3-4/11

Kenny kände sig inte så bra igår så det blev bara en utgång för mig och Lenny! Vi drog först till typ en strippbar hahaha.. där vi tog varsin öl! Måste lära mig dricka öl nu bara för att det är typ 100 thb billigare. Alla fall det var sjukt imponerande hur viga tjejerna var och hut mkt dricks dom får!! Förlåt mamma och pappa men jag och Linda ska bli strippor.. 

Sen gick vi och letade efter grabbarna grus som vi sen hittade, kändes skönt att äntligen hitta några svenskar att prata med, dock visade det sig alla killar vi lyckades prata med jobbade där men var lediga.. haha! Så där delade vi på några buckets och hade det kul. Efter det följde vi med en kille till White room men det var inget att ha så gick vidare till Stockholm syndrom för att träffa ytterligare några svenskar. Och så avslutades kvällen med subway, SÅ JÄVLA GOTT!!!

Idag på morgon så hämtade vi vår tvätt och alla våra vita kläder var gula :(((( fy!! Sen gick vi och la oss på stranden där vi träffa grabbarna grus, så badade lite med dom sen gick vi hem för att duscha och göra oss iordning för lunch! Jappjapp, efter det gick vi runt och kollade lite och sen bestämde vi oss för att se på bio, blev en thailändsk skräckfilm hahahah, så jävla dålig... filmen var väl lite läskig, fast läskigast var tanten som satt själv några stolar i från och pratade med den tomma stolen bredvid henne genom hela filmen!! 

Nu ska vi hitta nånstans att äta middag sen så blir det nog några drinkar på grabbarnas!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0