi hittade en bar uppe på berget! Världens jävla backar upp, trodde inte moppen skulle klara av det men visade sig vara fel! Kom upp i liv, så firade det med lite pomme och jordgubbsshake(?) och hade jättefin utsikt över patong!

Sen var vi ju tvungna att ta oss ner för dessa backar också, gick utmärkt! Bromsarna höll som tur va haha. Så åkte hem och gjorde oss iordning, tog en powernap, käka nattmarknad hade lite förfest sen drog vi först till en gaybargata, ae inte riktigt min stil, kände mig jätteobekväm haha! Så efter lite om och men blev det grabbarnas där vi dansa och hade det kul! Såg också dorota från ph, haha asso... sen drog vi vidare hade lite deeptalk sen hem för att sova!

Så idag har jag sovit ut för första gången på aslänge, så jävla skönt!!!!!!! Kollade också igenom min vine där det är massa videos på Hugo och gucci, ååh saknar dom gosbollarna! 

Aefan ska försöka uppdatera lite oftare så jag slipper dessa noveller hela tiden haha!





4-7/1

Ehee, bered er på en novell här!

Sista dagen i patong så blev det biomys, såg på captain phillips, riktigt bra film!!! Var himla sorgligt i slutet, så blev att gråta av sig en skvätt sen eftersom jag var sjukt kissnödig springer jag till toan, så hör jag några småfnittra bakom mig så märker jag att jag har mina fillipisar på fel fot HAHAH... Efter bion blev det hem oh packa sen sova! 

Dagen därpå tog vi oss till phiphi, äskade phiphi! Väldigt svettiga och dana traskar vi upp med våra tunga väskor till hostlet the rock som vi bodde på förra gången, MEN så var det självklart fullt. Gick och leta i 5 timmar efter ett jävla hostel, fyfan! Trodde ärligt talat vi skulle få sova på stranden, sen planera vi att lägga våra väskor och låna en dusch på något fint hotell för att sen bara festa hela natten men då kommer en räddare i nöden på cykel och frågar om vi behöver rum! Så jävla lättad, sen säger hon att det bara finns ett för två stycken, men antar att hon såg hur olyckliga vi var så vi 4 fick dela på det! Perfekt läge, precis vid strandpartyt låg det. Så vi gjorde oss iordning och firade med fest, gjorde av med massa pengar men sjukt kul hade vi!!

Dagen efter det blev det upp tidigt för att hitta ett nytt hostel, mådde skit men gick som tur va bättre än vi trott! Så det blev att packa upp sen dra oss till stranden och steka. Sen gjorde vi iordning oss för fest, hade sjukt kul då med. Skulle vilja skriva om hela kvällen meeeen det skulle nog bli lite för långt haha! 

Så idag har vi åkt båt för det mesta, stannat på lite olika öar, solat, badat och snorklat! Sen efter solnedgången kom vi hem igen gick och åt och nu ligger jag i sängen och chillar! Blir strömavbrott var 5 minut så fick duscha i mörket haha.

Bjuder på lite dåliga bilder 








2-3/1

I förrigår innan vi skulle ta taxi till flyget så skulle vi betala för all mat vi ätit på hotellet och de hade frågat om vi ville ha separata notor(?) MEN så klart får en för alla, självklart att det ska börja krångla när man är lite stressad! Så fick räkna ut det ett tag sen när vi ska betala krånglar korten så det tog också sin tid. Sen när vi ska ta taxi åker alla förbi men en stannar och så säger vi vill till flygplats så svarar han att det är för mkt trafik och åker iväg, jävla stolpskott du borde inte jobba som taxichaufför!!!!! Får tag i en taxi till slut och trodde vi skulle missa flyget MEN de gjorde vi inte som tur var!

Så två flyg och en minibussresa senare var vi framme i patong igen, kändes fan bra även fast det luktar sjukt jävla äckligt här. Möttes av världens party på bargatan när vi skulle hitta hostlet, lagom kul när man ser ut som skit och går oh bär på en tung väska..

Iaf hittade hostlet, låg precis på bargatan några meter från grabbarna grus (!!!) under ett köpcenter, så väldigt gömt! Vi hade bokat sängar i ett 100 bäddars rum men sen visade han att man bara låg på madrasser på golvet så vi fick varsitt bås istället för samma pris så vi valde det istället haha!!

Igår så började dan med att gå till stranden för att svettas och plaska i havet. Sen kommer såklart grabbarna grus och nästan tvingar oss oh köpa öppenbar mellan 10-12, de tänkte inte sluta tjata eller gå därifrån förrens vi hade köpt det så blev bara att göra det helt enkelt haha. Men det vare värt sen! 

