11-13/1

Öhm ja som sagt dan efter utgången hände inte mycket alls, sov ut och sen åt mat kanske, kommer ärligt talat inte ihåg men en skön slappardag iaf! 

Igår så la vi oss på stranden här i patong, hatar den stranden för mycket säljare sen kommer alltid grabbarna grus och ska försöka bli bästa vän med en så att man ska köpa öppen bar! 

Iaf efter stranden blev det lite salladsbuffe sen hem för att duscha oh lite medan de andra tjejerna blekte tänderna! Ångrar att jag inte gjorde det, vill inte le bredvid dom längre...  senare gick vi oh åt världens godaste pasta sen  gick vi faktiskt på vår 9:e bio HAHA, usch gillade inte den filmen, jätteseg så sov genom den och vaknade till ibland, ville bara gå hem oh lägga mig i sängen. 

Idag så hyrde vi moppar och åkte till kata beach, låg där och pressa tills vi blev hungriga, så tog vi mopparna och åkte till Green mango där vi åt kebabtallrik (!!!!!) så jävla gott. Sen blev det hem för att duscha och den bara slappa. Så nu är det läggdags, imöörn ska vi upp tidigt och åka till en annan strand sen shoppa lite!

Funderar på om man också kanske ska bleka tänderna eller lägga det på shopping istället. Myyyycket jobbigt beslut ska jag säga er.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0