6-8/12

I förrigår blev det mest bara poolhäng, käka mat och chillaaa! Sen mot kvällen köpte vi lite dricka och förfestade i jenny och Jessicas rum. Därefter drog vi till skygarden, men idag var det inte alls lika kul, folk som uppträdde på scenen och sen äckliga killar som följde efter oss.. när vi inte orkade mer drog vi och fyllekäka sen hem för att sova! Fyfan, inte sovit så skönt på aslänge, sov som en prinsessa!! 

Igår så blev det också poolhäng och käk. Senare tänkte vi att vi skulle på bio så åkte till ett shoppingcenter men med vår otur går det såklart bara en film vi redan sett och en annan indonesisk film, haha nej tack! Så det blev god mat och dessert på restaurang istället sen hem för att sova.

Så idag gick vi upp tidigt för att ta båten till lembonga, så kom vi till vårt hotell! Jättefint, bor i en bungalow precis vid stranden och poolen! Asmysigt, så här tänkte vi ta det lite lugnt några dagar sen åka vidare. 

Så när vi kom hit har vi mest legat i poolen som alla andra dagar sen blev det massa kortspel och nu gör vi inte så mycket!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0