14/11

Inatt vid halv 5 var vi framme vid ett hostel som vi hade kollat upp igår! Så vi plingade på, värsta läskigt ringklockeljud, så kom en gubbe och öppnade innerdörren så han såg oss. Kändes verkligen som att man hälsade på ett spökhus, så frågade vi om det fanns nåt ledigt rum och det fanns det som tur var!! Så vi blev ledda till rummet så somnade jag kanske inte förrens 6 halv 7, så tänkte vi gå upp vid 9 oh äta frulle men det orkade nog ingen av oss.. 

Så vid 12 gick vi upp och hittade ett café där vi åt lite bagels sen gick vi tillbaka, duschade, spelade kort och bara slappade medans regnet öste ner utanför oss. När det hade lugnat ner sig drog vi och åt middag sen hem igen. Så nu ser vi på the hobbit sen blir det läggdags. Imorn ska vi upp tidigt sen åka båt över till langkawi och leta efter boende!! 

Känns lite mer som att vi är riktiga backpackers nu haha, förut har vi alltid bokat boende innan vi kommer till stället men nu har vi faktiskt några gånger bara åk dit sen letat på plats! Och det är så det ska vara, yeshbox!! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0