26-27/10

I förrigår så hade vi absolut ingenting att göra, det regnade och hade sig ... så vi satt och kolla lite hostel i koh phi phi men hörde att det var bäst att bara åka dit och hitta ett på plats. Efter det så blev vi så uttråkade så vi tog tuktuk till ett shoppingcenter, som inte hade nåt att erbjuda haha! Eller joo, en hårklippning för kellan och Lenny, själv vågade jag inte hehe. Sen åkte vi hem och gjorde oss iordning för middag. På kvällen sen gick vi på en jättemysig nattmarknaden och efter det kallade sängen på oss! 

Igår så packade vi det sista sen åkte vi båt över till koh phi phi. Väl där hade vi ingen aning om var vi skulle bo så vi gick runt lite i värmen med våra tunga väskor tills vi hittade ett billigt hotell. Dock var det mördartrappor upp till rummet och toan var sjukt äcklig, kröp myror överallt, satt flugor på alla väggar och det stank ständigt diarré. BLÄ! 

När vi väl packat upp så gick vi runt på ön lite, sen la vi oss en stund på stranden tills det började regna haha, förvånande.. sen gick vi hem, duschade, tog de lugnt, sminka oss och aa typ det haha. Efter det blev det middag och sen hem för förfest på rummet, kände mig sjukt trött och inte alls tagg för party men när vi väl gick utanför hotellet så var det ju massa folk och massa party så då blev humöret på topp igen, så det blev en bucket med strawberry daquiri(?) för oss tre på en bar sen drog vi vidare och dansade på stranden. Och när vi väl började svettas så börjar det regna, typ det bästa på hela kvällen haha! Och såklart innan hemgång blev det pizzaslice till fyllekäk, gött! 

SÅ, är man sugen på party åk till phi phi!!! 

Idag vaknade vi tidigt, packade ihop våra grejer och checkade ut och gick i spöregnet till hostlet the rock som kate rekommendera och tog ett rum! Glad över att vi valde att inte bo i rum med andra, för fyfan va snuskigt, typ plastsängar haha!!! 












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0