Having a good time

Fick en till rumskamrat på kvällen, en zeelandkille vid namn Mike, jättetrevlig! Och så hade han varit i Koh Tao som vi har bokat resa till nu. Först ville vi till Koh Phanang för att gå på fullmoonparty meeen nästan alla hotell var fullbokade så blev inget med det! 

Iaf vaknade i natt av att acn lät så högt, så visade det sig att det var värsta ovädret och så började det blixtra och åska och folk skrek utanför! Sen regnade det nästan lika mycket när vi vakna så tempelutflykten var inte det roligaste jag gjort men helt okej ändå. 

Efter trippen så gick vi till shoppingcentret igen och åt, virrade bort oss idag också, tog oss 1 och en halvtimme att komma ut därifrån haha. Så impuls köpte jag ett par skor som visade sig vara sjuuuuuuuukt obekväma så fick köpa ännu ett par...... 

Sen drog vi tillbaka till hostlet och kollade på film så kom en tjej från Amerika, Jiselle, och joina oss, tog en liten pownernap sen drog vi och Jiselle och åt mat och gick runt lite på stan ännu en gång! Så nu har vi precis kommit tillbaka sitter utanför hostlet med en cider, japp det var det det. 








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0