4-5/12

Sista kvällen i Singapore spenderade vi först på nåt litet hak (heter det så?) med en trevlig tysk, Fabian, från hostlet! Där åt vi kalla nudlar med soja. Inte världens godaste haha.. sen så gick vi tillbaka och pratade massa skit. Så ville han att vi skulle följa med ut men tråkiga som vi var stannade vi hemma.. skulle ju faktiskt upp tidigt dan efter haha!

Så igår tog vi tunnelbanan till flyget! Så flög vi faktiskt till Bali om ingen redan hade förstått det haha. Första intrycken var bra, checkade in på ett hotell med POOOOOL!!! Som vi längtat efter det. Så det blev självklart massa plask i poolen sen gick vi och åt och lämnade tvätt, sen blev det hem för en alldeles för lång powernap. Sjukt jävla trött när vi blev väckta haha. Bestämt att vi skulle parta men var inte alls pepp alltså. Så vi gick och köpte några cider sen hem för att göra oss iordning!! 

När vi väl tagit på oss skorna och gått utanför hotellet och hittat skygarden, en nattklubb, så blev vi genast taggade. Köpte inträde som man sen fick ut i dricka så inte alls så farligt, dansade och hade askul!! Sjukt många som passade vidare massor av sin dricka till oss MEN så duktiga vi är och tackar nej. Känns inte riktigt säkert att dricka nåt som inte är ur flaska här! Sen var det massa som insisterade att försöka prata med oss på ett dansgolv där man inte hör ett skit förutom musiken, ååh jobbiga jävlar haha.. 

Efter utgång blev det världens äckligaste pizza till fyllekäk sen hem för att sova i världens skönaste säng!

Idag så gick vi upp, fick god frulle för en gång skull, sen har vi plaskat i poolen, ätit lunch, hämtat tvätten och snart ska vi möta de andra brudarna som kom till Bali idag!! 






Kommentarer
Postat av: Mamma

Åh....vilket lyxliv Ni lever ;-) Kram Mamma

2013-12-06 @ 19:50:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0