Så efter stranden blev det mat sen hem för att göra oss iordning, sen drog vi och åt middag sen till grabbarnas! Jag och Jessica svepte våra drinkar så vi skulle hinna testa alla, tror fan vi hann göra det haha! Så ja, vi blev ganska runda om fossingarna. Hade det alla fall jävligt kul sen drog vi till syndrom där vi träffade Jesper igen som jobbar där, hahaha var tydligen väldigt arg på honom, har ingen aning om varför!!! Ae men de var kul, träffade säkert många fler, sen däcka jag typ på gatan när jag satt med Jessica och nån mer så det blev bara att gå över gatan ner till källarhostlet för att lägga sig och sova helt enkelt! 

Och idag kommer Linda oh berättar roligaste, hon vakna med en bunt pengar i fickan (mer än vad hon gick ut med) så blir hon rädd och går till skåpet för att se så hon inte tappat kortet som hon inte ens hade med ut haha! Men där hittar hon ytterligare en väldigt stor bunt med pengar. Hon hade alltså gått och hämtat kortet och tagit ut 25000 bath = 5000 sek för att kunna fyllekäka HAHAHA, och så behövde hon inte ens betala för fyllekäket! Hahah ae det va roligt! 

Så idag mådde vi inte så bra, jag trodde det fortfarande var natt när jag vakna och Linda kommer och frågar om vi ska till stranden, jag bah är hon knäpp jag gick ju precis oh la mig vill inte ta ett nattdopp nejnej!! Så märker jag att klockan är halv 11 haha... så följde med henne till stranden men båda kände sig spyfärdiga efter en halvtimma så nu ligger jag här i mitt lilla bås igen och vilar lite!

JÄVLAR vilket långt inlägg, so sorri

För att se mer bilder än vad jag kan lägga upp, var vänlig att besöka min systers blogg www.lindakv.blogg.se, tack!





1/1

Hehe bloggar nog lite ändå, dock har jag ju inga bilder rååå.. 

Men iaf nyårsafton började med lite filmtittande eftersom det var molnigt! Sen tog jag ett lååångt bad, så började alla göra sig ordning för kvällen! Så när vi kände oss färdigfixade gick vi ner och åt middag sen upp igen för att börja förfesta. Både jag och Linda hade köpt nåt energipulver på gili som vi tänkte ta med hem till Sverige men sen när vi googlar på det är det endast lagligt på Bali haha, så det blev ett perfekt tillfälle att använda allt igår, det är ett pulver man tar innan man shottar så man inte känner vodka smaken, fast det var ganska äckligt ändå hahah!! Hade det jättetrevligt, sen 5 min innan klockan skulle slå tolv sprang vi i spöregnet ner till stranden men kändes inte så värt att stå i regnet och se på fyrverkerierna så vi gick till en surfbar och tog en öl sen fick vi skjuts på moppar till en annan bar , så hängde vi där ett tag tills vi drog till baren vi brukar hänga på! Där var vi i alla fall ganska länge, hängde med några italienare. Sen börjar klockan närma sig fem så efter mycket om och men så gick jag och Jessica hem utan hemnyckel i spöregnet! Asso har nog aldrig varit så blöt av regn haha, plus att mina fina ballibong flippisar gick sönder så barfota var vi med (Jessica tyckte det såg så skönt ut utan skor så hon lämna sina i baren som hon nu ångrar hahah) sen hände ju allt med moppen, nu är det ju lite kul om man tänker efter hur det hände, att han drar i min väska och jag flyger iväg måste varit väldigt roligt att se!!! Haha, kanske inte om jag hade brutit nåt men det gjorde jag ju inte. Det ända tråkiga är ju att mobilen och kameran inte funkar!! Men får hålla båda tummarna att det vaknar till liv igen. 

Sen kom alla hem olika tider och alla tog en varsin varmdusch innan vi kröp ner i sängen och somnade runt 7 på morgon, alltså vid tolvslaget hemma i Sverige!! 

Så igår blev det inte att göra så mycket, låg i sängen i stort sätt hela dan, beställde mat upp till rummet och sen la sig i sängen igen! Så det var en skön dag, men nu börjar man känna att man har ont i nästan hela kroppen, blä!

Idag vakna vi tidigt, åt frulle och nu ska jag bara borsta tänderna sen drar vi oss vidare mot Thailand igen! Woop woop!

Herrå 


Hittade lite roliga bilder på pappas mobil så den där kan jag bjuda på :D


31/12

Ok, kommer inte blogga mer min mobil OCH kamera har slutat funka. Vill bara dö. Har 2000 bilder på mobilen som jag kanske aldrig kommer få tillbaka. 
 
igår hade vi det iaf kul tills vi skulle hem, det spöregnar och jag och Jessica ska hitta hem, går i regnet på en ödegata så kommer en moppe i världens fart och försöker råna mig genom att ta tag i min väska som jag har runt halsen/axeln så jag flyger med och landar i en vattenpöl. Gjorde sjukt ont men fick bara några skrapsår som tur va, det kunde ha gått värre.
 
Det var det. Hatar mitt liv. Naedå, ska inte överdriva men fyfan va arg och ledsen jag är!!

RSS 2.0