22-24/11

Okej, ska försöka sammanfatta de senaste dagarna ganska kort! 

I fredags tog vi bussen till sandakan, där checkade vi in på ett hostel, käkade mat, duschade, kollade djungelturer, bokade en djungeltur och lite mer! 

I lördags så åkte vi till en djungel! Först så fick vi slappa lite, sen var det dags för en båttur på floden! Då såg vi lite söta apor, fula apor och massa fula vita fåglar! Sen kom vi hem då blev det lunch, inte världen godaste.. sen skulle vi ut i djungeln! Tog på mig ett par stövlar som det självklart skulle vara hål i och så den fina regnjackan! Sen vandrade vi ut i mörkret med våra ficklampor. Såg inte ett skit, jo en fågel och en orm men aa. Blev istället lerig om fötterna och smutsade ner mina fina träningsbyxor. Efter turen blev det hem och spela kort sen läggdags.

Igår så gick vi upp vid 6 för att åka på floden igen, såg inte mycket då heller, lite fler apor, krokodiler och ännu fler fula vita fåglar! Funderar på att göra ett fotoalbum av dom och sen sätta upp väggarna hemma i rummet!! Japp, sen blev det hem för frulle och därefter skulle vi till oxbow lake, och för att ta sig dit skulle vi genom djungeln! Svettades som att man precis tagit en duscha, stövlarna läckte in så gick i lera i två timmar, fick massa blodiglar innanför regnjackorna och på det så slår jag i huvudet i en stor pinne för jag var så fokuserad på att inte kliva i de djupa vattenpölarna. Sen kom vi till oxbow lake, såg exakt ut som floden vi åkt på redan.. så inget meningsvärt med det. Sen traska vi hem för lunch. Efter det blev det att sova tills nästa båttur var! Såg samma djur som innan och så hem för middag. Sen istället för vandring på kväll så åkte vi båt ÄNNU en gång, det var faktiskt mysigt! Kollade på stjärnorna och kände en ljuvlig doft av bajs.. sen hem för kortspel och därefter läggdags!

Idag blev det frulle sen bussen tillbaka till sandakan så nu sitter vi här och ska googla lite på vad vi vill göra i Malaysia innan vi drar vidare till Bali!

Kan ju alla fall konstatera att jag verkligen inte är en djungeltjej! Har aldrig mått så dåligt som jag gjorde när vi gick i leran och svettades ihjäl! Men då var man en erfarenhet rikare! Det bästa på trippen var nog det supersöta kattungarna dom hade, ååh så gosiga, vill ta med dom hem. 

Herrå





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0