Så snurra min jord igen, radion spelar vår sång.

igår vankades 20 årsfest för sara, så vi var några stycken som tog bussen till dom och förfestade där, sjukt trevligt! sen pratade marre med några gottlänningar som ville att vi skulle komma på deras förfest också, så det blev att ta bussen dit sen. inga av oss hade stämplar så vi ritade våra egna i tron om att vi skulle komma in! efter förfesterna så tog vi på oss skorna och traska ner till nattklubben, jag och adam ställde oss i kön och vakten studera noga våra stämplar och släppte in oss, såjaa!! sen så gick vi upp oh hämta emma och johannes som lyckades smita in utan att vakterna såg haha, sneeaky! eftersom som vi alla var så snåla och inte ville betala för garderob så blev det att dansa med jackorna på haha, askuuul var det iaf!!
när det tändes på dansgolvet så gick vi därifrån men jag och emma var sugna på donken så vi gick dit men såg att kön började på gatan så tänkte att vi går till subway istället, så stod vi i den kön så tar brödet slut haha.. tur att det finns en subway till! utanför första subwayen raggade vi upp två norskar som såg så förvirrade ut och sa att det fanns ju en till subway, dom hade bott där sen dom var små och visste inte om det haha. så vi gick med dom dit, men när vi var framme hade dom stängt... så då följde vi efter killarna till en annan donken och köpte på oss lite, sen blev det hem och keeeka, sen sovdags!! sjukt värd kväll, jajamen
idag så har vi möblerat om lite så att micha som kommer imorn ska få plats, sen har vi bara slappat. nu har vi precis käkat pizza och har påbörjat vårt shrekmaraton!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0