28-29/10

Igår efter att vi checkat in på the rock så blev det häng i rummet till spöregnet hade lugnat ner sig, då gick vi och kate och åt middag sen blev det hem och göra sig iordning för fest igen! Vi drog upp till grannarna och körde lite lekar sen drog vi till en bar och delade på några buckets! Fanns en bar som hette fightclub tror jag, där gick frivilliga upp oh slogs. sjukt :O 

Efter det tog vi våra buckets och gick till stranden där vi hoppade och dansade både på dansgolvet och i havet!! Askul kväll som sen avslutades med pizza för mig, Linda och Luke, så gick vi upp till honom för lite skitsnack och deeptalk! 

Idag väckte Linda mig för att hon vill gå till stranden eftersom det var fint väder, så vi gjorde oss iordning, köpte frulle och gick ner och satte oss på stranden! Så hela dan har vi varit där och i havet. Köpte också en utflykt till imorn, då vi ska på en partybåt som tar oss till Maya beach sen massa aktiviteter som snorkling, cliffjumping, kajak och sen på kvällen simma med självlysande plankton haha. Så det ska bli kul!! 

Nu har vi precis kommit hem från middagen och planerar att sova lite så vi blir pigga på party senare, jappjapp 










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0